کد خبر: 895856
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
رئيس سازمان اوج در اختتاميه جشنواره ققنوس:
رئيس سازمان هنري رسانه‌اي اوج پس از دريافت جايزه‌اش در جشنواره ققنوس گفت: آن‌چه انجام داده‌ايم حداقل وظيفه‌مان بوده است.
   محمدصادق عابدینی
رئيس سازمان هنري رسانه‌اي اوج پس از دريافت جايزه‌اش در جشنواره ققنوس گفت: آن‌چه انجام داده‌ايم حداقل وظيفه‌مان بوده است. همه ما به انقلاب و خون شهداي مدافع حرم وابسته‌ايم. سخنان حاتمي‌كيا را شنيديم و اين آغاز مبارزه است. نسل جوان دغدغه‌مند و انقلابي سر برآورده و در آينده شاهد تولد حاتمي‌كياهاي جوان و پرتلاش در عرصه‌هاي مختلف خواهيم بود.
احسان محمد‌حسني به دليل تلاش در توليد آثار فاخر در زمينه سينما انقلاب اسلامي، در اختتاميه هفتيمن جايزه سينمايي ققنوس مورد تقدير قرار گرفت. وی بعد از مراسم تقدير، چند دقيقه كوتاه براي حضار در مراسم سخنراني كرد و با فرستادن سلام و درود به شهداي گردان عمار و شهداي مدافع حرم، گفت: همه كارهاي ما فداي يك قطره خون شهداي مدافع حرم، همه ما به انقلاب اسلامي، خون مطهر شهدا و به نهضت عظيم عاشورا وابسته‌ايم. افتخار مي‌كنيم پول توليداتمان را از سفارتخانه‌هاي حامي داعش نمي‌گيريم. يك بار يك نفر به من گفت من مستأجر هستم و خانه‌ام بيت رهبري است، اما من مي‌گويم، همه ما خانه‌هايمان بيت رهبري است و افتخار مي‌كنیم پول توليدات خودمان را از سپاه مي‌گيریم؛ آنها با افتخار حمايت مي‌كنند، از آثار برجسته و حرفه‌اي كه دشمن نمي‌تواند تكنيك و محتواي آن آثار را ناديده بگيرد و از آن چشم‌پوشي كند.
محمدحسني با اشاره به سخنان ابراهيم حاتمي‌كيا در مراسم اختتاميه جشنواره فيلم فجر گفت: اين تازه آغاز راه مبارزه است، ما مسير طولاني و مين‌گذاري شده‌اي داريم. به حول و قوه الهي با همكاري نسل جوان، مؤمن، انقلابي و بااستعدادي كه سر برآوردند در آينده‌اي بسيار نزديك شاهد ابراهيم حاتمي‌كياهاي جسور و حرفه‌اي و كاربلدي در عرصه سينما و هنر خواهيم بود. وعده توخالي به دوستان نمي‌دهم. بلكه جوانان انقلابي و مؤمن ايستاده و كار مي‌كنند. انشاءالله آرايش جديدشان را براي تغيير صحنه ميدان به حال خود رهاشده فرهنگ خواهيم ديد.
هفتمين جشنواره سينمايي ققنوس در حوزه هنري برگزار و برگزيدگان اين رويداد سينمايي معرفي شدند. در اختتاميه اين جشنواره كليپي از فرمايشات و انتظارات مقام معظم رهبري از سينما و سينماگران به نمايش درآمد.
در اين مراسم از حميد حيدري به عنوان منتقد برتر و شبكه راديويي فرهنگ به عنوان رسانه برتر، هادي حجازي‌فر براي ايفاي نقش در دو فيلم «به وقت شام» و «لاتاري»، احسان محمدحسني رئيس سازمان اوج نيز براي توليد آثار شاخص در سينماي انقلاب تقدير شد. فيلم «به وقت شام» به كارگرداني ابراهيم حاتمي‌كيا ديگر اثري بود كه جايزه ققنوس را دريافت كرد. مستند «زناني با گوشواره‌هاي باروتي» به كارگرداني رضا فرهمند و انيميشن سينمايي «فيلشاه» به كارگرداني هادي محمديان نيز جايزه ققنوس گرفتند. در بخشي از مراسم محمد كوچك دبير اجرايي جشنواره در سخناني گفت: ما اين رويداد را مقابل سينماي سياه‌نما تعريف كرديم تا آثاري كه اميدي در آنها وجود دارد، ديده شوند. وي با اشاره به سخنان ابراهيم حاتمي‌كيا در اختتاميه سي و ششمين جشنواره ملي فيلم فجر كه گفت من فيلمساز وابسته نظامم، بيان كرد: ما اينجا جمع شده‌ايم كه از فيلمسازان وابسته كه دغدغه مردم را دارند نه دغدغه فرش قرمز جشنواره‌هاي خارجي، حمايت كنيم. كوچك در پايان اعلام كرد: رويكرد ما اين است كه شما را در زمان اكران هم تنها نگذاريم و در اين حوزه هم ورود خواهيم كرد.
 دفاع مقدس بهترين سوژه سينماست
سخنران ديگر مراسم سردار علي‌اكبر پورجمشيديان معاون هماهنگ‌كننده نيروي زميني سپاه بود. وي گفت: سوژه‌هاي دفاع مقدس بهترين سوژه‌ها براي سينما هستند و حتي در حوزه طنز هم اين فضا بسيار قابل ديدن است.
وي ادامه داد: موضوع دفاع از حريم اهل بيت (ع) ظرفيت توليد آثار سينمايي را دارد ولي مي‌بينيم وقتي فيلمسازي سراغ سوژه مدافع حرم مي‌رود با او چگونه برخورد مي‌شود و سخن او به درستي شنيده نمي‌شود و مظلوم واقع مي‌شود.
پورجمشيديان با اشاره به جنايت‌هاي داعش و اينكه گفته مي‌شود در برخي آثار سينمايي بزرگ‌نمايي شده‌ است، عنوان كرد: من از نزديك ديده‌ام كه تكفيري‌ها با شيعيان چه مي‌كنند. آنها زنان مسلمان را به كنيزي مي‌گرفتند و در بازار به فروش مي‌رساندند و مردان را مي‌كشتند.
وي ادامه داد: متأسفانه افرادي كه دسترسي به تريبون دارند در اين كشور مدافعان حرم را در مسير دستيابي به ماديات معرفي مي‌كنند. اگر در دفاع از حرم ماديات هست چرا شما نمي‌رويد؟
پورجمشيديان در پايان گفت: هنرمندي كه در اين عرصه فعاليت مي‌كند به قدري مورد اذيت و فشار واقع مي‌شود كه روي صحنه اينگونه اعتراض مي‌كند. كاش يك هشتگ ايجاد شود با اين مضمون كه «ما آدم نظام هستيم» زيرا ما افتخار مي‌كنيم كه از اين نظام ارتزاق مي‌كنيم. ما افتخار مي‌كنيم كه از امريكا و اسرائيل دستمزد نمي‌گيريم.
   اميدواري از اكران نوروزي فيلشاه
رضا فرهمند نيز گفت: من در طول كار به اين جمله پيشوايمان امام‌حسين(ع) فكر كردم كه مي‌فرمايند اگر دين نداريد، لااقل آزاده باشيد. براي ساخت اين مستند جنگي، سختي زيادي را تحمل كرده است. هادي محمديان نيز هنگام دريافت جايزه‌اش گفت: ما به عشق بچه‌هاي ايراني اين فيلم‌ها را مي‌سازيم و اميدوارم بتوانيم فيلشاه را اكران نوروزي كنيم.
فيلم «به وقت شام» به كارگرداني ابراهيم حاتمي‌كيا ديگر اثري بود كه جايزه ققنوس را دريافت كرد.
محمد خزاعي تهيه‌كننده «به وقت شام» كه در غياب حاتمي‌كيا روي سن آمده بود، گفت: ابراهيم حاتمي‌كيا از من خواسته بود در بخش رقابتي جشنواره فجر حاضر نشود اما من اصرار كردم به خاطر عوامل فيلم در جشنواره حضور يابيم. در فضاي مجازي درباره فريادهاي حاتمي‌كيا آدرس غلط دادند و گفتند او دنبال جايزه است در حالي كه اينطور نبود. اين تهيه‌كننده سينما تأكيد كرد: مدت‌هاست عليه بچه‌هاي انقلاب جو رسانه‌اي راه افتاده و عنوان فيلمساز وابسته و ارگاني و سفارشي به ما مي‌دهند اما حاتمي‌كيا خط‌شكن شد تا نسل بعدي براي ساخت فيلم در جهت انقلاب احساس حقارت نكند.
وي در پايان گفت: حاتمي‌كيا مسير خود را ادامه مي‌دهد و با حرف‌هايش كاري كرد كه از اين به بعد فيلمسازان انقلابي با اين عنوان كه فيلمساز وابسته هستيم در دفاع از انقلاب و شهدا احساس ترس نكنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار