کد خبر: 941597
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۵
نماینده شرکت تعاونی مرغداران تخم گذار مراغه با اشاره به مشکلات این بخش گفت: با وجود تصویب هیات دولت و دستور فرمانداری و کارگروه های تخصصی، بانک ها از استمهال بدهی های بانکی مرغداری ها خودداری می کنند.

مجتهد حائری  در نشست بررسی مشکلات مرغداران مراغه افزود: عدم ارائه تهسیلات مورد نیاز برای توسعه واحدهای تولیدی و همچنین نبود واحد تامین و تولید خوراک طیور تخم گذار از جمله دغدغه های این بخش است و رفع این مشکلات به تنهایی از عهده مرغداران بر نمی آید.
وی اضافه کرد: رفع مشکلات موجود در بخش مرغداری و تلاش برای پایین آوردن قیمت نهایی تولیدات نیازمند تلاش همه جانبه مسئولان و فعالان این بخش است.
وی خاطرنشان کرد: سالانه حدود 20 هزار تن تخم مرغ در 70 واحد پرورش مرغ تخم گذار در مراغه تولید می شود که ظرفیت بسیار بزرگی است که با بهره گیری تمام از این ظرفیت می توان به اشتغالزایی در منطقه و پویای اقتصاد کمک کرد.
معاون عمرانی فرماندار مراغه نیز با اشاره به ضرورت تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم و رفع مشکلات تولید گفت: از سرمایه گذاری در بخش تولیدات دامی، طیور و کشاورزی حمایت می شود.
نقی مسکینی افزود: باوجود مشکلات اقتصادی، ثبات موجود در بازار مرهون تلاش های تولیدکنندگان داخلی از جمله در بخش کشاورزی است.
وی ادامه داد: براین اساس، دولت تدبیر و امید و نیز دستگاه های اجرایی و خدمات رسان خود را موظف به رفع موانع و تسهیل در فرآیند تولید نهاده های دام و طیور می دانند.
وی با اشاره به مشکلات پیش روی واحدهای فعال در زمینه تولید تخم مرغ در این شهرستان اضافه کرد: استمهال بدهی های بانکی از جمله دغدغه های این تولید کنندگان بوده که با رایزنی با بانک ها باید مرتفع شود.
مسکینی همچنین با بیان اینکه رعایت نکات بهداشتی ضرورتی اجتناب ناپذیر در بخش تولیدات دام و طیور است گفت: با بهره گیری و رعایت این موازین می توان از بروز خسارت های مادی براثر شیوع برخی بیماری های پرندگان پیشگیری کرد.
وی با بیان اینکه در جریان شیوع آنفلونزای پرندگان در منطقه، 24 واحد تولید تخم مرغ آسیب دید افزود: در حال حاضری موردی از این بیماری گزارش نشده و تولید تخم مرغ به روال عادی برگشته است.
مدیر اداره امور دامی جهاد کشاورزی مراغه نیز با اشاره به ساماندهی واحدهای تولید تخم مرغ در این شهرستان گفت: در طول یک سال اخیر با 48 واحد غیرمجاز در این زمینه برخورد شده و 17 واحد با رفع ایراداها به چرخه تولید وارد شده اند.
آقایی با اشاره به وجود مشکل ضرورت فاصله قانونی از سایر واحدهای تولیدی برای ایجاد واحدهای جدید افزود: با اعمال تخفیف 20 درصدی در این زمینه شاهد کاهش فاصله قانونی از 400 متر به 320 متر خواهیم بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر