کد خبر: 946042
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۴
مدیریت شهری پایتخت دوران پرحاشیه‌ای را می‌گذراند؛ حواشی‌ای که طعم غالب آن‌ها سیاست است و نه خدمت.
نيلوفر امانی
سرویس جامعه جوان آنلاین: اگرچه تمام ارکان دولت و جریان‌های نزدیک به آن این روز‌ها تلاش می‌کنند در کاهش هزینه‌های دولت با آن همکاری کنند و مقاصد دیگری برای کسب درآمد بیابند و در این مسیر از خیر جیب مردم به عنوان در دسترس‌ترین گزینه نمی‌گذرند، اما شورای شهر تهران در این رابطه ابتکار عمل را در دست دارد و علاوه بر تلاش برای گران کردن زندگی در پایتخت برای اینکه ناتوانی خود در اداره شهر با منابع محدود و بدون کمک‌های دولت را جبران کنند اتهام‌زنی اقتصادی به مدیریت شهری قبلی را نیز در دستور کار قرار داده تا از فرصت محدودیت منابع نهایت استفاده را برای تخریب چهره جریان سیاسی رقیب ببرد غافل از اینکه مبنای قضاوت مردم غوغاسالاری و خبرسازی نیست. به هر رو بعد از اینکه بالاخره اعضای شورای شهر تهران برای رقم بدهی شهرداری به توافق رسیدند، انتصاب آن به دوران شهرداری محمدباقر قالیباف را رسانه‌ای کردند.
در نهایت نیز قالیباف شهردار اسبق تهران در برنامه تلویزیونی بدون توقف درباره اظهارات مطرح‌شده از سوی مدیریت شهری تهران (اعضای شورای شهر تهران و شهرداری تهران) درباره بدهی ۵۴ هزار میلیارد تومانی شهرداری به مدیریت شهر در دوره چهارم اظهار کرد: این موضوع را کاملاً تکذیب می‌کنم.
وی تصریح کرد: این رقم ۵۴ هزار میلیارد تومانی که مدیریت شهری فعلی به مدیریت شهری قبلی نسبت می‌دهد، یک دروغ بزرگ است و بنده آن را تکذیب می‌کنم و در واقع هر کسی که نخواهد کار کند و بخواهد در قدرت بماند باید دروغ بگوید.
شهردار اسبق تهران تصریح کرد: این افراد، برای ماندن در قدرت علاوه بر اینکه باید دروغ بگویند باید ذلت هم بپذیرند و زدوبند کنند و در واقع، چون کشور و جامعه نیاز به کار دارد این افراد می‌آیند و بهانه‌های بیخودی می‌گیرند.
قالیباف بیان کرد: وقتی شورای چهارم تمام شد ما گزارش‌هایی را در خصوص میزان بدهی‌ها و اموال شهرداری تهران به شورای چهارم دادیم و این موضوع به‌صورت مصوبه شورا درآمد که میزان بدهی‌های شهرداری چقدر است و در نهایت نیز این مصوبه به شورای پنجم ارائه شد و هم‌اکنون نیز اسنادش موجود است. وی تصریح کرد: در آن مصوبه میزان بدهی‌های شهرداری تهران ۱۶ هزار میلیارد تومان بود که از آن رقم ۱۴ هزار میلیارد تومان مربوط به طلب شهرداری از دولت است که این موضوع در دوره آقای نجفی، شهردار وقت تهران نیز تأکید شد علاوه بر اینکه باید دولت دهم یک‌میلیارد دلار براساس مصوبه مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام به شهرداری می‌داد که این موضوع نیز محقق نشد. شهردار اسبق تهران درباره اموال شهرداری تهران تصریح کرد: متأسفانه عنوان شده که این اموال فروخته شده است که این حرف‌ها، حرف‌های درستی نیست؛ چراکه همه موارد اموال نقد و غیرنقد در شهرداری تهران ثبت شده است و دارایی‌ها و اموال و زمین‌های شهرداری تهران در دوره گذشته نسبت به زمان مدیریت قبل دو برابر افزایش یافته بود که این موضوع در صورت‌جلسه شورای شهر تهران در دوره گذشته هم آمده است. اظهارات قالیباف با واکنش شدیدی از سوی اعضای شورای شهر مواجه شد از جمله محسن هاشمی، رئیس شورای شهر که ضمن درخواست از صدا و سیما برای فرصت پاسخگویی به گفته‌های شهردار اسبق تهران، از قالیباف خواست اظهارات خود را اصلاح کند.
وی با بیان اینکه پرهیز از هزینه‌های غیرضروری و تشریفاتی، افزایش بهره وری، توسعه حمل و نقل عمومی، ترمیم آسیب‌های اجتماعی، کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و نوسازی بافت فرسوده از جمله اولویت‌های بودجه ۹۸ است، گفت: در شرایط انقباضی مالی تنها راهکار جلوگیری از روزمرگی و رکود در توسعه شهر است و باید کاری بکنیم با حذف رانت‌ها و موازی‌کاری‌ها و سوءمدیریت‌ها به مطالبات مردم پاسخ درستی دهیم. به اعتقاد هاشمی، سال ۹۸ سال قضاوت مردم در مورد عملکرد مدیریت شهری و لیست امید خواهد بود و نتیجه قضاوت مردم در آرای انتخابات مجلس دیده خواهد شد. علاوه بر این شدیدترین واکنش به گفته‌های قالیباف از سوی محمود میرلوحی یکی از اعضای شورای شهر بیان شد. وی که به تازگی در دادگاه کیفری کارکنان دولت با شکایت قالیباف به جرم توهین و نشر اکاذیب محکوم شده است خواستار اقدام قضایی علیه وی شد و از شهردار کنونی تهران نیز خواست لیست بدهی‌های مدیریت شهری را بدون ملاحظه منتشر کند. گفتنی است واکنش‌ها به اظهارات قالیباف و تهدید به افشاگری در مورد جزئیات بدهی دوره قبلی مدیریت شهری از سوی اعضای شورای شهر همچنان ادامه دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار