کد خبر: 925808
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۴
سرمربی تیم ملی ووشو گفت: شخصیت کارلوس کی‌روش شخصیت جالبی بود و او آدم شجاع، متفکر و با اعتماد به نفس بالایی است.

خبرگزاری فارس: کارلوس کی روش متفکر و با اعتماد بنفس است/ چینی‌‌ها دیگر قهرمان بلا منازع دنیا نیستند

جوان آنلاین: هجدهمین دوره بازیهای آسیایی اندونزی در حالی به پایان رسید که در این دوره از رقابت‌ها سانداکاران و تالوکاران کشورمان در بخش مردان و بانوان موفق به کسب 2 طلا و 4 نقره شدند و نتایج خوبی را در این دوره از رقابت‌ها کسب کردند. یکی از مهترین اتفاق‌های خوبی که در این دوره از رقابت‌ها رخ داد این بود که چینی ‌ها در 2 مسابقات مقابل نمایندگان کشورمان شکست خوردند.

گفت‌و‌گوی حسین اوجاقی سرمربی تیم ملی ووشو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس را در ادامه می‌خوانید:

فارس: هجدهم دوره بازی‌های آسیایی به پایان رسید و تیم ملی ساندای مردان نتایج قابل قبولی را کسب کرد. نظر شما در مورد این دوره از بازی‌ها چیست؟

با توجه به اینکه بازی‌های آسیایی هر ۴ سال یک‌بار برگزار می‌شود از نظر من این دوره از رقابت‌ها سخت‌ترین مرحله برای ووشو ایران بود. ما زمانی که راهی مسابقات قهرمانی جهان می‌شویم اصولاً ۸۰ درصد در ۵ وزن بالا نماینده به مسابقات اعزام می‌کنیم. به این دلیل که ضریب موفقیت زیاد است و روی این ۵ وزن برنامه‌ ریزی‌های دقیقی انجام می‌دهیم. مسابقات در ۱۰ وزن برگزار می‌شود و هر کشور می‌تواند در مسابقات جهانی در ۵ وزن نماینده داشته باشد، اما در بازی‌های آسیایی اصلاً این‌ طور نیست. مسابقات در ۴ وزن انجام می‌شود و اجباراً همه کشورها باید در این ۴ وزن نماینده داشته باشند.

فارس: نتایج کلی تیم ملی ساندای مردان در بازی‌های آسیایی آیا از نگاه شما راضی‌کننده بود یا خیر‌؟

ما در بخش ساندای مردان ۴ نماینده داشتیم که موفق به کسب ۲ طلا و یک نقره شدیم. ما برای ششمین دوره حضور در بازی‌های آسیای را تجربه می‌کردیم، این دوره سخت‌ترین دوره برای ساندای مردان بود. سال ۱۹۹۸ در بازی‌های آسیایی بانکوک ما یک مدال نقره کسب کردیم، سال ۲۰۰۲ بوسان ما یک مدال طلا و یک مدال نقره بدست آوردیم، سال ۲۰۰۶ دوحه یک مدال نقره و دو مدال برنز کسب کردیم. در سال ۲۰۱۰ گوانگ‌جو ۲ مدال طلا و یک مدال نقره کسب کردیم، دوره قبل در بازی‌های آسیایی اینچئون یک مدال طلا یک مدال نقره و یک مدال برنز به دست آوردیم، اما در این دوره از بازی‌ها موفق شدیم با تمام مسیر دشواری که در پیش داشتیم ۲ طلا و یک نقره را در اندونزی کسب کنیم که این نتیجه برای ما قابل قبول بود.

فارس: آیا قبول دارید دیگر چینی‌ها قهرمان بلامنازع دنیا در بخش ساندا نیستند؟

بله، در ادوار گذشته پیش می‌آمد که ما بتوانیم چینی‌ها را شکست دهیم و آن هم در یک وزن، اما در اندونزی ما موفق شدیم در دو وزن چینی‌ها را شکست دهیم و به مدال طلا برسیم. در بخش ساندا آنها دیگر قهرمان بلامنازع دنیا نیستند. هرچند در مجموع قهرمان بازی‌های آسیایی شدند، اما در ساندا نمایندگان ما موفق به شکست آنها شدند. ما در وزن ۷۵ کیلوگرم واقعاً توانایی کسب مدال طلا را داشتیم، اما در این دوره از مسابقات میزبان تصمیم گرفته بود در این وزن رقابتی برگزار نکند، اما بازهم خدا را شاکریم بهترین نتیجه تاریخ ووشو را کسب کردیم.

فارس: آیا از نحوه مبارزه ملی‌پوشان در بازی‌های آسیایی مقابل نمایندگان چین راضی هستید؟

بچه‌های ما با جان و دل جنگیدند. سبحانی به مدال نرسید و حذف شد. او تنها سانداکاری بود که موفق به کسب مدال نشد. حریف او عناوین مختلفی در مسابقات بین‌المللی دارد و نماینده کشور ما با اختلاف کم مقابل او شکست خورد. بچه‌های ما انصافاً چیزی کم نگذاشتند و عملکرد آنها عالی بود.

فارس: نظر شما در مورد مبارزات فرود ظفری چیست؟

فرود ظفری در فینال مغلوب چین شد، اما انصافاً جنگید. در رد و بدل شدن امتیازات برخی مواقع به دلیل  اینکه ضربات او محکم به حریف اصابت نمی‌کرد امتیاز نمی‌گرفت. او ضربات زیادی به حریفان خود می‌زد، اما شاید ضربات او محکم نبود که امتیاز نمی‌گرفت. در کل فرود ظفری مبارزات خوبی از خود به نمایش گذاشت.

فارس: محسن سیفی سومین مدال طلای بازی‌های آسیایی را کسب  کرد، نظر شما در مورد این رکورد شکنی چیست؟

محسن محمد سیفی به خاطر تجربه بالایی که در این سال‌ها داشت و زندگی حرفه‌ای که دارد؛ موفق بوده و است. او همیشه شاهدیم مشغول تمرین کردن است. فدراسیون همیشه از او حمایت کرده است، سیفی یک آسیب‌دیدگی در اوایل اردوها داشت و به آمادگی لازم نرسیده بود. فدراسیون برنامه‌ریزی‌های دقیقی را انجام داد که او موفق شد به شرایط اوج صد درصد خود برسد و در نهایت سومین مدال طلای بازی‌های آسیایی را کسب کرد. محسن تنها بازیکن باتجربه تیم ملی بود. او یک فرد باتجربه است، حضور محسن در تیم ملی باعث می‌شود، بچه‌ها از تجربیات او استفاده کنند.

فارس: عملکرد عرفان آهنگریان در بازی‌های آسیایی چطور بود؟

عرفان یک شرایط فنی بالایی دارد. او باهوش است و یک سانداکار امتیازگیر است و به سختی به حریفان خود امتیاز می‌دهد. همان‌طور که محسن قدرتی مبارزه می‌کند و کار فیزیکی انجام می‌دهد، عرفان هم بیشتر یک سانداکار امتیازگیر است. با توجه به حریفان قدرتمندی که داشت موفق شد همه را شکست دهد و بیشترین امتیاز را گرفت. بازیکنان دیگر ما ۴ مبارزه انجام دادند اما عرفان برای رسیدن به فینال ۵ مبارزه انجام داد. او جوان آینده‌داری است.

فارس:‌در رشته‌های دیگر شاهدیم شکست بازیکنان در نهایت به موضوع ناداوری ختم می‌شود،‌ آیا با توجه به شکستی که در برخی اوزان ساندا در بازی‌های آسیایی داشتیم، این موضوع ربطی به ناداوری داشت یا خیر؟

واقعیت این است که ما نباید باخت و ناکامی را به گردن داوری‌ها بیندازیم. در مسابقات قهرمانی آسیا سال ۲۰۱۶ چند مورد ناداوری وجود داشت که ما در مورد آن انتقاد کردیم، اما انصافاً در این دوره از بازی‌ها ناداوری را شاهد نبودیم. باخت سبحان هیچ ربطی به ناداوری نداشت و انصافاً ما چیزی در مورد ناداوری ندیدیم. ضمن اینکه در بخش داوری در بخش ساندا و تالو ما دو نماینده از کشورمان داشتیم.

فارس: ساندای مردان ایران شانه به شانه با چینی‌ها در حرکت است، چه امکاناتی نیاز است تا بتوانیم از سد این حریفان پرقدرت عبور کنیم؟

واقعیت این است که ما یکسری ورزشکار داریم که آنها در اردوهای تیم ملی نخبه شده‌اند؛ مثل محسن محمد سیفی که شاهدیم او دیگر به حدی رسیده که چینی‌ها را به‌ راحتی شکست می‌دهد. آهنگریان هم تازه به این حد رسیده که چینی‌ها را شکست می‌دهد، اما سیفی به راحتی می‌توان چین را شکست دهد. ما باید نفراتی را انتخاب کنیم که ۵ تا ۶ سال روی آنها سرمایه‌گذاری کنیم تا بتوانند چینی‌ها را شکست دهند. باید بازیکنان را از لحاظ روانی به مرز خودباوری برسانیم. حضور در تورنمنت‌ها و اردوهای مختلف می‌تواند روند موفقیت ملی‌پوشان را به آنچه‌ که می‌خواهیم برساند.

فارس: پیش از آغاز جام جهانی فوتبال، مدعی شدید که نظرتان را بعد از جام جهانی در مورد کی روش خواهید گفت، حالا زمان آن رسیده است، نظر شما در مورد سرمربی تیم ملی فوتبال چیست؟

شرایطی که در تیم ملی فوتبال وجود دارد را من از لحاظ روانی  یک بار تجربه کرده بودم. آنها یک نظم خاصی را دارند و سلسله مراتب در تیم ملی فوتبال رعایت می‌شود. من این را در ووشو تجربه کرده بودم، چیزی که برای من جالب بود این بود که ورزشکاری که دو ساعت برای تمرین می‌آمد، مجموعه‌ای از مربیان که همه متخصص در حوزه خود بودند برای یک ورزشکار برنامه‌ریزی دقیقی را انجام می‌دادند. ساعت‌ها روی تمرین او کار می‌کردند و تازه پس از به پایان رسیدن تمرینات یک ورزشکار روی ابعاد تمرینات او کار می‌کردند و به درستی عملکرد او را آنالیز می‌کردند. شاید مردم فکر کنند که تیم ملی فوتبال فقطدو ساعت تمرین می‌کند و کارش تمام می‌شود اما نمی‌دانند برای هر جلسه تمرین هر فرد ساعت‌ها از سوی کادر فنی کار انجام می‌شود. شخصیت کارلوس کی‌روش شخصیت جالبی بود و او آدم شجاع، متفکر و با اعتماد به نفس بالایی است. او از لحاظ روانی خود را فردی کمال‌گرا می‌داند و این رفتارها روی مجموعه کادرفنی و بازیکنان تیم ملی تأثیر می‌گذارد. او کاملاً یک مربی حرفه‌ای و بزرگ است.

فارس: و صحبت پایانی...

موفقیت‌هایی که در ووشو به دست آمده حاصل تلاش یک مجموعه است. کار گروهی انجام شده تا این نتایج به دست آمده، از مدیریت فدراسیون و همه خانواده ووشو، بازیکنان و جامعه ووشو برای این موفقیت تشکر می‌کنم.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار