کد خبر: 956358
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۸
در آیین تجلیل از نیروهای امدادی و پشتیبانی شهرداری اصفهان در مناطق سیل زده مطرح شد؛
آیین تجلیل از نیروهای امدادی و پشتیبانی شهرداری اصفهان در مناطق سیل زده با حضور شهردار اصفهان، معاون عمرانی استاندار اصفهان، فرماندار و شهردار خرم آباد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و مدیران شهری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان، شهردار اصفهان در این آیین که با شعار همدلی برای ایران برگزار شد ضمن تشکر از اقدام ایثار گرانه نیروها و عوامل شهرداری در کمک به مردم سیل زده استان های لرستان و خوزستان اظهار کرد: در این روزها و شب های عزیز از کسانی تقدیر می شود که جانانه به مردم گرفتار در سیل خرم آباد و اهواز کمک کردند، نیروهایی که از خود گذشتگی کرده و برای همدلی با ملت ایران و کمک به مردم گرفتار در سیل با تمام قوا به مناطق سیل زده عزیمت کردند. 

قدرت ا... نوروزی تصریح کرد: در آستانه سوم خرداد هستیم و یاد رزمندگانی را گرامی می داریم که آن ها هم از همه چیز خود گذشتند و ایثارگری کردند.

صحنه هاي ايثارگري مردم اصفهان، مانند صحنه هاي دفاع مقدس ثبت شد

وی خطاب به نیروهای خدمات رسان شهرداری حاضر در سیل خرم آباد و خوزستان، گفت: کار شما نیروهای خدمات رسان شهرداری کاری بود که در تاریخ ایثارگری اصفهان ماندگار شد، شما یادآور همان کسانی هستید که در دوران دفاع مقدس آنگونه در طول هشت سال حماسه آفریدند و این کاری هم که در خوزستان و خرم آباد انجام گرفت، مانند همان صحنه های زیبا در تاریخ اصفهان ماندگار شد. 

سیل خرم آباد نوع دوستی مردم ایران را نشان داد

فرماندار خرم آباد نیز در ادامه این آیین ضمن معرفی استان لرستان و شهر خرم آباد، اظهار کرد: جمعیت مرکز استان لرستان ۵۰۶ هزار نفر است که حدود ۸۰ درصد جمعیت شهرستان خرم آباد در شهر خرم آباد و چهار شهر کوچک اطراف آن زندگی می کنند.

اسد عبداللهی با بیان اینکه استان لرستان با ارتفاع زیاد از سطح دریا قرار دارد، افزود: میزان بارندگی این استان سالیانه بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ میلیمتر است که امسال این میزان بارندگی در خرم آباد نزدیک به۱۰۰۰ میلی متر بود که رتبه اول کشور را داشت.

وی با بیان اینکه اقتصاد مردم این استان بیشتر متکی بر دامداری، کشاورزی، کارهای خدماتی و بخشی نیز از صنعت است، تاکید کرد: یکی از ویژگی‌های این استان این است که مراکز جمعیتی معمولا در کنار رودخانه های بزرگی که از سرشاخه‌های دز و کرخه سرچشمه می گیرند قرار دارد و رودخانه ای نیز از داخل خود شهر خرم‌آباد عبور می‌کند.

فرماندار خرم آباد ادامه داد: اواخر سال۹۷ پیش بینی هواشناسی این بود که ما در ۱۲ فروردین بارندگی شدیدی را خواهیم داشت که این موضوع با بارندگی حدود ۱۶۰ میلیمتر در کمتر از ۱۵ساعت رقم خورد. با این وجود همه تدابیر لازم اندیشیده شد و هر آنچه در توان داشتیم به میدان آوردیم.  

وی اضافه کرد: برخلاف استان خوزستان و گلستان که سدها آب را کنترل می‌کنند، در استان لرستان آب ناشی از بارش از ارتفاعات وارد شهرها می شد و هر آنچه در مسیر بود را با خود می برد.

عبدالهی با بیان اینکه ۴۰ دستگاه در استان دست به دست هم داده و همه توان خود را به میدان آوردند، گفت: لایروبی رودخانه انجام و اطلاع رسانی های لحظه ای به مردم داده شد. با این وجود در شهر خرم آباد تا ۲۰ هزار خانه حدود 90 درصد تخریب و جاده‌های روستایی از بین رفت. همچنین زیرساخت های حدود ۴ هزار و ۲۰۰ روستا به صورت جدی آسیب دید و برخی از خانواده‌ها در این استان هر آنچه داشتند را از دست دادند.

وی بزرگترین ویژگی این سیل را برای استان لرستان نوع دوستی ایرانیان ذکر کرد و تصریح کرد: برای کمک به مردم سیل زده استان از همه ایران آمدند. از پزشک یا مهندس و کارگر، دانش‌آموز، دانشجو، روحانی، پاسدار، ارتشی و همه آمدند و در کوتاه ترین مدت بسیاری از مشکلات برطرف و تعداد زیادی از پلها با کمک ارتش بازسازی شد.

فرماندار خرم آباد افزود: بخشی از بازسازی ها نیاز به زمان دارد اما دسترسی همه روستاها و شهرها برقرار شده که جا دارد در این جا به عنوان نماینده دولت در شهرستان خرم آباد از همه کسانی که ما را در این مسیر سخت کمک کردند به خصوص مردم خوب استان اصفهان و شهرداری اصفهان تقدیر و تشکر کنم.

نيروهاي شهرداري اصفهان، بهترين دوستان ما در شرايط سخت بودند

وحيد رشيدي، شهردار خرم آباد نیز که در این آیین شرکت کرده بود ضمن تشکر از عوامل شهرداری اصفهان به جهت خدمات ارزنده در سیل خرم آباد، اظهار کرد: علاقه داريم مراسمی به افتخار همكاران خدوم شهرداری اصفهان در شهرداری خرم‌آباد برگزار می کنیم زیرا نیروهای خدوم شهرداری این شهر بدون هیچ چشمداشتی در جاهایی که نیاز به کمک بود ۱۸ تا ۲۰ ساعت در شبانه روز کمک های خود را دریغ نکردند و باید بگویم بهترین دوستانی که ما در این ایام داشتیم از نیروهای شهرداری اصفهان بودند.

شهرداري اصفهان هم سيل مسافران نوروزي را ميزباني و هم سيل ديگر استان ها را مديريت كرد

معاون امور عمرانی استاندار اصفهان نیز در این آیین با بیان اینکه سال ۹۸ را با بارش هاي شديد در کل کشور آغاز کردیم، اظهار کرد: بارش ها به صورت بی امان بارید و در کنار این ضایعه ای در سه استان بزرگ کشور از جمله استان گلستان، لرستان و خوزستان به وجود آمد. البته در برخي قسمت ها مردمي كه سال‌ها طعم خشکسالی را چشیده بوده و منتظر باران رحمت در شهرشان بودند، شادمان شدند.  

حجت الله غلامی تصریح کرد: به لطف این بارش‌ها بسیاری از سدها سرریز شد و رودخانه زاینده رود جانی دوباره گرفته است که امیدواریم همچنان جریان آب در زاینده رود برقرار باشد. 

وی ادامه داد: در استان اصفهان با همان بارش هایی که وجود داشت چند شهرستان استان دچار بحران شدید بارش شد به صورتی که بخش عمده ای از نیروهای مدیریت بحران را به خود مشغول کرد. 

معاون امور عمرانی استاندار با بیان اینکه در کنار بحران بارش ها در نوروز، ما سیل عظیم مسافران نوروزی را نیز به استان اصفهان داشتیم، افزود: نزدیک به 2 میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در استان اصفهان اسکان پیدا کردند. شهرداري اصفهان هم در حوزه خود هم سيل مسافران نوروزي را ميزباني و هم سيل ديگر استان ها را مديريت كرد.

وی تاکید کرد: بر خود وظیفه دانستیم که به سمت استان‌های سیل‌زده حرکت کنیم و خوشبختانه این همدلی و وفاق و یکدلی که در مدیریت استان بود توانست تمام دستگاه‌ها و در رأس آن شهرداری را بسیج کند.

غلامی با بیان اینکه حضور استان اصفهان در سه جبهه گلستان، لرستان و خوزستان پررنگ بود، گفت: مدیریت بخشی از استان خوزستان در بحران شدید سیل به استان اصفهان سپرده شد. 

وی جمعیت شهر اهواز را نزدیک به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر ذکر کرد و افزود: نزدیک به سه هزار و ۲۵۰ متر مکعب در ثانیه آب در رودخانه کارون جریان داشت، همچنین ارتفاع آب یک تا یک و نیم متر بالاتر از سطح شهر بود و کوچکترین سهل انگاری می‌توانست منجر به از بین رفتن خاکریزها شده و کل شهر اهواز را به صورت ناگهانی آب فرا بگیرد که مصیبت بزرگ بر مصیبت های دیگر اضافه می کرد، در همین شرایط اصفهان به عنوان معین شهر اهواز انتخاب شد و چه خوب نیروهای خدوم شهرداری توانستند از پس مشکل بر بیایند.  

سیل مهربانی مردم اصفهان کمر سیل را شکست

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز در این آیین اظهار کرد: ۱۲۰0نفر نیرو از استان در حدود ۱۵ روز در استان لرستان حضور پیدا کردند که این سیل مهربانی مردم اصفهان توانست کمر سیل را بشکند.

منصور شیشه فروش با بیان اینکه در مدیریت بحران مرز شناخته نمی شود و باعث می شود همه افراد جامعه هدف به یاری حادثه‌دیدگان بشتابند، تصریح کرد:۱۵۰ کامیون و تریلر از استان به منطقه لرستان اعزام و در خوزستان نیز حدود۶۰۰ نفر از نیروهای کل استان اصفهان نسبت به تحکیم دیواره رودخانه کارون، اسکان موقت و توزیع اقلام اولیه اقدام کردند. این در حالی بود که در استان اصفهان نیز حدود ۸ هزار واحد مسکونی در فریدن و فریدونشهر دچار سیل شده بود اما به محض اینکه بحران اصفهان به پایان رسید خدمات رسانی های اصفهان به استان‌های سیل‌زده ادامه یافت و مردم اصفهان سیل مهربانی را به این استان ها روانه کردند.

ایجاد فضای همدلی و اتحاد در کشور با حادثه سیل اخیر

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان نیز در این آیین با بیان اینکه با حادثه‌ای که در استان های لرستان، گلستان و خوزستان رخ داد، فضای همدلی و اتحاد میان مردم ایران ایجاد شد، گفت: این حس همراهی و نوع دوستی مردم ایران باعث شد هر فردی کمک های خود را به این استان ها ارسال کند.

حسین امیری تاکید کرد: ستاد مدیریت بحران شهرداری کار خود را از 12 فروردين 98 آغاز و تا تاریخ 8 ارديبهشت این ستاد کار خدمت رسانی را در استان های لرستان و خوزس

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر