کد خبر: 952799
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۴
مدیر گروه رشته شهرسازی دانشگاه کردستان:
مدیر گروه رشته شهرسازی دانشگاه کردستان از موافقت وزارت علوم برای ایجاد رشته دکتری شهرسازی در این دانشگاه خبر داد و گفت: از سال تحصیلی آینده دانشجو در این مقطع پذیرش خواهد شد.

کیومرث حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در سنندج اظهار داشت: بنای اولیه گروه شهرسازی دانشگاه کردستان در سال تحصیلی 85 با راه‌اندازی دوره کارشناسی مهندسی شهرسازی گذاشته شد و از همین سال اولین گروه دانشجویان در این رشته پذیرش شدند.

وی افزود: رشته شهرسازی در سال 85 با تلاش‌ و پیگیری‌های دکتر علی‌زاده، دکتر حبیبی و در سال بعد دکتر ایراندوست در دانشگاه کردستان ایجاد شد.

 مدیر گروه رشته شهرسازی دانشگاه کردستان ادامه داد: از سال تحصیلی ۸۹-۸۸ نیز دوره کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی شهری این گروه راه‌اندازی و اولین دوره دانشجویان را پذیرش کرد تا این دانشگاه در طیف وسیع‌تری به آموزش متخصصان آینده شهرسازی کشور اقدام کند.

حبیبی از دریافت موافقت وزارت علوم برای ایجاد دوره دکتری رشته شهرسازی از امسال در دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان خبر داد و گفت: دوره دکتری رشته شهرسازی در معدود دانشگاه‌های کشور وجود دارد اما با توجه به ظرفیت و پتانسیلی که گروه شهرسازی دانشگاه کردستان در طول چند سال اخیر ایجاد کرده بود وزارت علوم با ایجاد این رشته در دانشگاه کردستان موافقت کرد.

وی گفت: در طول چند سال اخیر گروه شهرسازی دانشگاه کردستان ظرفیت خوبی در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد کرده است بطوری فارغ‌التحصیلان خوبی تربیت کرد که بخش زیادی از آنها در دانشگاه‌های مطرح کشور پذیرش و جذب شدند.

حبیبی اذعان داشت: چاپ 27 شماره از مجله علمی پژوهشی رشته شهرسازی، کسب رتبه اول مجله‌های شهرسازی کشور و رتبه دوم مجلات معماری و شهرسازی کشور در سال 96 و برگزاری 3 سمینار موفق بین‌المللی در موافقت وزارت علوم با ایجاد این رشته موثر بود.

مدیرگروه رشته شهرسازی دانشگاه کردستان یادآور شد: گروه شهرسازی دانشگاه کردستان هم از بعد کمی شامل تعداد دانشجو، اعضای هیات علمی و .... و هم از بعد کیفی شامل مشارکت در طرح‌های مهم پژوهشی و آبادانی استان و اعتماد اداره راه و شهرسازی به این گروه در اعطای طرح‌های مطرح استان به این گروه در سال‌های اخیر موفق بوده است.

وی از انتخاب گروه شهرسازی دانشگاه کردستان به عنوان قطب و مرجعیت علمی در حوزه بازآفرینی و بهسازی شهری در کشور خبر داد و گفت: وزارت علوم بعد از انتخاب دانشگاه تهران به عنوان قطب توسعه پایدار و دانشگاه شهید بهشتی به عنوان قطب طراحی شهری، از زمستان سال 97 دانشگاه کردستان را به عنوان قطب بازآفرینی و بهسازی شهری در کشور انتخاب کرد و بجز این سه دانشگاه هیچ دانشگاه دیگری در کشور به این موفقیت دست نیافته است.

حبیبی تاکید کرد: مجموعه موفقیت‌هایی که در طی چند سال اخیر توسط گروه شهرسازی دانشگاه کردستان بدست آمده باعث شد که وزارت علوم به دانشگاه کردستان اطمینان و اعتماد کند و علارغم اینکه دانشگاه‌های مطرح دیگری همچون دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شیراز، دانشگاه یزد و .... درخواست ایجاد دوره دکتری شهرسازی را داده بودند اما وزارت علوم درحال حاضر فقط با ایجاد این مقطع رشته در دانشگاه کردستان موافقت کرد.

وی افزود: با موافقت وزارت علوم با ایجاد مقطع دکتری رشته شهرسازی در دانشگاه کردستان، از نیمسال اول سال تحصیلی 98-99 اولین دوره دانشجویان داخلی و خارجی این رشته در دانشگاه کردستان پذیرش می‌شوند.

مدیر گروه رشته شهرسازی دانشگاه کردستان ادامه داد: ایجاد این رشته دستاورد مهمی برای دانشگاه کردستان است چرا که فقط 6 دانشگاه در کشور شامل دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه هنر این رشته را تدریس می‌کنند که البته بیش از 80 درصد آن در شهر تهران متمرکز است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد، ایجاد این رشته و انتخاب دانشگاه کردستان به عنوان قطب بازآفرینی و بهسازی شهری در کشور باعث پیشرفت، آبادانی و نظم و انضباط شهری بیشتری در کل کشور و بخصوص در منطقه کردستان باشد چرا که رسالت ما کل ایران و بصورت ویژه‌تر استان کردستان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر