کد خبر: 660985
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹
مسئول انجمن فیزیوتراپی یزد:
مسئول انجمن فیزیوتراپی ایران شعبه یزد از ارائه خدمات فیزیوتراپی به روزانه دو هزار و 400 بیمار در 71 مرکز دولتی و خصوصی فیزیوتراپی در این استان خبر داد.

ذبیح الله برجسته ،به تشریح و معرفی علم فیزیوتراپی ، که عمدتاً با تکنیک و هنر دست فیزیولوژیست و استفاده از عوامل فیزیکی موجود در طبیعت از طریق دستگاههای مخصوص انجام می پذیرد ؛پرداخت و اظهار داشت: مهمترین مزیت این نوع درمان  بی ضرر بودن آن و عدم استفاده از داروها می باشد.

 وی افزود: این نوع درمان از روشهای مختلفی از جمله استفاده از تکنیک دست فیزیوتراپ، آموزش و اصلاح حرکت در افراد، الکتوتراپی، هیدورتراپی(آب درمانی) و غیره بهره میگیرد.

برجسته با بیان این که استان یزد فعالیت خود را در این روش درمانی از سال 1366 با بهره گیری از پنج فیزیوتراپ آغاز کرد، اظهار کرد: در حال حاضر استان یزد دارای 28 مرکز فیزیوتراپی دولتی و 43 مرکز فیزیوتراپی خصوصی برخوردار است که به صورت صبح و بعد از ظهر از طریق 75 فیزیوتراپ ارائه خدمت میکند.

این فیزیوتراپ همچنین بیان کرد: شهرستان یزد بیشترین سهم مراکز فیزیوتراپی را با داشتن هشت مرکز دولتی و 27 مرکز خصوصی به خود اختصاص داده است و پس از ان شهرستانهای میبد و اردکان در جایگاههای بعدی قرار دارند.

وی اعلام کرد: در حال حاضر روزانه 2400 بیمار در مرازک دولتی و خصوصی فیزیوتراپی استان درمان میشوند که این رقم در سال به متوسط 612 هزار بیمار میرسد.

این مسئول با بیان این که قریب به اتفاق مراکز فیزیوتراپی استان طرف قرارداد بیمههای درمانی هستند، سقف قراردادی هزینههای فیزیوتراپی در بیمههای استان را در مقایسه با دیگر استانها پایین خواند و ابراز امیدواری کرد: در تعرفههای امسال که هنوز ابلاغ نشده، با توجه به سیاست‏های سلامت دولت، این سقف افزایش یافته و بخش بیشتری از هزینههای فیزیوتراپی توسط بیمهها پرداخت شود.

به گفته این فیزیوتراپ، در حال حاضر هزینههای فیزیوتراپی در مراکز استان براساس تعرفه سال گذشته بین 15 تا 18 هزار تومان است که تنها حدود چهار تا پنج هزار تومان آن را بیمهها تقبل میکنند ولی امیدواریم در تعرفههای امسال سهم هزینههای بیماران کاهش یابد.

وی در رابطه با انجمن فیزیوتراپی استان نیز گفت: این شعبه از سال 1366 در استان راه اندازی شد ولی عملاً فعالیت خود را از سال 1372 به صورت جدی آغاز کرد و در این مدت موفق به برگزاری 141 همایش ملی و بازآموزی استانی داخلی و 15 سمینار کشوری به همراه کارگاههای علمی کرده است به وطری که در سال 1388 به عنوان نمونه در برنامههای آموزشی مورد تقدیر انجمن ایران قرار گرفت.

برجسته، عمده وظایف این انجمن را نظارت بر  عملکرد مراکز، حمایت از فیزیوتراپ‏ها در قبال سازمان‏های بیمه گر، ارتقای سطح علمی فیزیوتراپها و آشنایی آنها با تجهیزات روز و نیز برگزاری انتخابات هیات مدیره هر سه سال یک بار ذکر کرد.

وی استان یزد را از مجهزترین استانها از لحاظ فیزیوتراپی خواند و گفت: استان یزد پس از تهران، فارس و خراسان رضوی، در جایگاه چهارم کشور در این علم درمانی قرار دارد.

مسئول انجمن فیزیوتراپی استان یزد در پایان نیز با بیان این که استان یزد در حال حاضر از دو دکتری فیزیوتراپ و 12 کارشناس ارشد در این رشته بهرهمند است، از سال 1378 طرح ایجاد دانشکده فیزیوتراپی در استان یزد نیز مطرح شد و حتی اقداماتی نیز در این زمینه صورت گرفت ولی با وجود پیگیریهای صورت گرفته تاکنون بنا به دلایلی همچون کمبود اساتید این امر محقق نشده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر