کد خبر: 899168
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
در مراسم يادبود شهيدحسين همداني و تجليل از همسر وي راوي كتاب «خداحافظ سالار» مطرح شد
همسر سردار حسين همداني در مراسم تجليل از اين شهيد خاطره‌اي از تأييد شهيد همداني بر كتاب خاطراتش روايت كرد كه به گفته او مهر تأييد بر كتاب خداحافظ سالار است.

فرزين ماندگار
همسر سردار حسين همداني در مراسم تجليل از اين شهيد خاطره‌اي از تأييد شهيد همداني بر كتاب خاطراتش روايت كرد كه به گفته او مهر تأييد بر كتاب خداحافظ سالار است.
مراسم يادبود شهيدحسين همداني و تجليل از همسر وي، راوي كتاب «خداحافظ سالار» و حميد حسام، نويسنده اين كتاب در تالار انديشه حوزه هنري برگزار شد.
پروانه چراغ‌نوروزي، همسر شهيد همداني و راوي كتاب «خداحافظ سالار» در اين مراسم در سخناني عنوان كرد: روزي كه روزنوشت‌هاي خود را در سوريه مي‌نوشتم، فكر نمي‌كردم تبديل به كتاب شود. يادم هست كه در يكي از مراسم‌هايي كه براي همسرم برگزار شده بود، همسر آقاي حسام گفتند خاطرات خود را بدهيد آقاي حسام بنويسند. خاطرم آمد كه حاج حسين از آقاي حسام با عنوان نويسنده خوش‌ذوق ياد كرده بودند و با خود گفتم چه كسي بهتر از ايشان براي اين كار.
به گفته وي، نگارش اين كتاب طي ۹ الي ۱۰ ماه تمام شد و آقاي حسام نسخه‌اي از آن برايم ارسال كردند كه خودم و بچه‌ها آن را خوانديم ولي چون خاطرات سوريه در آن بود تصميم گرفتيم چاپ آن را به تأخير بيندازيم. شب خواب ديدم كه در سوريه هستيم و منتظريم كه پيكر حاج‌‌حسين را بياورند. وقتي تابوت وارد شد، پشت سر تابوت و پيش از همه آقاي حسام حركت مي‌كرد. صبح وقتي خواب را براي بچه‌ها تعريف كردم، به اين نتيجه رسيدم كه اين خواب يعني مهر تأييد روي اين كتاب و اينكه نبايد در انتشار آن ترديد كرد.
یادی از شهید حدادیان
در اين مراسم ميثم نيلي، مديرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامي نيز با بيان اينكه حقي كه شهدا به گردن ما دارند بزرگ است به بيان خاطره‌اي از ديدار با خانواده شهيد محمدحسين حداديان پرداخت و گفت: در ديدار با خانواده شهيد حداديان پدر و مادرش نشان مي‌دادند كه از اين اتفاق يعني شهادت پسرشان خوشحال هستند. اين حس و حال نشان‌دهنده امتداد راه و مسير شهداست. در واقع همسران و مادران شهدا امتداددهنده اين راه هستند و اين خون‌ آن شهيدان است كه در انقلاب امتداد دارد.
وجه تمايز شهيد همداني
در بخش ديگري از مراسم سردار مجيدي، فرمانده سپاه انصارالحسين همدان نيز در سخناني با اشاره به آخرين روزهاي حيات شهيد همداني گفت: روزهاي قبل از اعزام حاج حسين همداني به سوريه در تماسي كه با او داشتم فهميدم در حرم امام رضا(ع) است و به نظرم رسيد به آنجا رفته تا حاجت بگيرد.
مظاهري ادامه داد: وجه تمايز شهيد همداني با ديگر شهدا در مسئله رزم و جنگ نبود، بلكه موضوعات ديگري او را تبديل به شهيد همداني كرد از جمله مردمي بودن و اينكه هيچگاه خودش را از مردم جدا نبيند و ديديم كه در مراسم تشييع او آنطور كه رهبر انقلاب فرمودند: «همه آمدند»، همه‌اي كه جزو همرزمان او نبودند بلكه مردم كوچه و خياباني بودند كه حتي رزم او را هم نديده بودند.
وي دشمن‌شناسي را دومين خصوصيت اين شهيد معرفي كرد و گفت: از سال‌هاي پيش از انقلاب اين خصيصه در او وجود داشت و همين باعث شد كه شهيد همداني ذره‌اي از مسير انقلاب منحرف نشود. وقتي فتنه ۸۸ پيش آمد، جلودار بود و حتي بر اين باور بود كه دفاع از سوريه دفاع از خرمشهر است.
مظاهري نگاه فرهنگي شهيد همداني را يكي ديگر از ويژگي‌هاي ايشان بيان كرد و گفت: او از سال‌هاي دور اين نگاه را داشت. او وقتي به سوريه رفت به اين نتيجه رسيد كه بايد كتاب‌هاي دفاع مقدس را به عربي ترجمه و در سوريه توزيع كرد.
در ادامه مراسم سعيد بادامي از همرزمان شهيد همداني به روايت خاطراتي از سال‌هاي دفاع مقدس و همراهي با اين شهيد پرداخت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار