کد خبر: 893377
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶
رئیس شورای شهر کاشان تاکید کرد
رئیس شورای شهر کاشان گفت: استفاده از نظرات دیگران موجب پویایی پارلمان شهری می شود و باید از برنامه ها و تجربیات نامزدهای انتخابات شورای شهر دوره پنجم در تصمیم گیری های مدیریت شهری استفاده شود.
علی رسول زاده در بخش نخست بیست و هفتمین نشست علنی شورا در دیدار با نامزدهای انتخاباتی دوره پنجم شوراهای اسلامی شهر اظهار کرد: با توجه به نظرات و برنامه های مفید نامزدها انتخاباتی پیشنهاد می شود با رعایت شرایط قانونی و تعهدات اخلاقی نظرات آنها به صورت مکتوب .برای بررسی و اجرا به شورا ارائه شود.
وی تصریح کرد: با وجود سفارشات زیاد در دین اسلام مبنی بر مشورت کردن با یکدیگر در امور کارها نقیصه دموکراسی دینی ما در این موضوع است که باید برای تحقق این امر در کاشان شرایط ارتباط بیشتر با مردم را فراهم کنیم.
 
رسول زاده وجود تضارب آراء و افکار را یکی از نقاط قوت شورای شهر کاشان دانست و افزود: برای پویایی شورای پنجم باید رضایت و منافع شهروندان در تصمیات دیده شود و با کمک گرفتن از تمام مسوولان برای رسیدگی به مصالح و خواسته های مردم در توسعه شهر تلاش کنیم.
 
رئیس شورای شهر کاشان با بیان اینکه با مشکلات طاقت فرسایی در دوره پنجم شورا مواجه بوده ایم، گفت: تلاش می کنیم با رعایت ضوابط، قوانین و مصالح مردم بررسی تعرفه ها را در شورا به صورت شفاف و روشن در تصمیم گیری ها لحاظ کرده و تمام موارد آن برای آگاهی مردم اطلاع رسانی عمومی می شود.
 
رسول زاده تاکید کرد: با توجه به اینکه بسیاری از مسائل شهری کاشان مرتبط به استان اصفهان است پیشنهادات وانتقادات و مطالبات خود را باید از مجراهای قانونی پیگیری کرد و از مطرح کردن موضوعاتی که حساسیت ها را افزایش می دهد امتناع ورزیم.
 
 
حسینعلی وکیل، نایب رئیس شورای شهر کاشان نیز در این نشست اظهارکرد: استفاده از نظرات دیگران زمینه ساز تقویت تفکر و خردجمعی می شود و هرچه این اقدام وسیعتر باشد تصمیمات منطقی و عقلانی تری در شورا گرفته می شود.
 
رئیس کمیسیون عمرانی و فنی شورا خاطرنشان کرد: حل معضلات ترافیک در کاشان از اولویت های شورای شهر دوره پنجم و شهرداری است که طرح های کلانی نیز برای تحقق این هدف شروع شده است.
 
وکیل پیگیری استان شدن کاشان را موضوع مهمی دانست و گفت: باید امکان ارتقاء ساختار تشکیلاتی برای شهرستان کاشان فراهم شود تا بتوان در توسعه کشور از ظرفیت های بالای این شهر استفاده کرد.
 
مجید شمس، خزانه دار شورای شهر کاشان نیز در این نشست گفت: در زمان انتخابات افراد زیادی با دیدگاه ها و اهداف متفاوتی وارد صحنه می شوند که باید منتخبین این رقابت انتخاباتی بدون داشتن احساس برتری برای بهره مندی از نظرات و برنامه های آنان به صورت مستمر جلساتی برگزار کنند.
 
 رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا اظهار کرد: دیگر در استفاده از کلمات تکراری تشکیل کمیته، کارشناس، کارگروه پرهیز کنیم و از حرف به مرحله عمل برسیم و نامزدهای انتخاباتی دیدگاه ها و طرح های خود را با نگاه به مصالح شهرداری و شهر به صورت مکتوب به شورای شهر ارائه دهند.
شمس با تاکید بر اطلاع رسانی دقیق و شفافیت در انجام کارها گفت: تصمیمات اتخاذ شده در شورا برای مردم باید با حفظ قوانین و رعایت حقوق شهروندان باشد و به صورت تخصصی و فنی برخی مشکلات کاشان مانند آسیب پذیر بودن کاشان مورد بررسی قرار گیرد.
 
 
سید مهدی ناظم رضوی عضو شورای شهر کاشان با بیان اینکه گرفتار ضعف اجرایی هستیم، افزود: مجری در شهرداری برای اجرای نظرات را نداریم و منافع شخصی بیشتر ازمنافع عمومی در شهرداری است به گونه ای که همه بدنبال بهره برداری از شهرداری هستند.
وی تاکید کرد. هرکسی مسوولیت در شهرداری را می پذیرد نیاز به آموزش و انگیزه دارد تا زمینه ساز ارتقاء فرهنگ منافع عمومی باشد و اساسا کسی به فکر تامین منابع مالی در شهرداری نیست و تا خلاء مشکلات اقتصادی پر نشود بسیاری از مفاهیم فرهنگی در شهر درست نمی شود.
 
ناظم رضوی خاطر نشان کرد: باید به فکر تامین منابع مالی در شهر بود و دراین مورد آسیب شناسی شود به گونه ای که در سمنان سازمان برنامه و بودجه فکرهای مالی می دهد و هرپروژه که شهرداری اجرا کند 50 درصد هزینه آن را دولت می دهد. ولی به دلیل بسته بودن سیستم ما توانایی انجام این کارها را نداریم و اجازه حضور افراد متخصص را هم برای کمک کردن نمی دهیم.
 
علی هاشمی طاهری دیگر عضو شورای شهر کاشان با تاکید بر استمرار نشست های هم اندیشی با نامزدهای انتخاباتی شورا اظهار کرد: شاید با جابجایی آراء  افراد دیگری بعنوان منتخبین مردم در شورای شهر راه می یافتند و برای من در انجام کارها بدون دخالت سیاست ارجحیت بر دفاع از حق و حقوق مردم است  و در این راه کوتاه نمی آیم.
 
وی با تاکید بر اینکه مسائل کلان شهر توسط امام جمعه محترم، نماینده مجلس و فرماندار رصد و پیگیری می شود، افزود: شورا نباید خود را درگیر شهرداری کند و به عنوان نمایندگان مردم باید از حقوق شهروندان در تمام امور دفاع کند ولی برخی مسوولان شهر به جای دفاع از مردم به میزشان چسبیده اند.
وی افزود: متاسفانه مجری در شهرداری نداریم و حتی در گذشته چند سرمایه گذار با 1100 میلیارد تومان برای سرمایه گذاری به کاشان آمدند ولی چقدر طرح پیشنهادی سودآور و آماده داشتیم تا از پتانسیل های کاشان استفاده بهینه ببریم.
 
 
هاشمی طاهری با بیان اینکه باید در خدمت به مردم از سیاسی بازی و جناح بندی دوری کنیم، تصریح کرد: شورای پنجم شفافیت نداشته و سیاسی برخورد می کند به گونه ای که هنوز نامه چند ماه پیش من درباره سوال از شهردار به نتیجه نرسیده است.
 
عفت پدرام فر، رئیس کمیسیون انرژی،آب و محیط زیست شورای شهر برگزاری نشست هم اندیشی را اقدامی ارزشمند دانست و گفت: در سنگر شورا وظیفه قانونی، شرعی اعضا پیگیری خواسته های شهروندان است و در صورت صلاحدید نامزدهای انتخاباتی با اعتماد به اعضا برنامه ها، پیشنهادات و راهکارهای خود را برای بررسی و انجام اقدامات لازم در اختیار شورا قرار دهند.
 
پدرام فر با بیان اینکه هنر اعضای شورای شهر استفاده از تخصص و توان دیگران است، افزود: در سال های قبل از توانایی فرهیختگان و نخبگان به درستی استفاده نشده است و حتما توان افراد شرکت کننده در انتخابات بویژه بانوان برنامه هایی برای حضور شان داشته اند که شورا پیشنهادات ارزنده آنها را به عنوان کارگزاران و منتخبین مردم پیگیری خواهد کرد.
 
علیرضا پورعسگری،رئیس کمیسیون اقتصادی، برنامه و بودجه شورا تاکید کرد: برای کاربردی شدن نظرات نامزدهای انتخاباتی در بخش های مختلف اقتصادی، عمرانی ، خدماتی آنها به جلسات کمیسیون های شورا دعوت شده تا به صورت تخصصی موضوعات مطرح و بررسی شود.
 
علیرضا مفرح، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورا بر همفکری در مباحث مدیریت شهری تاکید کرد و گفت: رقبا و همسنگران انتخاباتی شورای شهر دغدغه رسیدگی به مناطق مختلف شهر را دارند که باید با توجه به نظرات آنها برای حل مشکلات شهروندان اهتمام ورزید.
 
مصطفی کردمیل، عضو شورای شهر کاشان گفت: اعضای شورای شهر برای برگزاری جلسات هم اندیشی با نامزدهای انتخاباتی به طور مستمر تاکید دارند تا بتوان با بهره گیری از نظرات آنها در انجام مسوولیت های خود دقیق تر تصمیم گیری کنند.
 
 
نشست هم اندیشی نامزدهای انتخاباتی پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر نظرات و پیشنهادهای خود را درباره اجرای اقدامات لازم برای پیشرفت شهر ارائه کردند که به پیشنهاد اعضای شورا تصمیم بر ارائه آنها به صورت مکتوب و مستند شد.
 
 محمد نظافتی، کارشناس ارشد حقوق بین الملل ،معاون فرهنگی هنری اداره ارشاد اسلامی کاشان و فعال فرهنگی و هنری و نامزد انتخابات پنجمین دوره شورای شهر کاشان در این نشست با تاکید بر گسترش این نشست ها و به صورت برنامه ریزی شده گفت: کاشان به عنوان یک شهرخلاق برای توسعه و رسیدن به دوران باشکوه خود باید از تمام ظرفیت های موجود بهره بگیرد.
 نظافتی برگزاری چنین نشست هایی در شورا را آغازی برای تبدیل کاشان به عنوان یک شهرخلاق دانست و خاطرنشان کرد:ازسال 2004 موضوع شهرهای خلاق در سازمان یونسکو مطرح شده که اصفهان هم به جمع این  شهرها پیوسته است
 
حسین عدالت،کارشناس حوزه صنعت فرش کاشان یکی دیگر از نامزدهای شورای شهر و فعال رسانه در این نشست اظهار کرد: اطلاع رسانی درمجموعه مدیریت ضعیف است و مدیریت شهری باید مردم را محرم خود بداند و عملکرد و دستاوردهای شهر را در بازه های زمانی مشخص از طریق رسانه ها اعلام عمومی شود.
عدالت با تاکید بر ارتقاء کیفیت زندگی شهری و فرهنگ عمومی شهر گفت: شورا باید برنامه های راهبردی خود را برای ارائه خدمات به شهروندان مشخص کند تا با شناسایی کمبودها و حل معضلات در نهایت خروجی اقدامات شورا برای مردم موفقیت آمیز باشد.
 
مجید برنا، یکی دیگر از نامزدهای انتخاباتی در این نشست درباره تناقض در معرفی هویت و برند کاشان، عدم آگاهی شهروندان در پذیرش مسوولیت های اجتماعی، ایجاد و حمایت از شوراهای محلی و حل مشکلات ترافیک و عبور و مرور با حضور مردم مطالبی را بیان کرد.
 
دکتر محمد حامد محسنی فاضل، نامزد انتخاباتی دوره پنجم شورای شهر کاشان عدم ارتباط مدیران با نسل سوم کشور را یک معضل دانست و افزود: استفاده ازتجربیات و برنامه ها و نظرات نامزدهای انتخاباتی بسیار ارزشمند است که باید برای غنی ترشدن بهرمندی از این اقدام موضوعات آن به صورت مکتوب ارائه شود.
 
وحید مدرس زاده ، مجری و کارشناس رسانه از دیگر نامزدهای عرصه انتخابات شورای پنجم بر پاسخگو بودن مدیران شهرداری کاشان در برابر شهروندان تاکید کرد و گفت: اگر در رفتار مدیران آسیب شناسی نشود آسیب آن متوجه تمام اعضای دوره پنجم شورا خواهد بود و مسوولان باید برای معرفی هویت فردی و رعایت حقوق شهروندی از خودشان شروع کنند.
مدرس زاده تصمیم گیری برای ایجاد برنامه تلویزیونی کاشانه را اتفاق خوبی قلمداد کرد و گفت: با وجود برخورداری از یک تیم حرفه ای انتظارات از این برنامه با وجود هزینه و زحمت بسیار برآورده نشده است و در دوران بی پولی صداوسیما می توان با یک سوم هزینه ساخت این برنامه به جای شبکه استانی اصفهان در معرفی کاشان از شبکه های سراسری بهره برداری کرد.
 
محمد راحمی از دیگر نامزدهای انتخاباتی پنجمین دوره  شورای شهر کاشان در دوره پنجم با تاکید بر پیگیری موضوع استان شدن کاشان گفت: شهرداری کاشان با کمبود بودجه و درآمد مواجه هست که این موضوع پیامدهایی همچون پرداخت پول کارکنان و دستمزد پیمانکاران را به دنبال دارد.
 
زهرا روحی نوش آبادی، نامزد انتخاباتی پنجمین دوره شورای شهر کاشان و مددکار اجتماعی گفت: راه های کاربردی در حل مشکلات آسیب های اجتماعی مانند مباحث طلاق وخشونت ها وجود ندارد و بیشتر اقدامات در این زمینه جنبه نمایشی دارد.
روحی با تاکید بر ساماندهی اتباع خارجی در کاشان اظهار کرد: فرهنگ سنتی کاشان بدون آموزش های لازم به طور ناگهانی به سوی صنعتی شدن حرکت کرد و زمینه ساز آسیب های زیادی در شهر شد  که برای رفع معضلات آن به جای حرف زدن نیازمند فرهنگسازی هستیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر