کد خبر: 912065
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۵
دولتمردان به جای اقدام و عمل به حرف‌درمانی روی آورده‌اند
افزايش افسارگسیخته قيمت بسياري از كالاها و خدمات عمومي كشور اين روزها در فضاي مجازي و حقيقي جامعه چنان نمودي عيني به خود گرفته است، كه كمتر توجيهي از سوي دولتمردان براي افكار عمومي باورپذير است.
رحيم زيادعلي

افزايش افسارگسیخته قيمت بسياري از كالاها و خدمات عمومي كشور اين روزها در فضاي مجازي و حقيقي جامعه چنان نمودي عيني به خود گرفته است، كه كمتر توجيهي از سوي دولتمردان براي افكار عمومي باورپذير است. اگر در دولت يازدهم منشأ خيلي از گرانی‌ها، نابسامانی‌ها و مشكلات اقتصادي به دولت دهم ارجاع داده مي‌شد، اكنون اين بهانه از دولت دوازدهم گرفته شد و آنها نمي‌توانند آوار مشكلات معيشتي را كه عمدتاً ناشي از ضعف مديريت منابع و بی‌تدبیری است، روي سر دولت‌هاي گذشته خراب كنند. ازاین‌رو دولتمردان در مواجهه با پرسش‌هاي پرتعداد مخاطبان يا سكوت پيشه مي‌كنند يا پاسخ‌هاي « حبابي » مي‌دهند كه اثرات آن‌هم مانند حباب دوام چنداني ندارد.
به ياد بياوريد كه با آغاز افزايش قيمت دلار، مسئولان ريز و درشت دولتي، با توصيه به ملت براي نخريدن ارز، آن را حبابي مي‌دانستند زودگذر كه دوام چنداني نخواهد داشت و وعده تعادل بازار مي‌دادند، اما برخلاف وعده‌ها نه تنها تعادل به بازار ارز برنگشت، بلكه از مرز 6 هزار تومان گذشت و اگر نبود سياست دستوري دولت براي تك نرخي كردن ارز، اين رقم فراتر هم مي‌رفت. نابساماني اقتصادي اكنون در بخش‌هاي ديگر هم در حال تكرار است و گويي دولت براي مقابله با آن يا ناتوان است و يا برنامه‌اي ندارد. براي نمونه مي‌توان به افزايش سرسام‌آور قيمت خودرو طي روزهاي اخير اشاره كرد كه لابد پاسخ دولتيان « حبابي» بودن قیمت‌هاست. به گونه‌اي كه اين پاسخ كليشه‌اي اكنون در فضاي مجازي به طعن و طنز كاربران تبديل شده است.
مردم شايسته خدمتند
اين مسئله روز گذشته موضوع تذكر حجت‌الاسلام مجتبي ذوالنوري، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس به قواي سه‌گانه خصوصاً دولت شد. وي گفت: بازار خودرو، بازار ارز، بازار سكه مشكل اشتغال و بيكاري، موضوع قاچاق و بحث ركود، بقاي تحريم‌ها و تشديد تحريم‌ها امروز مردم‌ را در فشار سنگين قرار داده است. اگر برخورد با اين مقوله‌ها وظيفه دولت و مجلس نيست چه كاري از اين موارد مهم‌تر است؟ نماينده قم در مجلس شوراي اسلامي در نطق خود ضمن تشكر از مردم كه در روز قدس حماسه جديدي را خلق كرده‌اند و سردمداران نظام سلطه را متحير و لرزان ساختند، بيان كرد: مردم حق زيادي بر مسئولان دارند. مردم همه ناملايمات و سختي‌ها را تحمل و فشارها را بر خود هموار كردند و در تمام بزنگاه‌هاي حساس حضور حماسي خود را به رخ دنيا كشيدند. مردم شايسته خدمت هستند. وي با بيان اينكه مردم پاي انقلاب ايستاده‌اند اما عملكرد نامناسب دستگاه‌ها باعث رنجش مردم شده است، رئيس جمهور، رئيس مجلس و رئيس قوه قضائيه را مورد خطاب قرار داد و گفت: فقر و فساد و تبعيض كه مقام معظم رهبري بارها فرياد آن را سر داده است و سران سه قوه را مأمور برخورد با آن كرده‌اند امروز در جامعه ديده مي‌شوند. اگر سران سه قوه بخواهند امروز گزارشي را به رهبري ارائه بدهند آيا مي‌توانيم با افتخار سر خود را بالا بگيريم كه در جهت تحقق فرمايشات رهبري به وظايف خود عمل كرده‌ايم؟ او پرسيد: آيا پرونده رضايت بخشي در برخورد با فقر و فساد و تبعيض داريم؟ آيا توانسته‌ايم مرهمي بر دل زخم مردم در مقابل با فقر و فساد و تبعيض باشيم؟
وي تصريح كرد: آقاي رئيس جمهور پنج سؤال ديگر به قوت خود باقي است. شما شعار قانون اساسي سر داديد. امروز چند هفته از مهلت قانوني گذشته و در مقابل قانون تمكين نمي‌كنيد و نمايندگان خود را به مجلس براي پاسخ به نمايندگان معرفي نمي‌كنيد. امروز نياز مردم در اين پنج محور است. اگرچه در رابطه با بحث مؤسسات مالي گفته مي‌شود ۶ ميليون نفر درگير آن هستند اما بنده بايد بگويم همه كشور و ۸۰ ميليون جمعيت كشور درگير بحث مؤسسات مالي هستند. آقاي رئيس جمهور سؤال ما صرفاً اين نبود كه چرا مشكل اين افراد را حل نمي‌كنيد، بلكه سؤال ما اين است كه در اثر سوء نظارت و عدم انجام وظايف دستگاه نظارتي چنين گردابي براي مردم ايجاد شد كه بقيه مردم كشور نيز بايد تاوان بدهند.
وي در پايان گفت: از چه مي‌ترسيد. من به مردم مي‌گويم پنج سؤال قاچاق، ركود، بقاي تحريم‌ها، بيكاري‌ و قيمت ارزي كه بيش از ۹۰ درصد ارزش پول ملي را دو ماهه پايين آورد و در همه حوزه‌ها منجر به افزايش قیمت‌ها شده است و مسئولان تنها مي‌گويند اين يك حباب است و بايد گفت كه اين حبابي با رنگ بنفش است و اگر كليد نوک‌تیز بود و اين حباب‌ها را مي‌تركاند اتفاق خوبي مي‌افتاد، پيگيري خواهيم كرد. متأسفانه تنها شعار داده مي‌شود كه ما توانسته‌ايم تورم را تک‌رقمی نگه داريم.
دولتمردان به توان داخلي تكيه كنند
زهرا سعيدي مباركه ديگر نماينده‌اي بود كه روز گذشته در نطق خود، به صورت تلويحي اعتماد به غرب و بی‌توجهی به توان داخلي را ريشه برخي مشكلات عنوان كرد و از دولتمردان خواست به جاي انتظار بازگشت شركت‌هاي خارجي و جايگزين نمودن آنها در مسائل مختلف صنعتي كشور به توان داخلي تكيه كنند. وي افزود: بايد از گذشته عبرت گرفت و با هوشمندي و تلاش مضاعف مانع تحقق اهداف شوم دشمن شد. سعيدي سپس از سرنوشت برجام به عنوان تجربه‌اي گرانبها ياد كرد و گفت: در فراز و فرود استراتژيك اخير چه در عرصه بين‌المللي و چه در تعاملات داخلي آنچه بيشتر از پيش نمايان بوده تكيه بر توان داخلي و اتكا به خويشتن بود. به راستي اعتماد و اعتقاد به توان داخلي جوانان خوب اين سرزمين فكر و انديشه داخلي حول محور ولايت تنها راه برون‌رفت از ورطه سياسي است. نماينده مردم مباركه در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: دولتمردان عزيز! به جاي انتظار بازگشت شركت‌هاي خارجي و نگراني خروج امريكا تا دير نشده است به توان داخلي اعتماد كنيد. آقاي زنگنه! به راستي تا كي مي‌خواهيد شركت‌هاي خارجي را يك به يك جايگزين قبلي كنيد. براي يك بار هم شده به مهندسان و دانشمندان داخلي اعتماد كنيد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
جمشید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۳
0
0
سلام
عجبا و حیرتا...از سوکت علما در مقابل مظالم دولتمردان. ..به ملت مظلوم و بی پناه ،که در اثر بی تدبیری یا شیطنت های مالی. .ملت را به ذلت فقر میکشانند و فقرا را...به قبر. ..و باز. .علمای شیعه..که. .رکن دینشان...عدالت ...است....خاموشند...و. .سکوت. .علامت. .رضایت است!!!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار