کد خبر: 714612
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹
فريدون حسن
شور و شعف و خوشحالي و سروري كه پس از موفقيت و پيروزي يك ورزشكار در بين علاقه مندان ورزش ايجاد مي‌شود به هيچ عنوان قابل‌وصف نيست، حالا تصور كنيد اين پيروزي در ميدان بزرگي چون المپيك يا رقابت‌هاي جهاني كسب شود و سبب شود كه پر‌چم پر‌افتخار كشور بالا‌تر از پر‌چم رقبا بالا برود و سرود ايران اسلامي هم طنين‌انداز شود كه در آن صورت شور و اشتياق ايجاد شده خارج از حد تصور مي‌شود.
 
با تمام اين اوضاع و احوال سؤال اين است، اجر و مزد ورزشكاري كه اينگونه سبب غرور ملي مي‌شود چيست؟ آيا نبايد او را تأمين كرد، آيا نبايد شرايطي را فراهم كرد كه او براي ادامه فعاليت ورزشي و افتخار‌آفريني‌هاي بعدي در شرايط جسمي و روحي مناسب قرار داشته باشد؟
پاسخ سؤال‌هاي بالا كاملاً واضح و روشن است، تمامي كشور‌هاي دنيا براي قهرمانان و مدال‌آورانشان بهترين امكانات و شرايط را فراهم مي‌كنند و در عوض از آنها نتيجه مي‌خواهند. جاي تأسف است كه در كشور ما نه تنها اين مسئله ديده نمي‌شود كه بد‌تر از آن ما طي سال‌هاي گذشته با پديده‌اي به نام مهاجرت ورزشكاران به كشور‌هاي ديگر مواجه بوده‌ايم. 
 
پيش از اين نوشتيم كه تور برخي از كشور‌هاي همسايه، به ويژه آذر‌بايجان براي صيد ستار‌گان ورزش كشور پهن شده و با سو‌ء‌استفاده از شرايط مالي ورزشكاران و قهرمانان ايران با دادن پيشنهاد‌هاي وسوسه‌كننده آنها را در تور خود مي‌اندازند. در اين بين هستند برخي كه از شرايط به هر علتي به ستوه آمده‌اند و ترجيح مي‌دهند با دادن پاسخ مثبت به اين پيشنهاد‌ها خود را به اصطلاح نجات دهند، اما ورزشكاراني هم پيدا مي‌شوند كه به هيچ عنوان حاضر به اين كار نيستند و عرق ملي‌شان مانع از رفتن مي‌شود.
 
ديروز سعيد عبد‌ولي فرنگي كار شايسته كشور‌مان در پاسخ به تمام شايعات پيوستنش به تيم آذر‌بايجان گفت: خاك ايران را با هزار كشور درجه يك دنيا كه از نظر امكانات هم بهتر از ايران باشد عوض نمي‌كنم. شنيدن اين جمله از زبان يك قهرمان ملي‌ چندان جاي تعجب نيست اما وقتي با مشكلات ريز و درشت ورزشكاراني چون عبد‌ولي رو‌به‌رو شويم آن وقت مي‌توان متوجه شد كه جمله او در واكنش نسبت به شايعات چقدر ارزشمند است. در اين بين اما تمام اتفاقات باعث نمي‌شود كه چيزي از مسئوليت رؤسا و مسئولان ورزش كشور كم شود، به طور حتم رسيدگي به ورزشكاران و فراهم كردن شرايط زندگي و ورزش مناسب براي آنها باعث مي‌شود كه ديگر كشور‌ها حتي تصور نزديك شدن به قهرمانان ما را نكنند چه رسد به اينكه به آنها پيشنهاد بدهند.
بايد به امثال عبد‌ولي آفرين گفت اما آيا صرف گفتن آفرين و تشكر مشكلات آنها را حل مي‌كند، آيا مي‌توان بدون اينكه برايشان گامي برداشتيم از آنها توقع افتخار‌آفريني دوباره و بيان چنين حرف‌هايي را در برابر وسوسه رقبا داشت، بي‌ترديد پاسخ منفي است و اين وظيفه دست‌اندر‌كاران ورزش قهرماني است كه بيش از اين اجازه شايعه‌سازي و سم پاشي عليه قهرمانان ايران را ندهند.  كشتي، تكواندو، كاراته و بسياري از رشته‌هاي ديگر امروز در شرف اين تهديد هستند و بعيد نيست كه اگر دير به خود بياييم روزي فرا رسد كه به راحتي قهرمانان و مدال‌آورانمان را از دست داده‌ باشيم آن هم فقط به خاطر اينكه فراموش كرديم تأمينشان كنيم و نگذاريم كمبود احساس كنند. آنها براي ايران از جان مايه مي‌گذارند و مسئولان ورزش بايد به بهترين شكل ممكن اين كار‌شان را پاسخ دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار