کد خبر: 883255
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۰
رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان:
تحقیق جامعی در رابطه با آلودگی هوای شهر اصفهان و مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی، تنفسی و ریوی صورت پذیرفت که نتایج این تحقیق نشان داد 15 درصد مرگ و میرها مربوط به آلودگی هوا است.

 به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان، رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان در سیزدهمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان که با حضور 13 نفر از اعضا این شورا برگزار شد.به ضرورت اهمیت بحث سلامت شهری و شهروندان اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگترین معضلاتی که در بحث سلامت شهری در چند سال اخیر گریبان اصفهان را گرفته آلودگی هوای این کلان شهر است.

عباسعلی جوادی گفت : پدیده آلودگی هوا یکی از ره‌اوردهای توسعه صنعتی است که با افزایش جمعیت توسعه شهرنشینی و مصرف هرچه بیشتر سوخت‌های فسیلی روزبه ‌روز به ‌شدت آن افزوده می‌‌شود.

وی بااشاره در بازه زمانی مابین سال‌های 89 تا 93 در شهر اصفهان، اذعان نمود : تحقیق جامعی در رابطه با آلودگی هوای شهر اصفهان و مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی، تنفسی و ریوی صورت پذیرفت که نتایج این تحقیق نشان داد 15 درصد مرگ و میرها مربوط به آلودگی هوا است.

رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان بیان کرد: در شهر اصفهان به عنوان یکی از بزرگترین شهرهای ایران و به عنوان دومین شهر صنعتی ایران و پرخودروترین  شهر درکشور،جزء آلوده‌ ترین شهرهای کشور است و در سال‌های اخیر تحقیقی صورت گرفته که نشان می‌دهد از مجموع کل آلاینده‌های وارد شده به شهر اصفهان 13 درصد مربوط به صنایع شهری، 11 درصد منابع خانگی و 76 درصد ناشی از ترافیک است.

وی با بیان راهکارهایی که در شهر باید به‌کار بسته شود تا شاهد اصفهان پاک باشیم، بیان کرد: شورای شهر قادر است با طرح جامعی در این راستا گام بردارد‌، یکی از راهکارهای عملی در این راستا توسعه حمل و نقل عمومی در شهر اصفهان و به بهره‌برداری رسیدن کامل قطار شهری و همچنین گسترش حمل و نقل سریع شهری مانند بی.‌آر.‌تی، طراحی نرم افزارهای قابل نصب روی گوشی‌های هوشمند است.

جوادی با شاره به اینکه سالانه 37 میلیون تُن آلودگی کمتری در ناوگان عمومی تولید می‌شود، گفت: ترویج استفاده از دوچرخه سواری در سال گذشته با طرح سه‌شنبه‌های بدون خودرو کار شایسته‌ای بود که متاسفانه تبلیغات آن در 3 ماهه اخیر کمرنگ شده است.

وی اضافه کرد: ایجاد محدودیت‌های ترافیکی و ورود خودروها به معابر، کاهش زمان تست آلایندگی خودروها، توجه ویژه به بهبود سوخت تاکسیرانی و اتوبوسرانی روی سیستم‌ سوخت آن‌ها از جمله مسائلی است که می‌توان آلودگی هوا را کاهش داد.

رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه نباید اجازه داد آلودگی هوا به یک عرف در اصفهان بدل شود، از این رو زمان همت رسیده تا کودکان و مردم حق نفس کشیدن سالم داشته باشند، خاطرنشان کرد: نوسازی ناوگان تاکسی و اتوبوسرانی، جایگزینی اتوبوس‌های هیبریدی به جای دیزلی و انتقال کارخانه‌ها به خارج شهر می‌تواند در کاهش آلودگی تاثیرگذار باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر