کد خبر: 926114
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۴
شاید باروش سخت باشد که مشکل یک شرکت دارویی نه بحث ارز است و نه تأمین مواد اولیه دارویی! آن طور که مدیرعامل شرکت داروسازی سها می‌گوید: این شرکت در تأمین مواد اولیه دارویی چندان مشکلی ندارد و تاکنون توانسته با ارز 4200‌تومانی مواد اولیه مورد نیاز 103‌نوع داروی تولیدی خود را تأمین کند. وی، اما مهمترین مشکلاتی را که این شرکت در حال حاضر با آن دست به گریبان است را تأمین ملزومات داخلی عنوان می‌کند و می‌افزاید: برای تهیه جعبه، مقوا و بروشور مشکل داریم و دو ماهی می‌شود شرکت‌های داخلی برای تأمین این اقلام از ما پول نقد می‌خواهند!
شايد باروش سخت باشد كه مشكل يك شركت دارويي نه بحث ارز است و نه تأمين مواد اوليه دارويي! آن طور كه مديرعامل شركت داروسازي سها مي‌گويد: اين شركت در تأمين مواد اوليه دارويي چندان مشكلي ندارد و تاكنون توانسته با ارز 4200‌توماني مواد اوليه مورد نياز 103‌نوع داروي توليدي خود را تأمين كند. وي اما مهمترين مشكلاتي را كه اين شركت در حال حاضر با آن دست به گريبان است را تأمين ملزومات داخلي عنوان مي‌كند و مي‌افزايد:‌ براي تهيه جعبه، ‌مقوا و بروشور مشكل داريم و دو ماهي مي‌شود شركت‌هاي داخلي براي تأمين اين اقلام از ما پول نقد مي‌خواهند!
روز گذشته در حاشيه بازديد خبرنگاران از كارخانه داروسازي و شركت تجهيزات پزشكي سها كامران يوسفي، مديرعامل شركت داروسازي سها در نشستي با خبرنگاران وقتي مي‌خواست درباره مشكلات اين شركت دارويي صحبت كند چالش اصلي اين شركت را تهيه برخي اقلام داخلي دانست آن هم اقلامي همچون كاغذ و مقوا و برچسب! ‌وي در اين باره در پاسخ به سؤال خبرنگار «جوان‌» توضيح داد: اغلب شركت‌هاي تأمين كننده با مشكل نقدينگي مواجه‌اند و مواد اوليه را به صورت نقدي دريافت مي‌كنند. طي دو‌ماه اخير شركت‌هايي كه در گذشته مقوا و جعبه و بروشور را با چك‌هاي بلند مدت شش‌ماهه و 9‌ماهه به ما مي‌فروختند حالا فقط نقدي كار مي‌كنند. وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين مشكل توانسته روند توليد دارو را مختل كند پاسخ مي‌دهد:‌ روند توليد متوقف نشده اما به دليل تأخير در تهيه نقدينگي و خريد اين ملزومات روند كار كند شده است.
به گفته يوسفي شركت داروسازي سها كه بالغ بر 10‌الي 12‌درصد نياز دارويي كشور را تأمين مي‌كند تا 40‌درصد مواد اوليه مورد نيازش را از شركت‌هاي داخلي تأمين مي‌كند كه اين شركت‌ها استانداردشان در تراز بين‌المللي است.
تأمين وارفارين بيماران قلبي از سه‌شنبه
در ادامه اين بازديد علي فرجي، مديرعامل سازمان تداركات پزشكي جمعيت هلال‌احمر از ورود نخستين محموله وارداتي وارفارين به كشور در روز سه‌شنبه هفته جاري خبر داد. وي افزود: بنابر اعلام و درخواست وزارت بهداشت، مجوز واردات اين دارو به هلال‌احمر واگذار شد و اين دارو براي بيماران قلبي و كساني كه جراحي داشتند، مورد استفاده است.
مديرعامل سازمان تداركات پزشكي تأكيد كرد: 98‌درصد داروها از نظر عددي توليد داخل‌اند، ولي در مقايسه هزينه‌كرد 45‌درصد سرمايه و پول در زمينه واردات دارو است.
فرجي با اشاره به اينكه سازمان تداركات پزشكي بناي توسعه در توليد دارو و تجهيزات پزشكي را دارد، گفت: توليد واكسن‌هاي پيشرفته، داروهاي بايوتكنولوژي و داروهاي بيهوشي در دستور كار قرار دارد. همچنين توليد آنژيوكت و سر سوزن انسولين از پروژه‌هايي است كه تا پايان سال بناست اجرايي شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار