کد خبر: 730915
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۳
حسين كاشاني‌پور در سالروز تأسيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي:
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي يك نهاد عمومي غيردولتي است كه از سال 1359 با موافقت حضرت امام (ره) تأسيس شد و اساسنامه اين نهاد در سال 1388 به تصويب هيئت وزيران رسيده است..
محمدرضا هاديلو
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي يك نهاد عمومي غيردولتي است كه از سال 1359 با موافقت حضرت امام (ره) تأسيس شد و اساسنامه اين نهاد در سال 1388 به تصويب هيئت وزيران رسيده است. اين شورا زير نظر نماينده ولي فقيه و با مشاركت نهادهاي انقلاب اسلامي و دستگاه‌هاي مختلف و مردم اداره مي‌شود و عمدتاً در حوزه‌هاي تبليغي، ارتباطي، فرهنگي و اطلاع‌رساني فعاليت دارد و به انجام مأموريت‌ها و وظايفش مي‌پردازد.
در سالروز تأسيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي، حسين كاشاني‌پور، مدير‌كل آموزش و پژوهش اين شورا در گفت‌وگو با «جوان» با اشاره به اينكه اين نهاد داراي دفتر مركزي و در تمام استان‌ها و شهرستان‌هاي ويژه نيز داراي دفتر رسمي است تا مأموريت‌هاي شورا را دنبال كند، در مورد نقش تبليغات در دنياي حاضر گفت: اهميت امر تبليغات بر كسي پوشيده نيست و امروزه در اكثر كشورهاي دنيا هزينه‌هاي زيادي براي اين كار صرف مي‌كنند. با اين توضيح كه خيلي وقت‌ها آنها تبليغات را جزو اولويت‌ها قرار داده و جايگزين كارهاي ديگرشان مي‌كنند.
وي با بيان اينكه هر مجموعه‌اي كه وارد هر حوزه‌اي مي‌شود نياز به تبليغات دارد، ادامه داد: حضرت امام(ره) هم در همان زمان پيروزي انقلاب مكرر به ضرورت و اهميت تبليغات اشاره مي‌كردند و در جايي فرمودند، دشمنان در تبليغات‌شان از قدرت‌هايشان استفاده مي‌كنند و بودجه‌هاي زيادي را صرف كرده و در ناحقشان تبليغ دارند ولي ما با اينكه از موضع حق سخن مي‌گوييم آنقدر تبليغ نكرده‌ايم. آنها به صورت مستقيم و غير‌مستقيم اسلام را مورد هجمه قرار مي‌دهند و ما نتوانسته‌ايم بياييم و اهدافمان را نشان دهيم و بگوييم به دنبال چه معاني‌اي هستيم.
كاشاني‌پور با تأكيد بر اينكه در پس اين همه تبليغات سوء‌خارجي‌ها هنوز واقعيت انقلاب اسلامي بر بسياري از مردمان روشن نشده است، گفت: كم‌كاري‌ها قابل‌تأمل است و بايد به آن توجه كنيم. ما نيازمند اين هستيم كه حقيقت خودمان و نظامي را كه برپا كرده‌ايم بيان كنيم، حتي اين اطلاع‌رساني و تبليغات بايد براي مردم داخل كشور هم باشد.
مدير‌كل آموزش و پژوهش شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي با بيان اينكه دشمنان مي‌خواهند اين حقيقت را پنهان نگه دارند، تصريح كرد: حضرت امام (ره) يك روز مي‌گفتند ما سنگرهاي كليدي دنيا را فتح خواهيم كرد. منظور ايشان لشكر‌كشي نبود، بلكه معتقد بودند اگر حقيقت آنچه كه به دنبالش رفته‌ايم و به دست آورده‌ايم، روشن شود، در جاي جاي جهان خودش را عرضه خواهد كرد.
به گفته كاشاني‌پور، امام (ره) تبليغات را در رأس امور مي‌دانستند و در جلد 14 صحيفه نور مي‌توان بسياري از مطالب را پيرامون اين موضوع ملاحظه كرد. به همين دليل با تشكيل شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي موافقت كردند.
وي تأكيد كرد: اگر امام(ره) با تشكيل اين شورا موافقت كرد، چون مي‌خواست حقيقت اين نظام و كشور و خواسته‌هاي مردم بيان شود و آنچه كه به دروغ به نام اسلام يا غير اسلام به اين مجموعه نسبت مي‌دادند، برطرف شود.
مدير‌كل آموزش و پژوهش شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي جنگ نرم و متقابل آن، قدرت نرم را مورد توجه قرار داده و گفت: اگر دامنه تبليغات از مرزها خارج شود مي‌تواند ظرفيتي را ايجاد كند كه قدرت كشور را نشان بدهد. ما معتقديم تبليغات مقدمه است و قدرت پيامد آن است. نه اينكه تبليغات قدرت نرم باشد، بلكه زمينه‌ساز بروز قدرت نرم است.  وي ادامه مي‌دهد: وقتي عرصه حضور ايجاد مي‌شود، در اصل زمينه بروز قدرت مهيا شده است. حال اينكه اين حضور نياز به تبليغات دارد اما جالب اينكه بعد از حضور، اين در كنار هم بودن و اتحاد خودش به تبليغ تبديل مي‌شود.
كاشاني‌پور به دو فتنه بزرگ بعد از رحلت امام(ره) اشاره كرده و گفت: 10‌سال بعد از رحلت امام(ره) يعني در سال 1378 دشمنان برنامه‌ريزي كرده بودند تا ضربه خود را به نظام بزنند. در آن زمان فاجعه كوي دانشگاه اتفاق افتاد كه هدف آنها ساقط كردن اصل نظام بود. دشمنان با تمام رسانه‌ها و تبليغات‌شان پيش آمده بودند اما يك عنصر، تير خلاص را به آنها زد و آن هم حضور مردم در 23 تير بود كه با برنامه‌هاي شوراي تبليغات اسلامي به وجود آمد.
وي تصريح كرد: نه اينكه شوراي تبليغات اسلامي 23 تير را خلق كرده باشد بلكه آن حماسه توسط مردم شكل گرفت ولي وجود يك نهادي مثل اين شورا كه غير‌دولتي بوده و از ظرفيت‌هاي نظام به نفع نظام استفاده كرد، حائز اهميت بود.  مدير‌كل آموزش و پژوهش شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي با بيان اينكه شوراي تبليغات مي‌خواهد دستگاهي در جهت تبليغ اين نظام باشد، به حماسه 9 دي 1388 نيز گريزي زد و گفت: البته يك‌بار ديگر و در 9 دي‌ماه 1388 نيز فتنه‌اي ديگر براي براندازي پيش آمد. اين‌بار هم حماسه‌اي توسط مردم با حضورشان در خيابان‌ها شكل گرفت كه كارهاي تبليغات و هماهنگي‌هاي آن دوباره در اين شورا انجام شده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار