کد خبر: 958190
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۰
بازرسان جرأت نظارت شبانه از آجرپزی‌ها را ندارند
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی گفت: ما مخالف تولید و اشتغال نیستیم، ولی برخی واحد‌ها با فشار و توصیه مسوول و نماینده ایجاد شده که ما این فشار را قبول نداریم و باید قبول کرد که کنترل پتروشیمی و پالایشگاه در نزدیکی شهر کار دشوار است، آن کنترلی که ما داریم در کل کشور بی‌سابقه است.

حمید قاسمی  اظهار کرد:  بنده در سال ۹۲ این پست را تحویل گرفتم و در سال ۹۴ یک پرونده‌ای مبنی بر تخلفاتی از محل یک در هزار عوارض تشکیل یافت که مرتبط به قبل دوران مدیریتی من بود. 

وی افزود: همکاران چندین بار برای توضیحات احضار شدند و خلاصه ماجرا این بود که در زمان مشترک معاون اداره مالی جابه‌جایی فصلی بودجه انجام داده بود که این موضوع در دادگاه تائید شد که به ما ربطی نداشته و حتی این جابه‌جایی فصلی با دستور من انجام نگرفته بود. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی متذکر شد: البته جابه‌جایی فصلی بودجه هم یک نوع تصرف غیرقانونی است و اختلاس نیست که ما نیز در این پرونده تبرئه شدیم. 

وی تصریح کرد: متولی احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری و روستایی است و ما به دنبال راه‌اندازی در مناطق صنعتی و شهری هستیم، چراکه خود آذرشهر بدون تصفیه خانه است. 
 

برخی واحدها براساس فشار و توصیه مسوولان ایجاد می‌شوند

قاسمی اذعان داشت: ما مخالف تولید و اشتغال نیستیم ولی برخی واحدها با فشار و توصیه مسوول و نماینده ایجاد شده که ما این فشار را قبول نداریم ولی باید قبول کرد که کنترل پتروشیمی و پالایشگاه در نزدیکی شهر کار دشوار است، آن کنترلی که ما داریم در کل کشور بی‌سابقه است. 
 

آلایندگی چرم شهر تبریز/ تصفیه‌خانه چرم شهر فرسوده هستند

وی در رابطه با آلایندگی چرم شهر تبریز گفت: این شهرک برای برون رفت چرم‌سازی‌ از داخل شهر به بیرون شهر بود که آن زمان نیز تا این حدود شهر توسعه نیافته بود. 

قاسمی افزود: قبلا سه تصفیه خانه در این شهرک بود که فرسوده شده که طبق پایش‌هایی انجام شده میزان آلایندگی  این شهرک قبلا ۱۰۰۰ بود که الان با اصلاحات انجام گرفته به ۴۰۰ رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: چرم به عنوان برند آذربایجان است ولی اعتباری به آن تخصیص نمی‌یابد در حالی که برای چرم مشهد اعتبارات زیادی تخصیص یافته تا به محیط زیست نیز کمک شود. 
 

بازرسان محیط زیست جرأت نظارت شبانه از آجرپزی‌ها را ندارند

قاسمی یادآور شد: آجرپزی سنق نیز از جمله مسائل زیست محیطی است که گازسوز شده است ولی گاها برخی از آنها برای روشن کردن مشعل از مازوت استفاده می‌کنند که ما هیچ مجوزی به آنها نمی‌دهیم و با توجه به اینکه اکثر کارگران این منطقه بومی نیستند و سگ‌های بسیار وحشی جلوی درب گذاشته‌اند، از این‌رو بازرسان ما جرأت نظارت شب را ندارند و اکثر تخلفات در شب اتفاق می‌افتد. 

وی ابراز کرد: در رابطه با آلودگی صوتی ایجاد شده از فرود و پرواز هواپیما در فرودگاه بین‌المللی تبریز نیز رعایت فاصله ساکنان آن منطقه با باند برای ما مهم است که رعایت شده است. 

قاسمی در مورد کاوه سودا نیز چنین گفت: موضوع کاوه سودا به  دست کارشناسان دانشگاهی سپرده شده، آنها نیز مهلت ۱۲۰ روزه از ما خواستند که هنوز یک ماه از آن گذشته است و قطعا هر نظریه‌ای که بدهند ما مطیع آن خواهیم بود. 

وی ادامه داد: برخی‌ها از موضوع آلاینده و درختان ارسباران بهره‌برداری سیاسی کرده‌اند در حالی که محیط زیست یک مسئله تخصصی است و علم و پژوهش حرف اول را می‌زند. 

قاسمی خاطرنشان کرد: کارکنان محیط زیست مظلوم‌ترین قشر هستند و در اینجا ما حقوق بیشتر از ۵ میلیون تومان نداریم. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر