کد خبر: 921731
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳
معاون هماهنگى و امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار كردستان
معاون هماهنگى و امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار كردستان به سهم 3 درصدی کردستان از کل تولیدات کشاورزی کشور اشاره کرد و گفت: این میزان باید با برنامه‌ریزی به 5 درصد ارتقاء پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری جوان از سنندج، حسین فیروزی در شورای نظام مهندسی و کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان در سنندج با بیان اینکه اهمیت سازمان نظام مهندسی کشاورزی را به درستی می‌دانیم، اظهار کرد: استان کردستان به دلایل متعدد، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی، اقلیمی و سرزمینی و ...نیاز به توسعه کشاورزی دارد.

وی اضافه کرد: بنابر این بخش باید حتما توسعه پیدا کند و کسی که در دولت به عنوان خادم مردم خدمت می‌کند اگر به این بخش توجه نکند ظلم کرده و موجب هدر دادن سرمایه‌های کشور می‌شود.

معاون هماهنگى و امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار کردستان تصریح کرد: در توجه به بخش کشاورزی توجه به بعد نیروی انسانی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چرا که منابع انسانی بسیار ارزشمند و به راحتی قابل به دست آوردن و ترمیم نیستند.

فیروزی حمایت نرم‌افزاری از حوزه کشاورزی به مراتب مهم‌تر از بعد سخت‌افزاری است، گفت: نظام مهندسی کشاورزی از این نظر بسیار قابل اهمیت بوده و ما نیز از حمایت از این سازمان اعلام آمادگی می‌‌کنیم.

سهم 27 درصدی اشتغال کردستان در بخش کشاورزی 

وی اضافه کرد: کشاورزی در کردستان از این بعد مهم است که 27 درصد شاغلین استان در این بخش فعالیت دارند و بخش کشاورزی می‌تواند ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه استان در حوزه‌های مختلف باشد.

معاون هماهنگى و امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار کردستان با بیان اینکه ناچار هستیم در استان به حوزه کشاورزی توجه جدی داشته باشیم، اذعان داشت: از سوی دیگر 6 درصد از روان آب‌های کشور در کردستان قرار گرفته و حدود 6 تا 6.6 درصد از زمین‌های کشاورزی کشور در این استان قرار گرفته است.

فیروزی به میزان تولید در بخش کشاورزی هم گریزی زد و افزود: 2 میلیون 900 هزار تن محصولات کشاورزی در سال زراعی خوب در استان تولید می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر بخواهیم این میزان تولید را با ظرفیت‌های خوب استان به لحاظ زمین و آب مقایسه کنیم کم بوده و ما به این میزان راضی نیستیم.

معاون هماهنگى و امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار کردستان اظهار کرد: باید 5 درصد از کل تولیدات کشاورزی کشور مربوط به کردستان باشد که هم‌اکنون این میزان 3 درصد است.

فیروزی با تاکید بر اینکه این نشان می‌دهد که ما باید یک مسیر جدید را برای استفاده از ظرفیت‌های حوزه کشاورزی پیدا کنیم، گفت: روش‌های گذشته منسوخ و باید اصلاح و روش‌های جدیدی آورده شود.

وی اذعان داشت: این رسالت سازمان نظام مهندسی کشاورزی است که روش‌های نو را برای جایگزین کردن روش‌های معمولی و منسوخ شده تدوین کند.

معاون هماهنگى و امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار کردستان با تاکید بر اینکه سازمان نظام مهندسی کشاورزی یک نهاد واسطه توسعه است، خاطرنشان کرد: این سازمان سیستم بازی است که محدودیت‌ها و موانع کسل کننده بروکراسی اداری را ندارد و می‌تواند همه دانش‌ و اطلاعات را به روز بگیرد و در درون خود پردازش و خروجی‌های بهنگام را به موقع به ذینفعانش ارائه دهد.

فیروزی تصریح کرد: این نهاد توسعه‌ای باید نوع نگاهش در سازمان نظام مهندسی کشاورزی در کنار اینکه به درون است از بیرون هم به این سازمان باشد.

سازمان نظام مهندسی کشاورزی باید نهاد واسط توسعه‌ باشد

وی با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی کشاورزی باید نهاد واسط توسعه‌ باشد، گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی واسطه بین دانشگاه و صنعت کشاورزی باشد.

وی اظهار کرد: نظام دانشگاهی ما دانشجویان را به لحاظ توان آموزش تئوری آماده ورود به بازار کار می‌کند ولی این توانمندی در سطح مناسب و مطلوبی نیست و باید یک سازمان برای توانمندسازی این نیروی تحصیلکرده وجود داشته باشد.

معاون هماهنگى و امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار کردستان افزود: تلفیق علم و عمل ما را امیدوار به چشم‌اندازهای پیش رو می‌کند.

فیروزی اذعان کرد: انتظار داریم سهم 3 درصدی کردستان در تولیدات  بخش کشاورزی به 5 درصد برسد که این مهم باید در کوتاه مدت اتفاق بیفتد.

وی اظهار کرد: بسیاری از محصولات کشاورزی هرجا که برنامه‌ریزی صورت گرفته رشد پیدا کرده و باید این مهم در تمام بخش‌ها انجام شود.

معاون هماهنگى و امور اقتصادى و توسعه منابع استاندار کردستان افزود: انتظار نقش آفرینی فعال‌تر برای اثربخشی در بخش کشاورزی را داریم.

فیروزی با بیان اینکه حاشیه‌نشینی یک از مشکلات جدی در کردستان، است، اذعان کرد: سال گذشته یک‌هزار و 400 میلیارد تومان به حوزه احداث سدها در استان کردستان اختصاص پیدا کرده که یک‌هزار و 100 میلیارد آن کاملا تخصیص پیدا کرده است.

به گفته وی، یکی آسیب‌های احداث این سدها زیرآب رفتن روستاها و در نتیجه افزایش حاشیه‌نشینی در شهرهای استان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر