کد خبر: 937314
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۲
در نمایشگاه توانمندی‌های فنی نداجا عنوان شد
جدیدترین طرح‌ها و ماکت‌های تجهیزانی در حال ساخت نیروی دریایی ارتش صبح دیروز در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاورد‌های فنی و تخصصی نداجا رونمایی شد.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: جدیدترین طرح‌ها و ماکت‌های تجهیزانی در حال ساخت نیروی دریایی ارتش صبح دیروز در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاورد‌های فنی و تخصصی نداجا رونمایی شد.
به گزارش مهر، صبح دیروز در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاورد‌های فنی و تخصصی نیروی دریایی ارتش ماکت جدیدترین ناو موشک‌انداز از کلاس سینا (سینای۷) که هم اکنون در کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس آخرین مراحل ساخت خود را می‌گذراند و به نام «زره» نامگذاری شده است به نمایش درآمد. این سومین شناور از این کلاس است که در آب‌های جنوب عملیاتی خواهد شد. شناور اطلاعاتی و تجسسی نیروی دریایی نیز با عنوان «طلائیه» نامگذاری و بیش از نیمی از مراحل ساخت آن طی شده است. این شناور وظیفه جمع‌آوری اطلاعات نظامی از شناور‌های هدف با استفاده از پیشرفته‌ترین تجهیزات شنودی، راداری، مخابراتی و اطلاعاتی را برعهده دارد. این ناو با ۹۴ متر طول و هزارو ۴۰۰ تن وزن از کلاس موج است.

در این نمایشگاه طرح جدیدترین شناور ایرانی با نام «پروژه سفینه» رونمایی شد. این شناور که تریماران (سه بدنه) است، مقاومت هیدرودینامیکی پایینی در سرعت‌های بالا دارد و دارای سیستم رانش متناسب با ابعاد و سرعت متناظر است. تعادل هیدرواستاتیکی و دریامانی بسیار بالا و عرشه وسیع تا دو برابر یک شناور تک بدنه هم‌تناژ از جمله مهم‌ترین مشخصات این شناور است. این شناور، یک نوع شناور چند بدنه است که از یک بدنه مرکزی لاغر و بلند و دو بدنه کناری تشکیل شده است. بدنه‌های کناری توسط عرشه عرضی به بدنه اصلی متصل می‌شوند. بدنه‌های جانبی نیز تاثیر قابل توجهی روی تعادل، رفتار دینامیکی، ماندگاری در دریا و بار‌های موج وارد بر سازه شناور دارند. شناور تریماران، قابلیت عملیات در شرایط مختلف دریا جهت مقابله با جنگ‌های نامنظم ساحلی و عکس العمل سریع را داراست. مدل اولیه این شناور جهت ارزیابی استحکام و عملکرد هیدرودینامیکی سازه عرضی، ساخته شده و سرعت این شناور بالای ۴۰ نات است.

الحاق ناو دنا و زیردریایی فاتح به نیروی دریایی ارتش به زودی

دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاورد‌های فنی و تخصصی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این نمایشگاه به صورت دائمی برقرار است و از همه اساتید، دانشجویان و اقشار مختلف که علاقه‌مند به دیدن پیشرفت‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی هستند، دعوت می‌کنیم به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی از امروز تا پایان سال بازدید کنند.

وی افزود: تا پیش از هفتم آذر ٥٩ همه تصور می‌کردند نیروی دریایی ارتش توانایی خود را از دست داده است، اما به همت عزیزان تجهیزات آماده شد و در دریا مسلط شدیم. دریادار سیاری ادامه داد: پس از آن هم با وجود دشمنی‌ها در سال ٨٢ ناو موشک‌انداز پیکان را ساختیم، در سال ٨٥ ناو جوشن را ساختیم، در سال ٨٨ درفش و جماران را ساختیم و هفته گذشته نیز ناوشکن پیشرفته سهند به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق شد و در آینده نزدیک نیز ناو دنا و زیردریایی فاتح الحاق خواهند شد.

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه به رغم فشار‌های دشمن برای ناتوان قلمداد کردن ما در موضوع یگان‌های شناور، سامانه‌ها و تجهیزات ساخته شده و نوسازی‌ها انجام شده است و امروز به جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم تجهیزاتمان را به روز کنیم، تأکید کرد: اعلام می‌کنیم در تأمین چرخه تجهیزات مورد نیاز در عرصه دریا، پیشرفته‌ترین امکانات را پای کار آورده‌ایم و می‌توانیم با این امکانات بهترین نوع مأموریت را در عرصه دریا داشته باشیم.

تجهیزات نیروی دریایی ارتش را کاملاً بومی می‌سازیم

ما می‌توانیم آنچه را که مجموعه نیروی دریایی برای دفاع از تمامیت آب‌های تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران نیاز دارد به طور کاملاً بومی در کشور بسازیم. امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه بازدید از نمایشگاه رونمایی از دستاورد‌های فنی و تخصصی نداجا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آنچه در این نمایشگاه شاهد هستید بخشی از بلوغ، توانایی و خودکفایی مجموعه نیروی دریایی ارتش است، گفت: همزمان با سایر بخش‌های کشور شامل وزارت دفاع و سایر مجموعه‌های علمی و تحقیقاتی به سطحی از توانمندی رسیدیم که قادریم آن چیزی را که مجموعه نیروی دریایی برای دفاع از تمامیت آب‌های تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران و منافع کشور در دریا نیاز دارد به صورت کاملاً بومی در کشور بسازیم. وی تأکید کرد: این توانمندی‌ها نشان می‌دهد نسل انقلاب اگر به پا خیزد، هیچ تهدیدی بر آن اثرگذار نیست.

تحریم‌های امریکا موتور پیشران ارتقای توان نیروی دریایی ارتش

تحریم‌های نخ نمای دشمنان تهدید نیستند بلکه موتور پیشرانی برای ارتقای توان نیروی دریایی ارتش و سربلندی ایران شده‌اند. امیر دریادار دوم مجید مقصودی رئیس سازمان خودکفایی ارتش در مراسم آغاز به کار نمایشگاه نداجا در ستاد فرماندهی این نیرو گفت: جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش از ۳۵ سال گذشته در منطقه یکم دریایی بندرعباس کار خود را آغاز کرده است. وی با بیان اینکه این بخش از نداجا کار خود را با قطعه‌سازی آغاز کرد، گفت: سازمان جهاد خودکفایی ارتش تلاش مستمری برای دستیابی به تجهیزات و ارتقای توان رزمی نیاز دارد.
رئیس سازمان جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه دستاورد‌های جدید منطبق با تهدیدات ساخته می‌شوند، گفت: امروز با افتخار شاهد به آب اندازی ناوشکن سهند و زیردریایی‌های جدید توسط نیروی دریایی هستیم. مقصودی در ادامه تأکید کرد: مجموعه فنی و مهندسی نیروی دریایی ارتش به خودکفایی بسیار خوبی دست پیدا کرده است. وی با بیان اینکه در چند ماه اخیر شاهد تلاش استکبار جهانی علیه ایران با ابزار تشدید تحریم‌ها بودیم، تصریح کرد: دستاورد‌های ما در نیرو‌های مسلح مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان است.

رئیس سازمان جهاد خودکفایی نیروی دریایی ارتش با اشاره به دور جدید تحریم‌های امریکا علیه ایران گفت: تحریم‌های نخ‌نمای دشمنان تهدید نیستند بلکه موتور پیشرانی برای ارتقای توان نداجا و سربلندی ایران شده‌اند. مقصودی ادامه داد: سازمان جهاد خودکفایی نداجا در زمینه ساخت سامانه‌های موشکی، پروازی و زیرسطحی مورد نیاز این نیرو نیز فعالیت می‌کند. وی در پایان به برگزاری نمایشگاه دستاورد‌های نیروی دریایی اشاره و خاطرنشان کرد: نمایشگاه توانمندی‌های نیروی دریایی دائمی است و تا دو ماه آینده دستاورد‌های جدید این نیرو در این نمایشگاه رونمایی خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار