کد خبر: 954360
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۵:۱۷
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حبیب بن مظاهر در گفت‌وگو با «جوان»:
غلامحسين بهبودى
سرویس ایثار و مقاومت جوان آنلاین: گروه‌های جهادی در حادثه سیل اخیر صحنه‌هایی از تعهد و دلدادگی بسیجیان در خدمت‌رسانی به مردم و محرومان را به نمایش گذاشتند. اخیراً که در مراسم تشییع پیکر شهید تازه تفحص‌شده مدافع حرم علیرضا اکبری شرکت کرده بودیم، فرصتی به دست آمد تا با سرگرد حسین کریمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حبیب بن‌مظاهر گفت‌وگویی انجام دهیم و از چند و، چون کمک‌رسانی بسیجیان این ناحیه به سیل‌زدگان و همین‌طور دیگر فعالیت‌های این ناحیه بیشتر بدانیم.

بسیجی‌های ناحیه حبیب بن‌مظاهر در حادثه سیل اخیر چه فعالیت‌هایی انجام دادند؟
یکی از فعالیت‌های عمده ما در این خصوص راه‌اندازی پویشی در سطح منطقه ۱۷ بود با این عنوان که هر نفر ۱۴ هزار تومان به نیت ۱۴ معصوم (ع) به مردم سیل‌زده کمک کند. پایگاه‌های بسیج منطقه نیز اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مردمی کردند که در نتیجه چند کامیون آب معدنی، اقلام خوراکی و البسه نو را به مناطق سیل‌زده ارسال کردیم. چهار گروه جهادی هم در چند مرحله به مناطق سیل‌زده اعزام شدند. در استان خوزستان موکب‌ام‌الائمه (ع) با حضور بسیجیان منطقه تا همین چند روز پیش فعال بود و روزانه ۲ هزار غذا توزیع می‌کردند. گاه بسته‌های غذایی را با قایق نیروی دریایی سپاه در مسیری طولانی طی می‌کردند و به دست سیل‌زدگان می‌رساندند. گروه‌های جهادی فتح‌المبین و محرم هم از روز‌های اول سیل، در پلدختر و معمولان حضور پیدا کردند و علاوه بر توزیع بسته‌های غذایی و بهداشتی، به نظافت منازل مردم سیل‌زده پرداختند. گروه جهادی فتح‌المبین در هفته‌های آتی مجدداً عازم خوزستان است. برگزاری جُنگ فرهنگی در شهر بستان، ایستگاه‌های صلواتی، توزیع هدایا و... از دیگر اقدامات گروه‌های جهادی ناحیه حبیب بن‌مظاهر در مناطق سیل‌زده بود.

در سطح منطقه چند گروه جهادی دارید؟
۱۵ گروه جهادی داریم که ان‌شاءالله در طرح اعتلای بسیج در سال ۹۸ قصد داریم این تعداد را به ۴۰ گروه جهادی برسانیم. عمده فعالیت این گروه‌ها روی مناطق محروم تهران متمرکز است. هم بحث عمرانی و محرومیت‌زدایی را پیگیری می‌کنند و هم مباحث فرهنگی و عقیدتی را. به عنوان نمونه گروه جهادی مهاد که در دارالقران نور مستقر شده موضوع آسیب‌های اجتماعی، تربیت دینی کودک، معارف قرآن و... را پیگیری می‌کند. گروه جهادی شهید سردار مایلی هم اخیراً به تعمیرات خانه یک خانواده بی‌بضاعت پرداخته است. در بحث محرومیت‌زدایی سال گذشته بیش از ۵ هزار سبد کالا و ۳۰ سری جهیزیه کامل نوعروسان با حمایت خیرین و سپاه تهیه شد. در سال ۹۸ این کار ادامه خواهد داشت. چنانچه در ماه رمضان حدود ۱۵۰۰ بسته سبد کالا تقدیم خانواده‌های بی‌بضاعت خواهد شد. در بحث محرومیت‌زدایی حتی فرااستانی هم کار کردیم و بچه‌های بسیج مسجد جامع ابوذر در قالب یک گروه جهادی عید امسال به یکی از روستا‌های خوزستان رفتند و در حوزه عمرانی و فرهنگی خدمات خوبی ارائه دادند.

الان در سازمان بسیج مستضعفین طرح اعتلای بسیج مطرح است. شما هم در صحبت‌های‌تان به آن اشاره کردید، این طرح چه شاخصه‌هایی دارد؟
پنج بحث کاربردی این طرح مباحث جهادی، تربیتی، حوزه سلامت، تقویت حلقه‌های صالحین و امنیت اجتماعی است که بحث جهادی آن را قبلاً عرض کردم. در حوزه تربیتی طرح شهید بهنام محمدی را داریم که در آن سه نفر از بسیجی‌های فعال در مساجد با هماهنگی آموزش و پرورش به مدارس ورود می‌کنند و در یک مثلث مسجد، خانواده و مدرسه سعی می‌کنند دانش‌آموزان کلاس‌های اول و دوم مقاطع متوسطه را با محیط معنوی مساجد آشنا و مأنوس کنند. کما اینکه هر جا مسجدی قوی داشته باشیم آسیب‌های اجتماعی کمتر خواهد شد. در بحث امنیت اجتماعی طی تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای که بین سازمان بسیج، دادستان کل کشور و فرمانده نیروی انتظامی صورت گرفته قرار است گشت‌های رضویون بسیج به منظور کاهش سرقت و ناهنجاری‌ها فعال شوند که این موضوع می‌تواند در ایجاد آرامش اجتماعی مفید باشد. در حوزه سلامت طرح شهید رهنمون را داریم که طی آن با هماهنگی و همکاری بسیج جامعه پزشکی، افراد بی‌بضاعت علاوه بر ویزیت رایگان از خدمات دارویی هم بهره‌مند می‌شوند. تقویت حلقه‌های صالحین هم طبق طرح شهید حججی است که یک چتر تربیتی و عقیدتی را بر روی تمام فعالیت بسیج پهن می‌کند و به تربیت جوانان مؤمن و انقلابی منجر می‌شود.

گویا حضرت آقا هم در خصوص تربیت چند میلیون جوان مؤمن و انقلابی مطالبه‌ای داشتند.
بله ایشان فرمودند: مطالبه بنده از شما ۸ میلیون جوان مؤمن انقلابی پای کار است که اگر داشته باشیم انقلاب بیمه می‌شود. تقویت حلقه‌های صالحین یکی از مهم‌ترین تلاش‌ها در این عرصه است که همچون چتر تربیتی می‌تواند روی تمام طرح‌های اجرایی بسیج پهن بشود. مثلاً در خروجی طرح شهید بهنام محمدی وقتی پای دانش‌آموز نوجوان به محیط مسجد باز شد، این نوجوان جذب شبکه صالحین می‌شود و به لحاظ عقیدتی و فرهنگی هر چه بیشتر تقویت می‌شود؛ لذا در طرح حججی سعی می‌کنیم سرگروه‌های حلقه‌های صالحین را به مراکز سپاه و بسیج اعزام کنیم تا با آموزش و کار‌های تشکیلاتی هرچه بیشتر تقویت شوند و نهایتاً طبق مطالبه حضرت آقا قدمی شایسته در مسیر تربیت جوانان مؤمن و انقلابی برداریم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار