کد خبر: 961552
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۷
رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا:
رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا معتقد است، وجود حمایت‌هایی نظیر تخصیص ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی، معافیت از مالیات بر ارزش افزوده و تعرفه پایین ۴ درصدی واردات کاغذ، بازار را به سمت کاغذ وارداتی سوق داده است.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: ابوالفضل روغنی در گفتگو با خبرگزاری کتاب ایران با اشاره به فعالیت سه کارخانه تولید کاغذ تحریر در کشور گفت: نیاز کشور به کاغذ تحریر سالانه حدود ۳۸۰هزار تن و ظرفیت تولید داخل کشور حدود ۱۸۰هزار تن است و این یعنی سالانه باید حدود ۲۰۰هزار تن کاغذ تحریر واردات به کشور داشته باشیم.
وی افزود: این آمار می‌تواند نشانه‌ای برای افرادی باشد که می‌خواهند در حوزه کاغذ سرمایه‌گذاری کنند، زیرا اکنون امکان و فرصت سرمایه‌گذاری تولید بیش از ۲۰۰هزار تن کاغذ تحریر در کشور وجود دارد که با توجه به افزایش جمعیت و افزایش مصرف، بیش از این هم می‌توان سرمایه‌گذاری داشت. روغنی با بیان اینکه سه کارخانه در ایران تولید کاغذ تحریر انجام می‌دهند، عنوان کرد: اولین کارخانه که حدود ۵۰سال پیش راه‌اندازی شده، شرکت کاغذسازی پارس است که به منظور تأمین و رفع نیاز کاغذ کتاب‌های درسی و بخشی از نشر کشور با توجه به منابع بسیار خوب باگاس در خوزستان پایه‌گذاری شد.
وی با اشاره به شرکت دیگری که در حوزه تأمین کاغذ تحریر فعال است، توضیح داد: شرکت چوب و کاغذ مازندران یکی دیگر از شرکت‌هایی است که حدود ۲۳سال سابقه فعالیت دارد و ظرفیت تولید این مجموعه سالانه حدود ۹۰هزار تن است که با استفاده از تکنولوژی و ماشین‌آلات روز دنیا به تولید کاغذ تحریر و روزنامه مشغول است. روغنی یادآور شد: شرکت سوم کاغذسازی تبریز است که در مازندران مستقر است و تاسیس آن به دوره دولت نهم باز می‌گردد.
وی با بیان اینکه صنعت کاغذسازی در کشور ما حدود ۵۰سال سابقه دارد، گفت: در کشور ما دولت‌ها همواره از واردات کاغذ حمایت کرده‌اند، اما حمایت از تولید همیشه در حد رنگ و بوی شعاری باقی مانده است و به جای اینکه از تولید حمایت کنیم عملاً فرصت‌ها را به شرایط واردات واگذار کرده‌ایم.
روغنی با ذکر مثالی در این زمینه توضیح داد: به عنوان مثال کاغذ تحریر و کاغذ روزنامه از مالیات بر ارزش افزوده ۹درصد معاف است، اما این ۹درصد به قیمت تمام کالا‌های تولیدکننده داخلی تعلق می‌گیرد، در حالی که حتی یک درصد هم برای تولیدکنندگان تاثیرگذار است و ۹درصد فاجعه است. وی تأکید کرد: موضوع دیگر حقوق و عوارض گمرکی است. عوارض گمرکی برای واردات کاغذ ۴درصد است که به معنای صفر است، زیرا در اغلب کشور‌ها پایین‌ترین عوارض گمرکی بالای ۵درصد در نظر گرفته می‌شود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۰
0
0
واردات کاغذ خیلی هم خوبه چون در عوض جنگلها و درختان کشور در امان می مانند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار