کد خبر: 951016
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶
عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه کردستان:
عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه کردستان به تاثیرات اعلام تروریستی بودن سپاه پاسداران در سطح داخلی و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: براساس تحلیل‌های بین‌المللی این اقدام آمریکا دارای تاثیر خاصی نیست، چون از قبل هم، ایالات متحده تحریم‌های عملی را در این خصوص اعمال نموده بود و صرفا این اقدام، تبلیغاتی و جهت خوش‌آمد اسراییل و عربستان بوده است.

مهدی حاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در سنندج درباره قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست تروریستی آمریکا، اظهار کرد: از نظر حقوق بین‌الملل تشکیلات نظامی یک دولت دارای مصونیت است و به هیچ‌ وجه، هیچ کشوری حق نقض این مصونیت را ندارد.

حاتمی با بیان اینکه سپاه پاسداران ضامن اسلامیت نظام جمهوری اسلامی است، عنوان کرد: در اصل 177 قانون اساسی به مسائلی اشاره شده است که غیرقابل بازنگری هستند که این موارد عبارتند از اسلامیت نظام، جمهوریت نظام و ولایت فقیه و همانطوری که در زمان تدوین قانون اساسی مطرح شد نظام احتیاج به نیرویی داشت که بتواند از این سه مورد حمایت و حفاظت کند و در این راستا در اصل 150 و 151 قانون اساسی در مورد سپاه پاسداران و جایگاه آن مسائل مهمی مطرح شد بطوریکه در اصل 150 قانون اساسی صراحتا از جایگاه سپاه در خصوص نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن صحبت شده است.

عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه کردستان گفت: با توجه به نکات مطرح شده می‌توان به این نتیجه رسید که ایالات متحده از اعلام تروریستی بودن این نهاد ارزشی به دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی و ارزش‌های انقلاب بوده است.

وی افزود: اعلام سپاه به عنوان یک گروه تروریستی نشان‌دهنده این است که امریکا گروه‌های تروریستی حاضر در سوریه و عراق را تروریستی نمی‌داند این درحالی است که گروه‌های تروریستی که سپاه در طی 15 سال گذشته با آنها مبارزه کرده است در لیست تروریست‌های بین‌المللی قرار دارد.

حاتمی تاکید کرد: سپاه تنها تشکیلات نظامی، دولتی در سطح بین‌المللی است که در صف اول مبارزه با تروریسم قرار دارد و اگر سپاه نبود عراق، سوریه و یمن به دست تروریست‌های افراطی می‌افتاد.

وی ادامه داد: در واقع امریکا وقتی دید که سپاه ماموریت محوله از جانب مقام معظم رهبری در منطقه را به خوبی انجام داده است، در مقابل این عظمت احساس ضعف کرد و تنها راه چاره خود را اعلام تروریست دانستن این نهاد ارزشی دانست.

عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه کردستان به تاثیرات اعلام تروریستی بودن سپاه پاسداران در سطح داخلی و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: براساس تحلیل‌های بین‌المللی این اقدام آمریکا دارای تاثیر خاصی نیست چون از قبل هم، ایالات متحده تحریم‌های عملی را در این خصوص اعمال نموده بود و صرفا این اقدام، تبلیغاتی و جهت خوش‌آمد اسراییل و عربستان بوده است.

وی تصریح کرد: این اقدام جایگاه سپاه پاسداران در داخل و خارج کشور را مستحکم‌تر نمود و حتی کشورهایی مانند انگلیس با این اقدام مخالفت کردند و افرادی که در داخل کشور نیز که هرازچندگاهی اظهارات نامربوطی را در خصوص ورود سپاه پاسداران در عرصه‌های سازندگی داشتند نیز با این اقدام ایالات متحده امریکا به صف حامیان جدی سپاه پیوستند.

حاتمی یادآور شد: این اقدام امریکا، حامیان تصویب cft و پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام را به این نتیجه منطقی رساند که هدف اصلی، فشار بر جمهوری اسلامی ایران برای تصویب چنین معاهداتی، محدود نمودن نظام مقدس جمهوری اسلامی در منطقه و اعمال فشار حداکثری بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر