کد خبر: 921500
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۲
وعده نیروی انتظامی و کمیته انضباطی برای شناسایی متخلفان
اگرچه بسیاری طی روز‌های گذشته سعی داشتند رفتار‌های ناشایست در غدیر اهواز را به مقابله به‌مثل هوادارانی نسبت دهند که از شعار‌های هواداران تهرانی در هفته گذشته شاکی بودند، اما این توجیه قابل قبولی برای خون و خونریزی روی سکو‌ها نبود
دنیا حیدری
داستان ناهنجاری‌ها از هفته دوم لیگ در آزادی شروع شد، از شعار‌های نژادپرستانه و توهین‌های قومیتی که فراخوان مقابله به‌مثل خوزستانی‌ها را در پی داشت، به طوری که ۱۶ مرداد‌ماه سردار حیدر عباس‌زاده، فرمانده انتظامی خوزستان در جمع اصحاب رسانه با اشاره به آماده‌باش ناجا برای مسابقه روز پنج‌شنبه از سر دادن شعار‌های زشت تفرقه‌افکنانه در ورزشگاه آزادی انتقاد کرده بود.
اگرچه بسیاری طی روز‌های گذشته سعی داشتند رفتار‌های ناشایست در غدیر اهواز را به مقابله به‌مثل هوادارانی نسبت دهند که از شعار‌های هواداران تهرانی در هفته گذشته شاکی بودند، اما این توجیه قابل قبولی برای خون و خونریزی روی سکو‌ها نبود، خصوصاً که این درگیری‌ها و ناهنجاری‌ها، نه فقط در غدیر اهواز که در آزادی هم به شکلی متفاوت تکرار شد. درگیری‌هایی که البته شعار‌های ناپسند و ناشایستی را به دنبال داشت که تمامیت ارزی کشور را زیر سؤال می‌برد، مسئله‌ای که واکنش سردار حسین رحیمی را در پی داشت، به طوری که رئیس پلیس پایتخت در گفت‌وگو با فارس در خصوص اتفاقاتی که جمعه در ورزشگاه آزادی رخ داد، تأکید کرد که طرفداران تیم‌ها نباید اجازه دهند افرادی ناسالم و با حب و بغض وارد جمع آن‌ها شوند: «اکثریت قریب به اتفاق تماشاگران را افرادی تشکیل می‌دادند که برای تماشای بازی، حمایت و تشویق تیم خود در ورزشگاه حضور داشتند. به همین دلیل هم هست که از طرفداران، حامیان و لیدر‌های تیم‌ها انتظار می‌رود نگذارند افرادی که نیت نادرست دارند در بین‌شان نفوذ کنند. متأسفانه عده‌ای از این تماشاگرنما‌ها با رفتار‌های خارج از عرف خود منجر به مصدومیت و مجروحیت تعداد دیگری از تماشاگران شدند، اما پلیس به افراد هنجارشکن اجازه عرض‌اندام نمی‌دهد و با قاطعیت با آن‌ها برخورد می‌کند.»

در واقع همه متخلفان هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر باید به سزای اعمال ناشایست خود در ورزشگاه برسند، چه آن‌ها که در غدیر با سنگ‌پراکنی، توهین و شعار‌های نامربوط از هواداران سلب‌آسایش کردند و علاوه بر به خطر انداختن جان آنها، میلیون‌ها ایرانی را بابت آنچه به زبان آوردند، شاکی کردند و چه آن‌ها که از تبریز با توپ پر آمده بودند و با پوشیدن پیراهن‌های عجیب و تخریب سکو‌ها و صندلی‌های ورزشگاه و به آتش کشیدن آن‌ها و شعار‌های ناپسند جو فوتبال را متشنج کردند. بدون شک هرگونه مماشاتی در این خصوص می‌تواند کار را به درازا بکشد و اوضاع را از این بدتر کند، خصوصاً که حالا فرهاد نیکوخصال، سرپرست ورزشگاه آزادی نیز مدعی است به دلیل بالا بودن خسارات وارد شده به ورزشگاه آزادی در جریان دیدار استقلال و تراکتورسازی (۴۵ میلیون تومان بدون محاسبه تخریب سکو‌های بتنی و صندلی‌های شکسته) احتمال دارد این ورزشگاه نتواند میزبان برگزاری لیگ برتر باشد که در آن صورت، دیدار پرسپولیس – نفت مسجدسلیمان باید در ورزشگاه دیگری برگزار شود!

در چنین شرایطی تمام نگاه‌ها به برخورد کمیته انصباطی با خاطیان است که حسن‌زاده، رئیس این کمیته در گفت‌وگو با برنامه ورزشی رادیو تهران می‌گوید که طبق آیین‌نامه جدید کمیته انضباطی در خصوص اعلام جزئیات پرونده محدودیت‌هایی وجود دارد: «نمی‌توانیم جزئیات پرونده‌ها را اعلام کنیم. به هر حال باید تمام جوانب را در نظر بگیریم. افرادی که در هر بازی جو را ملتهب می‌کنند در این پرونده بررسی می‌شوند. ممکن است یک مصاحبه قبل از بازی و یک مصاحبه بعد از بازی تنش ایجاد کند یا برعکس آرامش را در ورزشگاه‌ها به وجود بیاورد. باید افرادی که مسئول یک تیم هستند، چه از لحاظ مدیریت تیم و چه از لحاظ مدیریت هواداران سعی کنند آرامش را به وجود بیاورند تا تنش و آشوبی ایجاد نشود.»
با این حال، رئیس کمیته انضباطی تأکید می‌کند که این کمیته درصدد است تا با همکاری با سایر ارگان‌ها، جلوی افرادی را که به دنبال ایجاد آشوب هستند، بگیرد: «با همکاری کمیته انضباطی و سایر ارگان‌ها به دنبال شناسایی آشوبگران و بریدن پای آن‌ها از ورزشگاه‌ها هستیم. کمیته انضباطی وظیفه دارد کد ملی آشوبگران را به مأموران اطلاع دهد تا جلوی آن‌ها گرفته شود، چراکه افرادی که مریض هستند و از جنس فوتبال نیستند باید شناسایی شوند تا جلوی آشوب‌ها در ورزشگاه‌ها گرفته شود.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار