کد خبر: 898300
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
آيت‌الله جوادي‌آملي در ديدار با جمعي از اهالي سينما:
رئيس سازمان سينمايي كشور و جمعي از مسئولان بنياد سينمايي فارابي به همراه دست‎اندركاران فيلم سينمايي مُلك سليمان با حضرت آيت‌الله جوادي‌آملي ديدار و گفت‌وگو كردند.
به گزارش «جوان» آيت‌الله جوادي‌آملي در اين ديدار اظهار كرد: سينماي غرب تنها انتقال حس به حسي ديگر را دنبال مي‌كند كه پيامي ندارد اما شما سير صعودي مي‌كنيد، بالا مي‌رويد، مي‌بينيد كه بالا چه خبر است! بعد آرام آرام پايين مي‌آييد، آن معقول را به محسوس تبديل مي‌كنيد تا به ديگران بگوييد كه بالا چه خبر است. 
وي ادامه داد: مراحل تحصيل در مدارس و حوزه‌ها و دانشگاه‌ها براي هر مقطع سني متفاوت است اما شما سينماگران مي‌خواهيد همه اقشار و سنين را در يك سالن جمع كنيد و به آنها پيامي را منتقل كنيد. اين كار بسيار دشواري است چراكه شخصي كه در سطح بالاتر است، مطلب علمي مي‌خواهد و ديگري به دنبال محسوسات به سالن سينما آمده است. راضي نگه داشتن همه، دشواري كار شماست اما با لطف الهي خداوند راه را به شما نشان خواهد داد. 
آيت‌الله جوادي‌آملي خاطرنشان كرد: راه راضي نگه داشتن همه اقشار، استفاده از زبان مشترك يعني زبان فطرت است. همه از بوي خوش عطر گل و عسل لذت مي‌برند و اگر بتوانيد با زبان دل و فطرت سخن بگوييد، همه اقشار را روشن مي‌كنيد و راه كشف آن توكل به ذات اقدس الله است. 
وي با اشاره به داستان حضرت سليمان(ع) تصريح كرد: تلاش ما اين است كه نگذاريم انسان به سمت حيوان‌شدن برود در حالي كه حضرت سليمان حيوان را به مقام انسانيت رساند. هدهد را كه يك پرنده‌ است، به جايي رساند كه اين مرغ وقتي مردم سبأ را ديد برهان اقامه كرد كه چرا قمرآفرين و شمس‌آفرين را نمي‌پرستيد: «أَلَّا يسْجُدُوا لِلَّهِ الَّذِي يخْرِجُ الْخَبْءَ فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَيعْلَمُ مَا تُخْفُونَ وَمَا تُعْلِنُونَ.» 
آيت‌الله جوادي‌آملي افزود: قرآن كريم در خصوص حضرت سليمان(ع) فرمود، معدن مس را مانند چشمه براي او روان ساختيم اما او از اين قدرت براي ساخت سلاح كشتار استفاده نكرد بلكه از قدرت خود در راه دفاع و خدمت به مردم جامعه بهره گرفت. 
اين را سينما مي‌تواند نشان بدهد كه مي‌توان به جاي كشتار مردم، آنها را حفظ كرد. 
اين استاد حوزه تأكيد كرد: همه امكانات در اختيار سليمان(ع) و داوود(ع) بود اما با آن شمشير و سلاح كشتار نساختند بلكه از آن وسيله دفاع و رفاه زندگي تهيه كردند. اينكه ما در برجام مي‌گوييم قصد توليد سلاح كشتار جمعي نداريم، ريشه در اين آموزه‌ها دارد. 
انسان‌پروري، ساده‌زيستي و استفاده صلح‌آميز از قدرت در جهت حفظ مردم، درس‌هايي است كه از داستان حضرت سليمان(ع) گرفته مي‌شود و بايد بر آنها تأكيد گردد. اينها بايد در سينما عرضه شود كه جهان با كشتن و خون‌ريزي و حيوانيت مدرن اداره نمي‌شود بلكه جهان با عدل و محبت اداره مي‌شود، اينها پيام داستان حضرت سليمان(ع) است كه سينما مي‌تواند و اين ظرفيت را دارد كه اين مفاهيم را عرضه كند.  
در ابتداي اين ديدار، مهندس حيدريان رئيس سازمان سينمايي به ارائه گزارشي از برنامه‌ها و اهداف سازمان سينمايي در سال آينده پرداخت و گفت: هدف ما حمايت از ارائه محتواهاي بهتر و مطلوب‌تر به دور از روزمرگي و بازاري‌شدن است تا با بهره‌گيري از تكنولوژي‌هاي روز جهان بتوانيم عالم معنا و عقل را به منصه ظهور برسانيم. 
همچنين شهريار بحراني كارگردان فيلم سينمايي ملك سليمان اظهار كرد: عرصه تصوير عرصه‌اي سخت و پرخطر است كه هم معرفت و هم اطلاعات زيادي را به خصوص در داستان‌هاي قرآني و مفاهيم ديني مي‌طلبد. 
وي افزود: داستان دعوت حضرت سليمان(ع) از ملكه سبأ، بسيار شبيه نامه حضرت امام(ره) به گورباچف و دعوت وي به حق است كه دعوتي خدايي بود و در عرصه ديپلماسي اتفاق افتاد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار