کد خبر: 923350
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹
گفت و گوی "جوان آنلاین" با مدیر تیم های ملی در پی کسب نتایج درخشان در جاکارتا
تيم ملي ووشوي ايران با کسب ۲مدال طلا و ۴ نقره در هجدهمين دوره بازي هاي آسيايي شگفتی ساز شد و توانست رکورد مدال آوری دوره قبل ، اینچئون که فقط یک مدال طلا کسب کرده بودیم را بشکند ضمن این که تیم ملی ووشوی ما در این دوره از رقابتها در بخش تالو توانست اولین مدال تاریخ خود را در بخش بانوان کسب کند.

سرویس ورزشی جوان آنلاین – وحید صابری : تيم ملي ووشوي ايران با کسب ۲مدال طلا و ۴ نقره در هجدهمين دوره بازي هاي آسيايي شگفتی ساز شد و توانست رکورد مدال آوری دوره قبل ، اینچئون که فقط یک مدال طلا کسب کرده بودیم را بشکند ضمن این که تیم ملی ووشوی ما در این دوره از رقابتها در بخش تالو توانست اولین مدال تاریخ خود را در بخش بانوان کسب کند.

مجید ملکی مدیر تیم های ملی در گفت و گو با "جوان آنلاین " درباره کسب نتایج درخشان ووشوکاران در جاکارتا گفت: ما در این دوره در تالو سه خانم را به مسابقات اعزام کردیم که خوشبختانه زهرا کیانی توانست با کسب مدال نقره در این رشته تاریخ ساز شود و بدرخشد ، البته هانیه رجبی و  فاطمه حیدری هم خوب کار کردند اما نتوانستند مدالی را برای کاروان ووشو کسب کنند.در بخش ساندا خواهران منصوریان بسیار عالی مبارزه کردند و توانستند هر دو نقره بگیرند.سیفی و آهنگریان هم مثل همیشه خوب کار کردند و طلایی شدند. فرود ظفری با این که جوان بی تجربه ای است اما خوش درخشید و حالا با کسب مدال نقره توانسته نامی برای خودش در ووشو در بین حریفان بجا بگذارد. رضا سبحانی هم که برای نخستین بار در ترکیب تیم ملی بزرگسالان ایران حضور یافته بود نتوانست در حد انتظار ظاهر شود و حذف شد. البته حریف سبحانی از اندونزی بود که عالی مبارزه کرد اما توقع داشتیم که نماینده ما تا رده بندی بالا بیاید که نشد.

مدیر تیم های ملی با اشاره به این که کسب ۶ مدال در این رقابتها دور از انتظار نبود اظهار داشت: ما قبل از مسابقات پیش بینی کسب ۶ تا ۸ مدال را داشتیم. مدال آوری زهرا کیانی برای ما قابل پیش بینی بود. ما حتی در برنامه ریزی که داشتی با توجه به حریفان چینی اصلا توقع کسب مدال طلا نداشتیم اما با توجه به تجربه و مدال آوری او در رقابتها و تورنمنت های مختلف ، توقع مدال نقره را داشتیم که خدا را شکر این مدال آوری محقق شد و ما توانستیم برای اولین بار در بخش بانوان مدال بگیریم. پیش از این تیم ووشوی ایران فقط یک بار در بخش تالو توسط احسان پیغمبری سال ۲۰۱۰ توانسته بود برنز بگیرد، برای همین کسب مدال خانم کیانی برای ما بسیار ارزشمند است. ما حتی برای دو ورزشکار خانم تالوکار دیگر هم توقع کسب مدال برنز داشتیم که این پیش بینی محقق نشد. اما در ساندا می دانستیم که سیفی مثل همیشه طلا می گیرد اما طلای آهنگریان بسیار دلچسب بود. چرا که او بسیار بی تجربه بود و تصور کسب مدال طلا  برای مان کمی دور از ذهن بود که خدا را شکر توانست با اقتدار مرد طلایی این رقابتها لقب بگیرد. خواهران منصوریان هم با توجه به حریفان چینی ، توقع مدال نقره را داشتیم که خدا را شکر برای کاروان کشورمان کسب شد. البته شهربانو دارنده ۴ مدال طلای جهان اگر آن اشتباه فنی را نمی کرد قطعا برابر حریف چینی به پیروزی می رسید. این دو خواهر بیش از ۵ ماه تمرینات خوبی را در اردوهای مختلف پشت سر گذرانده بودند ، اردویی ۲۰ روزه در چین گذراندند ، ولی یادمان نرود که چین فعلا قدرت مطلق ووشو است که ما کم کم داریم در اوزان مختلف این سلطه را می شکنیم . فرود ظفری دیگر سانداکار کشورمان هم علی رغم تلاش زیادش برای کسب مدال طلا ، طلایی نشد. او خیلی انگیزه داشت که با کسب مدال طلا از خدمت سربازی معاف شود و حالا باید به خدمت مقدس سربازی برود.

وی درباره در پاسخ به سئوال "جوان آنلاین" که چرا در بخش تالو فقط سه ملی پوش اعزام شد گفت: بنای کار فدراسیون ، اعزام ملی پوشانی است که بتوانند برای کاروان ما مدال آوری داشته باشند. متاسفانه ما در بخش تالوی پسران ضعیف هستیم می دانستیم که با عزام آنها به این رقابتها ، هیچ شانسی برای کسب مدال نخواهیم داشت.از آنجا که اعتقاد داریم رقابت های آسیایی محل آزمون و خطا نیست برای همین صلاح دانستیم برای این که رنکینگ تیمی ما در جهان پائین نیاید ملی پوشی را اعزام نکنیم.ما باید تجربه اندروزی مان در تورنمنت ها و مسابقات جهانی داشته باشیم .مسابقات آسیایی از سطح بالایی برخوردار است و ما در بخش مردان تالو هیچ شانسی نداریم. در تالو همه حریفان از تیم های آسیای شرقی مدعی هستند و ما باید در این زمینه خیلی کار کنیم.یادمان باشد مسابقات آسیایی با توجه به این که همه رقیبان با ترکیب اصلی پا به میدان می گذارند برای ما از ارزش بالایی برخوردار است.

ملکی درباره طلای سيفي و هتریک در رقابتهای آسیایی گفت: ببیند سیفی پسر طلایی ما در ووشو است.او همواره بعد از مسابقات آسیایی اینچئون ۲۰۱۰ تا امروز در هر مسابقه ای که شرکت کرده فقط طلا گرفته است و این واقعه شاهکار است.او با کسب طلای جاکارتا هتریک کرد چون در گوانجو و اینچئون هم طلا گرفت . به نظر من سیفی با ۴ مدال طلای جهان و ۳ مدال طلای آسیا این قابلیت را دارد تا در دور بعد مسابقات آسیا هم طلا را کسب کند.او پر مدال ترین ووشوکار تاریخ ایران است.

وی درباره معترض بودن سرمربی تیم ملی از داوری در این دوره از رقابتها گفت: به شخصا معتقدم در مبارزه فرود ظفری برابر حریف چینی در راند دوم ، داور کمی جانب ملی پوش هموطنش را گرفت اما به هر حال در دنیا چینی ها در هر مسابقه ای حتی اگر میزبان هم نباشند حرف اول و آخر را می زنند. بیشتر داور ها هم از چین هستند اما در کل داوری در این مسابقات خوب بود و معتقدم ملی پوشان مثل سیفی باید طوری مبارزه کنند که اصلا جای هیچ بحثی بوجود نیاید.

مدیر تیم های ملی در تشریح برنامه بعدی ووشوکاران اظهار داشت: ووشوکاران ما پس از استراحت کوتاه ، در بخش تالو مهر ماه باید در جام جهانی میانمار مبارزه کنند .البته حضور آنها دراین رقابتها همچنان در هاله ایاز ابهام است باید ببینیم شرایط مالی این اچازه را می دهد تا ووشوکاری اعزام شود یا خیر. اما در آبان در بخش ساندا مسابقات جهانی چین و پیش رو داریم که آن مسابقات با توجه به شانس زیاد مدال آوری بچه ها برای مان از اهمیت بالایی برخوردار است که قطعا حضور قدرتمندانه ای خواهیم داشت.

  وی در خاتمه افزود: ما در این دوره با کسب ۲ طلا و ۴ نقره توانستیم رکورد مدال آوری دوره قبل را بشکنیم. تیم ووشو دوره قبل در اینچئون توانست فقط یک مدال طلا ، ۲ نقره و یک برنز کسب کند که خدا را شکر در این دوره پیشرفت بسیار چشمگیری داشتیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار