کد خبر: 911261
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲
کارگزار اشتغال استان کردستان:
کارگزار اشتغال استان کردستان گفت: برخی از مشاغلی مطرح در دو طرح اشتغال فراگیر و روستایی استان قطعا شکست می‌خورد،

به گزارش جوان از کردستان، رئوف رحیمی در شورای اشتغال استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کارگزاران استان وظایف محتوایی دارند و در همین راستا طی جلساتی با حضور کارشناسان مشکلات در فرمانداری‌های مختلف بررسی شد.

کارگزار اشتغال استان کردستان خاطرنشان کرد:‌ توصیه‌های کارگزاران اشتغال اجرایی نبوده و بر مبنای محتوا است.

رحیمی با بیان اینکه برخی از مشاغل مطرح در دو طرح اشتغال فراگیر و روستایی استان قطعا شکست می‌خورد، گفت: ولی بازهم توصیه‌های لازم را انجام دادیم البته برخی طرح‌ها هم طرح‌های خوبی است.

این کارگزار اشتغال استان کردستان به طرح تکاپو اشاره کرد و افزود: در این طرح براساس دینامیک اشتغال استان اقدام شد و اگر امروز برخی از طرح‌های اشتغال‌زایی توانی برای نفس کشیدن دارند نتیجه ریشه‌دار بودن آنها است.

رحیمی با عنوان این مطلب که در ایجاد اشتغال باید ریشه‌ای کار کرد و توسعه را روی ریشه ایجاد کرد، گفت: در اشتغال روستایی باید همین مدل را پیاده کنیم چون نمی‌توان به زور به روستائیان تسهیلات پرداخت کرد.

به گفته وی، مدل‌های توسعه‌ای را دستگاه‌های اجرایی باید در اشتغال روستایی مد نظر قرار دهند و نقش شرکت‌های مشاوره‌ای در کنار متقاضی باشد.

کارگزار اشتغال استان کردستان با بیان اینکه نقش مراکز مشاوره اشتغال باید در اشتغال فراگیر و روستایی پررنگ دیده شود، گفت: کسانی که به عنوان کارآفرین به دستگاه‌های اجرایی مراجعه می‌کنند باید حتما مشاوره بگیرند.

رحیمی افزود: در عقبه این کاروان آماده خدمت‌گذاری هستیم ولی در آیین‌نامه اشتغال توسعه روستایی هیچ اشاره‌ای به کارگزار اشتغال نشده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز در مورد توضیحات ارائه شده از سوی کارگزار اشتغال استان گفت:‌ هدف از پرداخت تسهیلات ایجاد شغل پایدار در روستاها است.

حسین فیروزی خاطرنشان کرد:‌ این کار نیاز به مطالعه و بررسی‌های دقیق دارد درست است در مورد اشتغال پایدار روستایی صحبتی از مشاور و کارگزار نشده است اما این به معنی رها کردن کار نیست.

وی افزود:‌ دبیرخانه اشتغال مشاوره‌های لازم در این زمینه را از طریق شرکت‌ها واسطه به بانک‌ها ارائه کرده و هرجا لازم است با مداخله و ارتباط با متقاضیان تسهیلات نواقص را رفع کنید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان تاکید داشت: طرح‌ها باید به گونه‌ای تعریف شود که بانک‌ها به آن اعتماد کنند.

فیروزی تصریح کرد: ‌کارگزاران اشتغال باید فعالانه حضور داشته باشند چرا که نقش انفعالی ما را به جایی نمی‌رساند.

وی با بیان اینکه باید فعالانه با حوزه اشتغال برخورد شود، گفت: دبیرخانه شورای اشتغال باید برنامه و طرح قابل عملیاتی شدن را ارائه کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان افزود:‌ تکرار مطالب جلسات قبلی در این جلسات برخورد انفعالی است.

فیروزی با یادآوری اینکه مطالعه دینامیک اشتغال کردستان اشکال دارد گفت:‌ روسای بسیاری از دستگاه‌های مرتبط با این حوزه منتقد این طرح مطالعاتی هستند.

وی خاطرنشان کرد:‌ برخی ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان کردستان در بخش کشاورزی، صنعت و غیره وجود دارد که در مطالعه دینامیک اشتغال استان به آن توجه نشده است.

وی افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی و کارگزار و مجموعه شرکت‌های مشاوره‌ای برخورد فعال با مسئله اشتغال داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: اشتغال مسئله مهمی در استان است که باید برای آن راهکارهای مناسب اتخاذ شود، و دبیرخانه اشتغال استان باید حرکت کند و از دبیرخانه اشتغال کشور و شورای برنامه‌ریزی استان برای تقویت شرکت‌های مشاوره‌ای و تیم‌های مطالعاتی اعتبار بگیرد.

فیروزی افزود:‌ طرح‌های اشتغال باید از قبل تدوین شده باشد نه در زمان اعلام تسهیلات، چرا که این رویه مشکلی از ما حل نخواهد کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر