کد خبر: 926286
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۶
معاون امور بازرگانی صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی خبر داد:
معاون امور بازرگانی صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: از ابتدای طرح مبارزه با قاچاق و احتکار، 33 قلم کالا احتکاری به ارزش تقریبی 295 میلیارد ریال توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کشف شد.

محمد دهقان با بیان اینکه تنظیم بازار و جلوگیری از احتکار و گرانی اقلام مورد نیاز مردم مهمترین هدف رصد انبارهای کالا می باشد افزود: از ابتدای طرح مبارزه با قاچاق و احتکار ، 33 قلم کالا احتکاری به ارزش تقریبی 295 میلیارد ریال توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کشف شده است و به کلیه تجار و بازرگانان توصیه کرد انبارهای ثبت شده خود را در سامانه بروز رسانی نمایند و مرحله دوم که شامل ثبت موجودی میباشد در اسرع وقت به انجام برسانند.

وی اضافه کرد: روند تغییرات قیمت برخی اقلام در 22 گروه کالایی پرمصرف بسیار مشهود است و برای جلوگیری از سودجویی در این بخش، باید اقدامات کنترلی بیشتر از سوی بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت گیرد.

هقان برخورد با افراد سودجو در شرایط حساس امروز کشور را ضروری دانست و بیان کرد: برخی افراد با احتکار کالا، در تامین نیازهای اساسی و اولیه مردم و نظم بازار اخلال ایجاد می کنند که باید علاوه بر جلوگیری از این امر، جرایم قابل توجهی نیز برای این افراد در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: علاوه بر کنترل بازار کالا، ورود کالاهای مورد نیاز از گمرکات استان نیز باید تسهیل و زمینه ترخیص برخی کالاهای ضروری و موردنیاز مردم و کارخانه ها از مبادی گمرکی فراهم شود.

معاون امور بازرگانی صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت قیمت 22 گروه کالایی پرمصرف در استان و اقدامات این سازمان برای کنترل و نظارت بر بازار این کالاها و موجودی انبارها گفت: 22 قلم کالای پرمصرف مشمول ثبت در سامانه جامع انبارها می باشد و بایستی تجار و بازرگانان صاحب انبارهای موجود نسبت به اعلام مشخصات و آمار کالاهای موجودی خود اقدام نموده در غیر اینصورت شامل تخلف احتکار و اختفاء خواهد شد و با آنها به عنوان محتکران برخورد می شود.

وی در خصوص میزان موجودی انبارها افزود: با اجرای طرح مذکور و مرحله دوم اجرای آن میزان مجموع موجودی کالاهای داخلی به صورت آنلاین در اختیار کارشناسان خواهد بود و میتوان در راستای تهیه اطلاعات و کمبود کالای پرمصرف در اسرع وقت اقدام نمود.

دهقان گفت: نظارت بر مراکز نگهداری کالا، نظارت ویژه بر رعایت نصب برچسب قیمت و صدور فاکتور، نظارت بر عملکرد مراکز عمده خرید، نظارت مؤثر به منظور حصول اطمینان از خالص فروشی کالا و برخورد قاطع و بازدارنده با متخلفین تحت عنوان کم فروشی از موارد مهم نظارت و بازرسی می باشد .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر