کد خبر: 951789
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان:
مهندس حجت اله غلامی اظهارداشت: با توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران در سال گذشته در خصوص مقابله با بحران، مدیریت استان در جلوگیری از بحران در استان و امداد رسانی به سایر استان‌ها نشان داد که آمادگی لازم برای مقابله با بحران‌های طبیعی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان،مهندس حجت الله غلامي در نشست خبري با اصحاب رسانه استان پيرامون عملكرد مديريت بحران در امداد ساني به مناطق سيل زده، اظهارداشت: آغاز بارندگی‌های اصفهان از روز پنجم فروردین ماه صورت گرفت و از ۱۵ روز قبل که هواشناسی احتمال وقوع سیل را پيش بيني كرده بود اقدامات اولیه صورت گرفت و دستگاه های اجرایی بدون تعطیلات و با همه امکانات در حال آماده باش برای مقابله با سیل بودند.
وی با بیان اینکه باید برای مقابله با سیل آماده بود، افزود: بخش عمده ای از سیلاب هایی که به سمت استان سرازیر شده بود قبل از رسیدن به ابنیه و پل های اساسی، به رودخانه زاینده رود و کانال های آب هدایت شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان يادآور شد: با پیش بینی هاي صورت گرفته و با کمک شهرداری و نیروی انتظامی منطقه ناژوان تخلیه شد و با هدایت آب قبل از ورود به ناژوان از خسارات جلوگیری شد و حداقل خسارات به پل‌های اصلی وارد شد.
غلامی با اشاره به برآورد کلی خسارات در استان اصفهان طی دو مرحله سیل ايجاد شده، تصريح كرد: ۵۲۰ میلیارد تومان به ابنیه، راه‌ها، تاسیسات زیر بنایی شبکه های برق و گاز، کشاورزی و واحدهای مسکونی خسارت وارد شد.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري اصفهان اضافه كرد: نزدیک به هفت هزار و ۹۵۰ واحد مسکونی دچار خسارت شد و بیشترین خسارات عمدتا در روستاها، سمیرم، فریدونشهر، کوهپایه، چادگان، اصفهان و شرق اصفهان بود.
وی با بيان اينكه طوفان شرق اصفهان به حدود ۸۰۰ خودرو آسیب زد و حدود۳۰ کیلومتر شبکه برق استان را دچار مشکل کرد، افزود: نزدیک به ۴۳۰ کیلومتر راه‌های روستایی آسیب و ۵۰۰ دستگاه پل و ابنیه خسارت دید.
وي اضافه كرد: پنج دستگاه پل در سیور، کهنگان و دشت بال از جمله مهم‌ترین پل‌هایی بودند که در مسیر رودخانه ماربر توسط آب برده شد و ارتباط روستاها با سمیرم قطع شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اشاره به اينكه در پشتکوه به دلیل بارش شدید برف شاهد بسته شدن راه‌ها، قطع برق و مخابرات ۱۵ روستا بودیم، اظهارداشت: تا همین اواخر نیز دسترسی به آن ممکن نبود اما اکنون با کمک دستگاه‌های ذی ربط راه‌ها باز شده است. غلامی با اشاره به امداررساني ها به استان لرستان، اظهارداشت: در حالی که استان درگیر رفع مشکلات و خسارت‌های ناشی از سیل بود، امدادرساني به استان لرستان به درخواست معاون اول رییس جمهور به ما سپرده شد و برای رفع خسارات به این منطقه وارد شدیم.
وی خاطر نشان كرد: بر اساس تقسیم بندی‌های انجام شده در لرستان؛ الیگودرز به سپاه، پلدختر به ارتش، نیروی انتظامی، هلال احمر و شهرداری‌های لرستان و اصفهان، بنیاد مسکن و اداره کل راهداری سپرده شد و در شهر معمولان نیز به دلیل اینکه راه دسترسی قطع شده بود همه امکانات راهداری استان اصفهان به آنجا منتقل شد و با کمک امکانات راهداری کشور راه ارتباطی این شهر باز شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با بيان اينكه عمده عملیاتی که در معمولان انجام شد شامل بازگشایی راه‌ها، تخلیه آب و گل‌ولای از منازل مسکونی بود، افزود: توزیع اقلام امدادی از جمله پوشاک، لوازم بهداشتي، مواد غذایی و آماده کردن غذای گرم برای حدود ۱۰ هزار نفر در روز توسط پنج موکب از اصفهان نيز در اين استان صورت گرفت.
وی با اشاره به انتخاب اصفهان به عنوان معین استان خوزستان گفت: طي چند ساعت ۴۵ دستگاه ماشین آلات سنگین از شهرداری‌های استان اصفهان فراهم و به خوزستان اعزام شد، در اولین جلسه هماهنگی ستاد مدیریت بحران خوزستان، اهواز با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت به اصفهان سپرده شد.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري اصفهان با بیان اینکه باید تمام امکانات در طول مسیر رودخانه کارون مستقر می‌شد تا از ورود آب به شهر جلوگیری شود، افزود: با توجه به دبی رودخانه کارون و جریان روزانه ۲۶۰ میلیون متر مکعب آب در این رودخانه، این کار بسیار مشکل بود.
وی ظرفیت رودخانه کارون را حدود دوهزار و ۳۰۰ میلیون متر مکعب برشمرد و افزود: این رودخانه از سال ۱۳۵۸ به بعد لایروبی نشده و ظرفیت آن کاهش یافته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان اضافه کرد: در تمام معبرهای منتهی به کارون، پس زدگی فاضلاب شهر در گذرهای انتهایی با ارتفاع نیم متر جمع شده و با هوای ۳۵ درجه خوزستان می‌توانست مشكلات بهداشتی زيادي را در اين منطقه رقم بزند و بايد توجه ويژه اي صورت مي گرفت.
غلامی با اشاره به برگزاري جلساتی با شهردار و فرماندار شهر اهواز، اظهارداشت: نقاط ضعفی که امکان شکستن سیل بندها بود شناسایی گرديد با استقرار امکانات خود را در اين محل ها، بلافاصله نیز درخواست ارسال ماشین آلات از استان اصفهان داده و نزدیک به ۱۵۰ دستگاه کامیون، ماشین آلات سنگین، لودر و بیل مکانیکی ‌به منطقه اعزام شد.
وي افزود: در پنج جبهه مختلفی از جمله مناطق سه و پنج شهرداری اهواز استحکاماتی را برای جلوگیری از ورود سیلاب به شهر تاسیس گرديد.
وي با بيان اينكه روزانه ۲۶۰ میلیون مترمکعب آب به دریا سرازير مي شود، افزود: اين آب می‌توانست مشکل بی آبی کل کشور را حل کند.
وي خاطر نشان كرد: مادی‌های اصفهان دو رسالت اصلی دارند و با توزیع خود در پهن دشت اصفهان بحث شرب مزارع را داشتند و هم محلات را در کنار خود ایجاد کردند و امروز بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد مادی‌های شهر مشکلی ندارند.
غلامی به سد زاینده رود نيز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سد و تونل سوم کوهرنگ و سامانه دوم آبرسانی در حال کار هستند و باید پروژه بهشت آباد، مارگون و آب خروجی فریدونشهر نیز مورد توجه قرار گيرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار