کد خبر: 801938
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۵
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور، خطر موادمخدر صنعتي را جدي و ويران‌كننده دانست و گفت: قاچاق موادمخدر در كشور به‌صورت سازمان يافته و با هدف ضربه زدن به جمهوري اسلامي و مردم ايران صورت مي‌گيرد.
علي مؤيدي با طرح اين پرسش كه زنداني كردن و حصاركشي در مرزها تا چه حد مانع از ورود اين مواد خانمانسوز به كشور شده است، از پيشگيري به‌عنوان يك راه مؤثر براي مبارزه با موادمخدر نام برد و افزود: براي مبارزه با موادمخدر و پيشگيري از ابتلاي به آن بايد از ظرفيت‌هاي عظيم مردمي و سازمان‌هاي مردم‌نهاد و تشكيلات استفاده كرد.
وي بر استفاده از ظرفيت خانواده‌ها در مبارزه با موادمخدر تأكيد كرد و گفت: مبارزه با مواد مخدر بايد با رويكردي اجتماعي‌محور دنبال شود و خانواده‌ها به عنوان مهم‌ترين اركان اجتماعي نقشي محوري در اين مبارزه دارند.
وي با طرح اين پرسش كه آيا با پر كردن زندان‌ها از معتادان و قاچاقچيان توانسته‌ايم از شدت اين پديده كم كنيم، اظهار كرد: بيكاري، فقر، مشكلات اقتصادي و روحي- رواني ارتباطي مستقيم با مصرف مواد مخدر و شيوع آن دارد بنابراين علاوه بر رفع اين معضلات بايد در زمينه آگاهي‌بخشي اقدامات جدي‌تري صورت گيرد.
مؤيدي با تمجيد از عملكرد پليس ايران در مبارزه با مواد مخدر از آنها به عنوان متخصص‌ترين پليس دنيا در مبارزه با سوداگران مرگ ياد كرد و گفت: سالانه قريب230 هزار نفر از معتادان، قاچاقچيان و عوامل مرتبط با آن در ايران دستگير مي‌شوند.  سردار مؤيدي با اظهار نگراني از روند رو به رشد اعتياد در بين زنان و جوانان اظهار كرد: دانشگاه‌ها و مراكز علمي و آموزشي بايد براي مبارزه فراگير با اين پديده خانمانسوز به ميدان بيايند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار