کد خبر: 683468
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷
در بازار ماهی فروشان بندرعباس فروشندگانی هستند که از وضعیت فعلی این بازار رضایتی ندارند. فروشندگان بازار ماهی فروشان بندرعباس معتقدند که مسئولین اجرایی هرمزگان نظارت مستمر و پیگیری در امر بازار ماهی بندرعباس ندارند.
ساناز اله یاری
به گزارش خبرنگار جوان در هرمزگان فروشنده ای دراین بازار در گفتگو با خبرنگار جوان گفت: مسئولین هرمزگان برای خراب کردن مکانی در این شهر و ساختن ساختمانی جدید و نو اقدام می کنند اما این فعالیت در مرحله خراب کردن ساختمان یا مکانی متوقف می شود و درست کردن ساختمانی جدید تا مدتها به طول می انجامد.

این فروشنده از مسئولین خواستار شد: لطفاً برای وضعیت فعلی بازار ماهی فروشان در بندرعباس فکری جدی و کارآمد کنند تا فروشندگان ماهی از این اوضاع نابسامان و بی تکلیفی در بندرعباس در بیایند.

در ادامه طی گفتگو با برخی فروشندگان این بازار به موضوع مهمی برخوردم که شاید برای شما هم جالب و در عین حال تاسف برانگیز باشد؛ یکی از فروشندگان ماهی در بازار ماهی فروشان بندرعباس گفت: شهرداری بندرعباس از 50 غرفه دار در بازار ماهی فروشان فعلی 5 یا 6 میلیون پول گرفته تا بعدها به این غرفه داران در ساختمان جدید بازار ماهی که هنوز به بهره برداری نرسیده است، غرفه ای داده شود.

اما از سویی دیگر فروشنده ای در این بازار ماهی این اظهار را تکذیب کرد و گفت: از هیچ غرفه داری در این بازار مبلغی گرفته نشده است.

این فروشنده در ادامه گفت: تعاونی این صنف اعلام کرده که تنها به آن دسته از افرادی که عضو تعاونی هستند غرفه ای جدید در ساختمان جدیدِ هنوز به بهره برداری نرسیده، تعلق می گیرد و به افرادی که عضو تعاونی نیستند، غرفه ای تعلق نمی گیرد.

طی گفتگو با مردم راجع به وضعیت فعلی و بهداشتی بازار ماهی بندرعباس ، تعداد زیادی از مردم خواستار پایین آمدن قیمت سرسام آور ماهی و میگو در بندرعباس شدند و گفتند: بازار ماهی از نظر بهداشتی خوب است و از تمیز و بهداشتی بودن این بازار و فروشندگان رضایت داریم.

در ادامه این گزارش, این موضوع را به گوش مسئولین استانی رساندیم که با این وضع نابسامان بازار ماهی بندرعباس چگونه می توان پاسخگوی مردم و فروشندگان این بازار در بندرعباس بود.

طی گفتگویی با بهادر معاون عمرانی شهرداری بندرعباس به این موضوع پرداختیم که چرا برخی سازمان ها با ساخته شدن ساختمان جدید بازار ماهی در بندرعباس مخالف هستند.

حبیب بهادر دراین باره گفت: قبلاً جهت اسکله صیادی شهربندرعباس شیلات بندرعباس درخواست یک مکان به عنوان اسکله صیادی کرد که در سال 1381این درخواست شیلات به کمیسیون عالی شهرسازی ارجاع داده شد. بهادرادامه داد: باتوجه به اینکه این درخواست چندین بار به کمیسیون ماده 5 ارجاع داده شد، مجوز ساخت اسکله صیادی به میزان 9هکتاردر تاریخ 30مرداد 81 براساس کمیسیون ماده 5 داده شد.وی اظهارکرد: در سال 82 بدون مجوز شهرداری شروع به فعالیت برای ساخت این اسکله کردند. وقتی شهردار وقت متوجه این موضوع شد به شرکت سازنده اعلام کرد که ظرف مدت 48 ساعت برای گرفتن مجوز اقدام کنند. بهادر گفت: شهرداری اعلام کرد طی صورت جلسه ای طبق کمیسیون ماده 5 درتاریخ 1شهریور1384 شیلات هرمزگان به میزان 9هکتار پروژه را انجام دهد که در ضلع شمالی این بنا اجازه داده شد که شهرداری بلواری را به سمت مرکز شهر احداث کند(بلوار موجود).معاون عمرانی شهرداری خاطرنشان کرد: تاسیسات شیلاتی نیز در این مکان وجود دارد.وی در ادامه گفت: طی جلسه ای (در زمانی که سلطان زاده شهردار بندرعباس بود) معاون استاندار به شهرداری اعلام کرد که باتوجه به وجود تاسیسات دریایی یک پارک تاسیس کند که شهرداری اعلام کرد برای افتتاح این پروژه اعتباری موجود نیست و بهتر است که از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی هم پارک و هم بازار ماهی احداث شود.حسین بهادرگفت:طی فراخوان این پروژه این طرح به انجام رسید و در سال 84 مصوب شد که بازار ماهی و 4/2 هکتار پارک و 9هزار متر فضای پارکینگ تجاری در آن مکان احداث شود که تمام مصوبات این پروژه تایید شده است. وی ادامه داد: این پروژه شامل 11 هزارمترمربع فضای پارکینگ که این پارکینگ شامل دو طبقه زیرزمین و همکف،هایپرمارکت و درآخر بازار ماهی است.معاون عمرانی شهرداری تاکید کرد:بخشی از فضای تجاری، پارکینگ و پارک این پروژه متعلق به شهرداری است که پس از این مدت اعتراض به این دارند که چرا در حریم 60 متری ساخته شده است اما تمام مجوزهای این پروژه گرفته شده و شهرداری تمام مستندات مجوزها را در اختیار دارد. حسین بهادر این ادعا که پسرشهردار وقت این پروژه را ساخته تکذیب کرد و گفت:بعضی افراد میگویند وجود این پروژه جلوی دید به دریا را گرفته است درصورتی که پشت این فضای سبز مجموعه تاسیساتی شیلات که شامل ساختمان نگهبانی شیلات 99مترمربع، سایه بان اسکله و سوخت گیری 512مترمربع،سالن حراج ماهی و ساختمان اداری 908 مترمربع، سایه بان اسکله تخلیه 593مترمربع، ساختمان نمازخانه 233مترمربع،ساختمان سرویس بهداشتی68مترمربع و سایه بان تخلیه صید قایق96مترمربع وجود دارد. بهادر گفت:پیشنهاد شهرداری برای این پروژه این بود که برای اولین بار در بندرعباس روف گاردن ایجاد کنند(ایجاد فضای سبز در طبقات)به معنای اینکه در پشت بام این مکان یک فضای سبز ایجاد شود.معاون عمرانی شهرداری بندرعباس ضمن تاکید بر اینکه این بازار ماهی جدید بزرگترین بازار ماهی کشور است گفت: تمام استانداردهای بین المللی در ساخت این پروژه در خصوص بازار ماهی لحاظ شده است از جمله بحث سرمایشی- دفع پسماندها و فاضلاب و همچنین دفع بوی نامطبوع فضای بازارماهی جدید.حسین بهادر در پایان تاکید کرد: بازار ماهی جدید نیاز اسکله صیادی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر