کد خبر: 909609
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۷
پروانه های جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان؛ دراصفهان به پروازدر می آیند
اعضاي شوراي عالي برنامه ريزي جشنواره بين المللي فيلم هاي كودكان و نوجوانان به همراه مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اصفهان و تني چند از اعضاي شوراي شهر اصفهان با شهردار اصفهان ديدار و گفت و گو كردند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان، به نقل از اداره ارتباطات رسانه اي شهرداري اصفهان، قائم مقام بنياد سينمايي فارابي و عضو شوراي سياستگذاري جشنواره در اين نشست اظهار داشت: تعيين خط مشي و مقررات برگزاري و تصويب بودجه هر دوره از جشنواره، بررسي و تصويب برنامه هاي كلي جشنواره، تدوين و تصويب ضوابط مالي و دستورالعمل هاي اجرايي، درآمدي و هزينه اي هر دوره، تدوين و تصويب بخشنامه ها، طراحي برنامه ها و بزرگداشت ها از وظايف و اختيارات شوراي عالي برنامه ريزي جشنواره بين المللي فيلم هاي كودكان و نوجوانان است.

حبيب ايل بيگي، با بيان اينكه اعتبار اين دوره از جشنواره 6 ميليارد تومان پيش بيني شده است، تصريح كرد: 50 درصد اين مبلغ توسط شهرداري اصفهان و 50 درصدمابقي توسط بنياد سينمايي فارابي تأمين خواهد شد.

وي با بيان اينكه لازمه يك جشنواره حرفه اي اكران فيلم ها در سالن هاي سينما و رعايت استانداردهاي لازم است، اضافه كرد: با اين وجود براي مردمي كه موفق به تهيه بليط نشده و در برنامه هاي اصلي شركت نخواهند کرد اکران فيلم در حاشيه جشنواره در نظر گرفته شده تا آنها نيز به صورت رايگان بتوانند به تماشاي فيلم هاي جانبي بنشينند که از آن جمله مي توان به نمايش شبانه فيلم هاي خاطره انگيز براي خانواده ها در فضاهاي باز مانند ميدان نقش جهان اشاره كرد.

 ايل بيگي بيان داشت: يكي از نارضايتي هاي سينماگران و هنرمندان اصفهاني ديده نشدن آنها در جشنواره سال هاي گذشته بوده كه در اين دوره، برنامه هاي ويژه اي براي آنها در نظر گرفته مي شود که بخش زيادي از گله مندي هاي آنان را كاهش دهد.

وي گفت: از ديگر برنامه هاي پيش بيني شده براي جشنواره، اضافه شدن گذرشادي در چهارباغ است که فضاي شاد جشنواره را به اين محور فرهنگي تسري خواهد داد.

معاون شهردار اصفهان و دبير اجرايي جشنواره بين المللي فيلم هاي كودكان و نوجوانان نيز در ادامه اين نشست با بيان اينكه چهار سياست اصلي براي برگزاري جشنواره تدوين شده، اظهار كرد: پايدارسازي جشنواره در اصفهان، حرفه اي گري، تمركز زدايي از تهران و مهاجرت معكوس از جمله سياست هاي تعيين شده براي برگزاري اين دوره از جشنواره است كه با سياست هاي شوراي اسلامي شهر اصفهان نيز همخواني دارد.

محمد عيدي تصريح كرد: همه مناطق شهري بايد درگير جشنواره شده تا مناطق و کودکان محروم نيز بتوانند در اين رويداد سهيم بوده و فيلم ها را مشاهده كنند. همچنين با نگاه "مركز- پيرامون" بايد فيلم هاي جشنواره در شهرستان هاي استان كه داراي سينما هستند نيز به نمايش دربيايد.

رييس کميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر نيز در ادامه اين نشست با بيان اينكه براي نخستين بار براي جشنواره بين المللي فيلم هاي كودكان و نوجوانان، مصوبه بودجه جداگانه اي در نظر گرفته شده است، اظهار كرد: همچنين مصوبه توسعه صنعت سينما و توسعه صنايع خلاق براي اين دوره جشنواره به منظور بسط تخصص گرايي و حرفه اي گري در نظر گرفته شده است.

فريده روشن تصريح كرد: برنامه هاي جنبي جشنواره را مي توان يك هفته پيش از شروع جشنواره به اجرا در آورد تا اطلاع رساني خوبي پيرامون آن صورت گرفته و فضاي شهر و ذهنيت مردم براي برگزاري اين رويداد آماده شود.

حجت الاسلام محمد علي انصاري، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اصفهان نيز در اين نشست پيشنهادهايي مانند چاپ كتاب از هنرمندان حوزه كودك و نوجوان استان اصفهان، افزايش تعداد سينماهاي تحت پوشش استان براي نمايش فيلم ها، اكران فيلم هاي جانبي يا اصلي در شهرهاي زلزله زده مانند كرمانشاه، توجه به بحران كم آبي و خشكسالي در برنامه هاي جشنواره و اكران فيلم ها در شهرك هاي اقماري اصفهان را ارايه کرد.

شایان ذکر است؛ سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان از 8 تا 14 شهریورماه سال جاري برابر با 30 آگوست تا 5 سپتامبر ۲۰۱8 در دو بخش ملی و بین المللی بر اساس شرایط و مقررات زیر در شهر تاریخی اصفهان برگزار می‌شود.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار