کد خبر: 940843
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۸
سیاست‌های مهاجرستیزانه ترامپ نتیجه معکوس می‌دهد
بسیاری از کارمندان دولت فدرال بی‌حقوق و مواجب در خانه نشسته‌اند و پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت را انتظار می‌کشند، اما ترامپ برای گرفتن بودجه ۵ میلیارد دلاری دیوار مرزی از کنگره که به تازگی دست دموکرات‌ها افتاده است مصمم به نظر می‌رسد و تهدید به تعطیلی طولانی مدت کرده و از طرف دیگر دموکرات‌ها با اینکه زمزمه استیضاح به راه انداخته‌اند ولی از زبان رهبرشان در کنگره فعلاً آن را تفرقه‌آمیز خوانده‌اند، طنزآمیز اینکه سیاست مهاجرستیزانه ترامپ نتیجه‌ای برعکس داشته است؛ ثبت رکورد تازه امریکایی‌های آماده مهاجرت به کشور‌های دیگر. در صدر انگیزه این میل روزافزون مخالفت با ترامپ قرار دارد. بماند که سیاست فاشیستی جداسازی فرزندان مهاجران در مرز جنوبی کار را به جایی کشانده که دولت ترامپ اجازه ورود مخبران حقوق بشری به کشور و ثبت وقایع را نمی‌دهد.
به نوشته پایگاه خبری- تحلیلی «هیل»، نظرسنجی مؤسسه «گالوپ» نشان می‌دهد که ۱۶ درصد از امریکایی‌ها گفته‌اند که خواهان ترک دائمی کشورشان و زندگی در یک کشور دیگر هستند.
رکورد قبلی در این زمینه تقریباً با ۱۱ درصد به ریاست جمهوری «جورج بوش پسر» مربوط می‌شد که در دوران ریاست جمهوری «باراک اوباما» به ۱۰درصد کاهش یافت. طی دو سال ریاست جمهوری ترامپ، ۳۰ درصد از امریکایی‌های زیر ۳۰ سال گفته‌اند که خواهان ترک امریکا هستند. طی این مدت، ۴۰ درصد از زنان زیر ۳۰ سال امریکایی گفته‌اند که خواهان ترک وطن و زندگی در کشوری دیگر هستند.
اصلی‌ترین دلیل حمایت امریکایی‌های شرکت‌کننده در این نظرسنجی از ترک دائمی امریکا، «ریاست جمهوری دونالد ترامپ» بوده و پس از آن مشکلات مربوط به مسائل وابسته به جنسیت، سن و درآمد، از جمله دیگر دلایل حمایت مردم امریکا از ترک وطن بوده است. در این نظرسنجی، کانادا در صدر لیست کشور‌هایی قرار گرفته که امریکایی‌های حامی ترک کشورشان خواهان اقامت در آن شده‌اند.
بر این اساس، ۲۶ درصد از امریکایی‌ها اعلام کردند که خواهان ترک امریکا به مقصد کانادا هستند. این رقم در نظرسنجی قبلی (سال ۲۰۱۶) ۱۲ درصد بود. نظرسنجی گالوپ طی دو سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ از طریق تلفن و مصاحبه با هزار امریکایی ۱۵ سال به بالا گرفته شده است.

تهدید ترامپ و محافظه‌کاری دموکرات‌ها
رئیس‌جمهور امریکا در چهاردهمین روز از تعطیلی بخشی از دولت این کشور، با وجود اینکه دیدار با نمایندگان کنگره را بسیار سازنده خواند، از احتمال تداوم تعطیلی دولت امریکا تا ماه‌ها و حتی سال‌ها سخن گفت. به گزارش اسکای‌نیوز، دونالد ترامپ بعد از دیدار با نمایندگان دموکرات کنگره بر سر تعطیلی دولت فدرال امریکا در جمع خبرنگاران گفت: هر دو توافق داریم که می‌خواهیم به تعطیلی دولت پایان دهیم. او در عین حال تأکید کرد که اگر لازم باشد وضعیت فوریت ملی اعلام کرده و در آن بدون مجوز کنگره تصمیم لازم درباره ساخت دیوار را اتخاذ خواهد کرد.
ترامپ همچنین در پاسخ به خبرنگاران که آیا این کار شدنی است و اینکه شما چنین خواهید کرد گفت: شاید این کار را انجام دهم. شاید بدون کنگره هم این کار را کردم. البته ترجیح ما بر این است که با کنگره مذاکره کنیم و مسئله دوطرفه حل شود. اما اگر به جایی نرسیدیم احتمال دارد حالت فوریت ملی اعلام کنم و از آن طریق ساخت دیوار بین امریکا و مکزیک امکانپذیر شود. ما بخشنده‌ایم و تا اینجا پول زیادی هزینه کرده‌ایم. از سوی دیگر ترامپ در توئیتی در واکنش به طرح استیضاح از طرف برخی نمایندگان جدید دموکرات کنگره نوشت، موفقیت او در ریاست جمهوری تنها دلیلی است که دموکرات‌ها می‌خواهند «از دست او خلاص شوند» و تنها به دلیل «بیش از حد خوب بودن» عملکردش می‌خواهند او را از ریاست جمهوری کنار بگذارند.
ترامپ در توئیتی نوشت: آن‌ها تنها می‌خواهند من را استیضاح کنند، چون می‌دانند نمی‌توانند در ۲۰۲۰ پیروز شوند؛ به خاطر موفقیت بیش از حد من!
ترامپ در ادامه توئیتش خاطرنشان کرد: چطور شما رئیس‌جمهوری را که شاید در بزرگ‌ترین انتخابات تمام دوران‌ها پیروز شده، هیچ کار اشتباهی انجام نداده (عدم هرگونه تبانی با روسیه، این دموکرات‌ها بودند که تبانی کردند)، موفق‌ترین عملکرد را در دوساله نخست ریاست جمهوری نسبت به هر رئیس‌جمهوری داشته و محبوب‌ترین جمهوریخواه در تاریخ این حزب با ۹۳ درصد است، استیضاح می‌کنید؟»
این در حالی است که براساس اعلام مؤسسه نظرسنجی گالوپ میزان محبوبیت ترامپ درمیان جمهوریخواهان ۹۸ درصد و در میان کلیت رأی‌دهندگان ۳۹ درصد است و معلوم نیست که او رقم ۹۳ درصد را از کجا آورده است.
این توئیت اخیر دونالد ترامپ یک روز بعد از آن منتشر می‌شود که دموکرات‌ها کنترل مجلس نمایندگان امریکا را به دست گرفتند. اکثراً دموکرات‌های کنگره از جمله رئیس مجلس نمایندگان یعنی نانسی پلوسی می‌گویند، سیاست محافظه‌کارانه‌ای در این باره پیش گرفته‌اند.
پلوسی، با مخالفت با طرح استیضاح در وضعیت کنونی آن را گزینه‌ای «تفرقه‌آمیز» دانست. اما او تأکید کرد استفاده یکی از قانونگذاران از واژگانی در توصیف دونالد ترامپ «وخیم‌تر» از لحن صحبت کردن شخص رئیس‌جمهور امریکا نیست.
رئیس جدید مجلس نمایندگان امریکا در مصاحبه با‌ام‌اس‌ان‌بی‌سی تأکید کرد: معتقدم که ما خواستار اتحاد و کنار هم قرار دادن مردم هستیم. استیضاح رویکرد بسیار تفرقه‌آمیزی است و ما نباید بدون حقایق چنین رویکردی داشته باشیم.
اظهارات پلوسی پس از انتشار سخنانی منتسب به یک عضو جدید کنگره مطرح شد که گفته بود دموکرات‌ها قصد استیضاح ترامپ را دارند. پلوسی تأکید کرد: به طور کلی این لحنی نیست که من بخواهم از آن استفاده کنم، اما با این حال معتقدم که نباید آن را بزرگ جلوه دهیم. لحن آن نماینده (رشیده طلیب) بدتر از لحن رئیس‌جمهور امریکا نبوده است. با این وجود براد شرمن، نماینده دموکرات کالیفرنیا که طرح استیضاح علیه ترامپ را سال گذشته میلادی معرفی کرد بود، به لس‌آنجلس‌تایمز گفت، قصد دارد مجدداً این طرح را ارائه و ترامپ را به دلیل اخراج جیمز کومی، مدیر سابق اف‌بی‌آی به ممانعت از اجرای عدالت متهم کند. رشیده طلیب، نماینده فلسطینی‌الاصل کنگره جدید امریکا از حزب دموکرات ترامپ را با لفظ توهین آمیز مورد خطاب قرار داده و به او گفت: ما می‌خواهیم وارد عمل شویم و این حرامزاده را استیضاح کنیم.
سخنگوی طلیب در بیانیه روز جمعه گفت: طلیب برای این نماینده کنگره شد که واشنگتن را تکان اساسی دهد نه این که وضع موجود را ادامه دهد. دونالد ترامپ کاملاً برای خدمت به عنوان رئیس‌جمهور بی‌کفایت است. این نماینده کنگره مطلقاً معتقد است که ترامپ باید استیضاح شود و او با وعده تسریع کردن این امر، کاندیدا و پیروز شد.

عدم همکاری برای گزارش حقوق بشری
وزارت خارجه امریکا به شکایات رسمی مخبران ویژه سازمان ملل متحد که گروهی از کارشناسان مستقل هستند که درباره وضعیت حقوق بشری تحقیق می‌کنند، پاسخ نمی‌دهد.
به گزارش روزنامه گاردین دست‌کم ۱۳ درخواست بی‌پاسخ مانده است و مخبران از هفتم مه ۲۰۱۸ پاسخی به درخواست‌های‌شان نگرفته‌اند. این درخواست‌ها شامل تحقیقات بالقوه درباره سیاست ترامپ برای جداسازی کودکان مهاجران از والدین‌شان در مرز با مکزیک بوده است که پیش از ابطال، جنجال بین‌المللی به راه انداخت.
فیلیپ گونزالس مورالس، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر مهاجران می‌گوید، دو بار برای دیدار رسمی به دولت ترامپ درخواست داده است. او اصرار دارد درباره بحران مهاجرتی تحقیقات به عمل آید و ماه مارس و ژوئیه درخواست‌هایی داد که بی‌پاسخ مانده است. در حالی که براساس گزارش گاردین، دونالد ترامپ از مقام‌های سازمان ملل برای بررسی سوء رفتار‌های حقوق بشری داخلی امریکا دعوت به عمل نیاورده است و از زمان آغاز ریاست جمهوری دونالد ترامپ فقط دو کارشناس سازمان ملل به امریکا رفته‌اند.
از سوی دیگر عضو دموکرات کمیته‌های امور اطلاعاتی و قضایی مجلس نمایندگان امریکا گفته که کنگره این کشور درباره «پولشویی روسیه توسط سازمان ترامپ» و همچنین ارتباطات مالی او با عربستان سعودی تحقیق خواهد کرد.
«اریک سوالول» در این باره گفت: «ما درباره اینکه آیا روس‌ها از طریق سازمان ترامپ پولشویی کرده‌اند یا نه، تحقیقات شفاف و علنی خواهیم کرد.»
وی در گفت‌وگو با «یاهونیوز» تأکید کرد که دامنه تحقیقات باید به اوایل سال ۲۰۰۰ برگردد چرا که به گفته او باید «بفهمیم این سازش مالی (بین سازمان ترامپ و روسیه) از کجا شروع شد؟»
این عضو کنگره امریکا همچنین با اشاره به مواضع دولت ترامپ با عربستان سعودی و تداوم حمایت‌های کاخ سفید از ریاض به‌رغم دست داشتن مقام‌های این کشور در قتل «جمال خاشقجی» و همینطور انجام اولین سفر خارجی ترامپ در مقام رئیس‌جمهور امریکا به عربستان سعودی گفت: «شما شاهد یک شخصیت خودشیفته هستید و آن‌ها (مقام‌های عربستان سعودی) برای او یک مراسم بزرگ استقبال ترتیب دادند و به نظر من شما می‌توانید متوجه بشوید که چرا به آن‌ها جذب می‌شود.»
اریک سوالول افزود: «آنچه که من می‌خواهم بدانم آن است که از طریق نگاه به درآمد‌های مالیاتی و اسناد بانکی او متوجه شویم که آیا روابط مالی ترامپ با سعودی‌ها ادامه داشته است؟»
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
قاسم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
0
0
عههه چرا؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار