کد خبر: 897137
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۳
گزارش‌هاي رسمي از بررسي 700 مورد خودكشي در زنداني‌هاي امريكا نشان مي‌دهد نزديك به10 درصد تحت نظارت و مراقبت ويژه قرار داشتند اما با اين حال توانسته بودند به نحوي دست به خودكشي بزنند.
گزارش‌هاي رسمي از بررسي 700 مورد خودكشي در زنداني‌هاي امريكا نشان مي‌دهد نزديك به10 درصد تحت نظارت و مراقبت ويژه قرار داشتند اما با اين حال توانسته بودند به نحوي دست به خودكشي بزنند. همچنين گزارش‎هاي رسمي وزارت دادگستري امريكا و كشورهاي اروپايي هم نشان مي‌دهد با وجود مراقبت‌ها و نظارت‎هاي ويژه سالانه بخش قابل‌توجهي از افراد زنداني در اين كشورها دست به خودكشي مي‌زنند. مطابق با آمار منتشر شده از خودكشي افراد در زندان‎هاي امريكا، در سال 2013 تا 2014 ناگهان آمار خودكشي در زندان‎هاي دولتي امريكا 30 درصد افزايش يافته است. همچنين طبق گزارش سال 2010 شوراي اروپا كشور فرانسه با 95 خودكشي در زندان مقام نخست كشورهاي اروپايي را كسب كرده و خودكشي در زندان‌هاي انگليس نيز از سال 2013 به اين سو بيش از دوبرابر شده است.
   
بررسي‌هاي اخير نشان مي‌دهد آمار خودكشي در زندان‎هاي امريكا و كشورهاي اروپايي طي سال‎هاي اخير افزايش چشمگيري داشته‌است. وب‌‌سايت شبكه خبري «سي‌ان‌ان» در 20 آوريل 2017 گزارشي را از آمار بالاي خودكشي در زندان‎هاي امريكا به نقل از آمارهاي رسمي وزارت دادگستري اين كشور منتشر كرد.
دليل انتشار چنين گزارشي مرگ «آرون هرناندز» بازيكن جنجالي فوتبال امريكايي بود كه در آوريل 2017 خود را در زندان ماساچوست حلق‌آويز كرد. بنا به گفته سخنگوي سازمان زندان‎هاي ايالتي ماساچوست، «هرناندز» در روند دادگاه تجديدنظر، با استفاده از ملحفه‌هاي تختخواب خودش را به پنجره سلول زندان حلق‌آويز كرده بود و مأموران زندان دقايقي پس از اقدام او به خودكشي متوجه این موضوع شدند كه تلاش‎ها براي نجات جانش بي‌نتيجه بود. اين بازيكن تيم فوتبال «نيواينگلند پاتريوتز» در سال 2013 به جرم قتل دو نفر به حبس ابد محكوم شده بود، با اين حال اميد داشت كه در دادگاه تجديدنظر تبرئه شود يا محكوميتش كاهش يابد.
به نوشته «سي‌ان‌ان»، اين مسئله پنهاني نيست و هم‌اكنون بازداشتگاها و زندان‎هاي امريكا از خطرناك‌ترين و پرجمعيت‌ترين زندان‎هاي جهان هستند، اما خودكشي «آرون هرناندز» در زندان بار ديگر توجه‌ها را به اين مسئله در سراسر امريكا جلب كرده‌ است.
  آمار زياد خودكشي در زندان‎هاي امريكا
همچنين پايگاه شبكه خبري «سي‌ان‌ان» به نقل از داده‌هاي رسمي وزارت دادگستري امريكا مي‌نويسد: آمار خودكشي افراد زنداني در زندان‎هاي امريكا از سال 2013 به طرز چشمگيري افزايش يافته است.
نمودار اول آمار خودكشي افراد در زندان‎هاي امريكا به ازاي هر 100 هزار نفر زنداني را از سال 2005 تا 2104 نشان مي‌دهد.
در سال 2013 تا 2014 ناگهان آمار خودكشي در زندان‎هاي دولتي امريكا 30 درصد افزايش مي‌يابد، در سال 2014 بيش از 3هزارو920 نفر در زندان‎هاي امريكا جان باختند كه بيشترين آمار مرگ‌ومير زنداني‌ها از سال 2001 بود.
نمودار دوم نيز آمار خودكشي افراد در زندان‌هاي امريكا به تفكيك ايالت‎هاي مختلف از سال 2001 تا 2014 به ازاي هر 100 هزار مرگ را نشان مي‌دهد. اگرچه عامل عمومي مرگ‌ومير زنداني‌ها بيماري اعلام شده ولی 7 درصد از اين افراد نيز در زندان‎ها خودكشي كرده بودند و اين بزرگ‌ترين درصد خودكشي افراد در زندان‎هاي امريكا تا سال 2014 است.
 
  خودكشي و دوربين‎هاي مداربسته زندان
خودكشي ناگهاني «آرون هرناندز» 27 ساله در سلول زندان به بحث‌هاي پردامنه‌اي پيرامون اين مسئله دامن زد كه چگونه افراد محبوس در سلولي انفرادي مي‌توانند دست به خودكشي بزنند؛ از جمله وب‌سايت «سي‌ان‌ان» در گزارشي ديگر با عنوان «زندان‌ها چگونه افرادِ متمايل‌ به‌ خودكشي را تحت نظارت دارند؟» اين مسئله را مورد توجه قرار مي‌دهد و اين سؤال را طرح مي‌كند آيا زندانبان‎ها مي‌‎توانستند مانع خودكشي افراد در زندان‎ها شوند؟
بنا به گزارش «سي‌ان‌ان» پس از اينكه در سال 2015 «هرناندز» به جرم دو فقره قتل به حبس ابد محكوم شد، اين فرد در زندان تحت مراقبت و نظارت ويژه قرار داشت با اين حال توانست خود را در سلولش حلق‌آويز كند و مأموران زندان دقايقي پس از مرگ او متوجه پيكرش در سلول زندان شدند. «كريستين تارتارو» استاد عدالت جنايي در دانشگاه استاكتون و كارشناس خودكشي در اماكن تربيتي و اصلاحي در اين ‌باره به «سي‌ان‌ان» مي‌گويد: نظارت مداوم و چهارچشمي زنداني‌هاي متمايل به خودكشي مطلوب و ايده‌آل است.
به نوشته «سي‌ان‌ان»، بنا بر يك گزارش رسمي كه در سال 2010 منتشر شده نزديك به 700 مورد خودكشي افراد زنداني بين سال‎هاي 2005 تا 2006 در زندان‌هاي امريكا بررسي شده كه نشان مي‌دهد نزديك به 8 درصد اين افراد تحت نظارت و مراقبت ويژه قرار داشتند اما با اين حال توانسته بودند به نحوي دست به خودكشي بزنند. اگرچه 93 درصد بازداشتگاهي كه در آنها افراد خودكشي كرده بودند پروتكل نظارت و مراقبت ويژه افراد متمايل به خودكشي را داشتند، كمتر از 2 درصد آنها گزينه نظارت پيوسته و 24 ساعته داشتند، بيشتر اين زندان‌ها هر 15 دقيقه يك‌بار فرد متمايل به خودكشي را چِك و بررسي مي‌كردند (تا از زنده‌بودن فرد اطمينان يابند.)
سي‌ان‌ان به نقل از كارشناسان مي‎گويد كه بهترين شيوه مراقبت از افرادي كه به دلايلي تمايل بيشتري به خودكشي دارند يا اخيراً اقدام به ضربه ‌زدن به خود كرده‌اند، چِك و «نظارت نزديك» است. در همين حال «دپارتمان سلامت رواني سازمان سلامت جهاني» اعلام كرده كه تنها سه دقيقه پس از حلق‌آويز شدن فرد، آسيب جدي و دائمي به مغز زنداني می‌رسد و پس از 5 تا 7 دقيقه نيز مرگ او حتمي است.
 
  اروپا ركورددار خودكشي در زندان
پايگاه دويچه‌وله در گزارشي مي‌نويسد: «دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل» در سال 2014 گزارش داده كه كشورهاي اروپايي در مقايسه با ديگر مناطق جهان، با آمار 62 خودكشي به ازاي هر 100 هزار زنداني در سال، بيشترين آمار خودكشي در جهان را به خود اختصاص داده‌اند. بنا به اين گزارش در سال 2014 در انگليس و ولز يك‌سوم مرگ‌ومير زنداني‌ها مربوط به خودكشي بوده كه در 25 سال گذشته بي‌سابقه بوده ‌است.
شوراي اروپا در دسامبر سال 2015 گزارشي را در خصوص وضعيت زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها منتشر كرد كه براساس آن در كشور فرانسه به ازاي هر 10 هزار زنداني4/12 نفر دست به خودكشي مي‌زنند در حالي ‌كه ميانگين خودكشي در كشورهاي اروپايي در 10 هزار زنداني 4/5 نفر است. در گزارش سال 2010 شوراي اروپا باز هم كشور فرانسه با 95 خودكشي در زندان مقام نخست كشورهاي اروپايي را كسب كرد، يعني به ازاي هر 10 هزار زنداني 5/15 نفر خودكشي كرده‌اند، در حالي ‌كه ميانگين خودكشي در زندان در 47 كشور عضو شوراي اروپا 7/6 نفر
بوده ‌است.
«پايگاه اينديپندنت» در 27 آوريل 2017 با انتشار آمار رسمي هشدار داد كه آمار خودكشي در زندان‌هاي انگليس طي سال‌هاي گذشته چند برابر شده ‌است. بنا به اين گزارش وزير دادگستري انگليس اعلام كرده طي يك دوره 12 ماهه تا پايان مارس 2017 از 344 مورد مرگ در زندان‌هاي انگليس 113 نفر به علت خودكشي جان باخته‌اند كه در مقايسه با 12 ماه گذشته 11 درصد افزايش داشته است.
«اينديپندنت» با بيان اينكه خودكشي در زندان‌هاي انگليس از سال 2013 به اين سو بيش از دو برابر شده است، مي‌نويسد: انتشار آمار رسمي خودكشي در زندان‌ها موجب شده تا در آستانه انتخابات عمومي مردم، سياستمداران و نامزدهاي انتخاباتي را تحت فشار قرار دهند تا مسائل «شرم‌آوري» كه در سازمان زندان‌ها در حال وقوع است، مطرح كنند.
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
فرامرز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۹
0
1
گناه خود را با گناه دیگران مقایسه کردن یعنی مجوز برای گناه کردن
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۹
0
1
افرادی که ایران را برای سفر و یا تحصیل به امریکا ترک
می کنند " اما قصد مراجعت به ایران را دارند " فقط جاذبه های غرب رانگاه می کنند " چه کار به این کارها دارند " چه میزان فقیر و کارتن خواب وجود دارد " خودکشی در زندان با چه اماری ست " یاخانواده هائی که عزیزانشان در تیرانئدازی های روزانه در امریکا کشته می شوند " چه روزگاری دارند " فقط دلباخته هستند " اما مهاجرت نمی کنند " کجا بروند بهتر از ایران " که پول پارو کنند.
رضایی
|
United States
|
۰۶:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۰
0
0
۱- شکی نیست که در کشورهای غربی جنایت و کشتار وجود دارد.
۲-مقاله حرفه ای باید لینک منبع را برای مرجعه قرار دهد که شما این کار را نکرده اید.
۳-شما ادعای اسلامیت و عدم ظلم در کشور دارید .و این مقایسه مع الفارق ست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار