کد خبر: 923671
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۱
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی:
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی با تاکید به اینکه طرح ملی شهاب با شناسایی از پایه چهارم در خود کلاس و با رویکرد عدم جداسازی از دیگر دانش‌آموزان انجام می‌گیرد، گفت: در این طرح با شناخت تک تک استعدادهای دانش‌آموزان پیش‌می‌رود و راهی برای نخبه‌پذیری است.

جعفر پاشایی  در دوره آموزشی تأمین مدرسان استانی برنامه ملی شهاب با تبریک هفته دولت و روز کارمند، اظهار کرد: تبریز امروز میزبان مدیران استعدادهای درخشان از اقصی نقاط کشور است و امروز افتتاحیه این طرح در تبریز رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه به مناسبت تبریز ۲۰۱۸، تابستان ۹۷ گردهمایی و همایش‌های زیادی برگزار شد، توضیح داد: برگزاری المپیاد ورزشی برای۴ هزار و ۵۰۰  دانش‌آموز، جشنواره ملی جابربن حیان از جمله این طرح‌هاست که در تبریز برگزار شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: این دوره در راستای سند تحول بنیادین در امر آموزش و برای شناسایی و هدایت استعدادهای برتر و با عنوان طرح شهاب برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: طرح شهاب برای دولت و شخص مقام معظم رهبری مورد تائید و تاکید است و مدام از سوی رهبر فرزانه انقلاب مورد سوال و مطالبه می‌شود.

پاشایی با تاکید به اینکه طرح ملی شهاب با شناسایی از پایه چهارم در خود کلاس و با رویکرد عدم جداسازی از دیگر دانش‌آموزان انجام می‌گیرد، افزود: البته در این طرح مباحث مختلف در ابعاد گوناگون مدنظر است و با شناخت تک تک استعدادهای دانش‌آموزان پیش‌می‌رود و راهی برای نخبه‌پذیری است.

وی متذکر شد: رویکرد آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی همراهی با برنامه‌های استعدادهای درخشان در کشور است به طوریکه نمود آن را می‌توان در کارهای بزرگ و رتبه‌های برتر کنکور سراسری از این خطه  نام برد.


مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان کرد: مدیران در استعدادهای درخشان استان کارهای بزرگ انجام داده‌اند به طوریکه این موفقیت‌ها در کنکورهای سراسری باعث موفقیت کل آذربایجان شده است و مردم اولین‌های حوزه دستگاه تعلیم و تربیت را برای خود می‌دانند.

پاشایی تصریح کرد: علاوه بر رتبه‌های برتر در کنکور، چهار نفر از المپیاد شیمی در کشور حضور داشتند که یکی از آنها از شهر تبریز بود که موفق به کسب مدال نقره شد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه استان استفاده از ظرفیت‌های درون و برون استانی برای ارتقاء شاخص‌های استان است به طوریکه  برابر با ارزیابی مرکز استان در ۳۶ شاخص آموزشی، پرورشی، رفاهی، اداری، مالی و غیره در بدترین وضعیت رتبه پنج را کسب کرده و همیشه در رتبه‌های اول تا پنجم قرار دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: افزایش انگیزه تحصیل در نظام تعلیم و تربیت بسیار مهم بوده، از این‌رو هر اندازه برنامه برای ارتقاء این انگیزه باید، انجام داد.

وی با تاکید به اینکه در آموزش و پرورش استان بخشنامه و جلسه‌ای برگزار نمی‌شود مگر اینکه برای ارتقای آموزش باشد، گفت: فعالیت‌هایی که انگیزه‌کش باشد را هیچ‌گاه اجرا نمی‌‌کنیم تا زمینه برای بروز استعدادها را فراهم سازیم.

وی در پایان اذعان داشت: افزایش دانش فنی و انعطاف‌پذیری برنامه‌ها برای استان مهم است، به طوریکه هر آنچه قالبی فکر کرده و تصمیم بگیریم قطعاً پذیرش از سوی همکاران سخت‌تر خواهد بود.

گزارش فارس حاکی است، شهاب در واقع مخفف شناسایی و هدایت استعدادهای برتر است که آموزش و پرورش تصمیم دارد با اجرایی کردن این طرح گامی در راستای شناسایی استعدادهای مختلف دانش آموزان بردارد.

معلمان در این طرح دانش‌آموزان با استعدادهای برتر را شناسایی می‌کنند و با آموزش و تکالیف بیشتر، آنها را به جشنواره‌های‌ جابربن‌حیان و جوان خوارزمی سوق می‌دهند.

طرح شهاب طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر است و با آموزشی که به معلمان داد شده چند سالی است در مدارس اجرا می‌شود، به این شکل که از پایه چهارم ابتدایی به صورت آزمایشی شروع شده، به پایه پنجم و ششم رسیده است و امسال نیز در پایه هفتم اجرا می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر