کد خبر: 962734
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹
فروشگاه اینترنتی در واقع یک سایت است که از طریق اینترنت در دسترس قرار دارد و بر روی آن از سیستم‌های فروشگاه‌ساز استفاده شده است.
فروشگاه‌های اینترنتی ایرانی جز پردرآمدترین کسب و کار‌های اینترنتی هستند و به همین دلیل است که بسیاری علاقه‌مند به راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی هستند. البته فروشگاه اینترنتی که بی وقفه محصولاتی را به کاربران ارائه می‌دهد در عین جذابیت‌های بسیار زیاد، مشکلاتی نیز به همراه دارد. در این مقاله قصد داریم انواع روش‌های راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را توضیح بدهیم.

فروشگاه اینترنتی چیست

فروشگاه اینترنتی در واقع یک سایت است که از طریق اینترنت در دسترس قرار دارد و بر روی آن از سیستم‌های فروشگاه‌ساز استفاده شده است. درصورتی که سایت فروشگاه به‌صورت اختصاصی طراحی شده باشد، در اصل یک سیستم فروشگاهی برای آن برنامه‌نویسی شده است.
 

برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی الزاما نیاز نیست که از برنامه‌نویس‌های بسیار حرفه‌ای دعوت به همکاری کنید تا برای شما سیستم فروشگاه اختصاصی طراحی کنند. با استفاده از سیستم‌های فروشگاه‌ساز که به صورت رایگان در دسترس قرار دارد می‌توانید به سادگی یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید.

برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیاز به صفحات تحت وب دارید که به زبان‌های برنامه نویسی تحت وب مانند html , css , php برنامه نویسی شده باشد. برای برنامه نویسی فروشگاه میتوانید با یک شخص با تجربه و یا شرکت معتبر قرار داد تنظیم کنید تا فروشگاه را با شرایط ایده آل که درنظر دارید کد نویسی کرده و راه اندازی کند. در صورتی که خودتان به زبان‌های برنامه نویسی مسلط هستید با استفاده از آموزش‌های آنلاین و یا دوره‌های حضوری شروع به یادگیری و برنامه نویسی فروشگاه خود کنید. اما این پروسه بسیار زمانبری است و ممکن است با مشکلات و خطا‌های مختلفی روبرو شوید.

فروشگاه ساز و سیستم مدیریت محتوا

سیستم‌های مدیریت محتوا (content management system) متداول‌ترین ابزار برای راه اندازی سایت میباشند. یکی از معروف‌ترین و پر طرفدار‌ترین این سیستم‌ها وردپرس است. بر اساس آمار بیش از یک سوم سایت‌های اینترنتی از وردپرس استفاده میکنند. وردپرس دارای افزونه‌های وسیع و متنوعی است. ووکامرس از جمله مهمترین ابزار‌های راه اندازی فروشگاه اینترنتی است. با استفاده از این افزونه سایت وردپرس را به سادگی به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل میکنید. این روش سریع‌ترین و پرطرفدارین برای برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی است. زیرا امکانات و ابزار‌هایی در اختیار شما قرار میدهد که از هر فروشگاهی میتوان انتظار داشت. از درگاه‌های پرداخت گرفته تا سیستم اطلاع رسانی و شخصی سازی فروشگاه در اختیار شما قرار میدهد.

اما استفاده از این فروشگاه ساز نیاز به آموزش و تنظیمات دارد. در صورتی که زمان برای آموزش و شخصی سازی فروشگاه ندارید به هیچ عنوان از این روش استفاده نکنید. زیرا ممکن است پس از فروش و ارائه محصول با مشکلات نا خواسته‌ای روبرو بشوید که بدون آموزش و اطلاعات کافی قادر به بر طرف کرده آن نخواهید بود.

نصب فروشگاه سازآنلاین

آخرین مرحله از راه اندازی فروشگاه اینترنتی نصب و راه اندازی فروشگاه ساز میباشد. اگر برای طراحی و برنامه نویسی فروشگاه اینترنتی با شخص و یا شرکت قرار داد بسته باشید در مراحل راه اندازی به شما کمک خواهند کرد و در اکثر موارد همه این مراحل را به عهده خواهدند گرفت. اما اگر از طریق وردپرس و یا ووکامرس اقدام به راه اندازی فروشگاه اینترنتی کرده باشید نیاز به نصب اولیه وردپرس دارید که راه نمای نصب در فایل‌های وردپرسی قرار دارد و میتوانید با مطالعه فایل راه نما اقدام به نصب وردپرس کنید.

اما نکته مهمتری که در نصب فروشگاه ساز وجود دارد قرار دادن فروشگاه در فضای اینترنت است. با توجه به اینکه سایت‌ها و فروشگاه‌های بر روی بستر اینترنت قرار دارد شما نیاز به حداقل فضا بر روی اینترنت دارید که به آن هاست میگویند. همچنین برای اینکه دیگران بتوانند به سایت شما مراجعه کنند نیاز به ثبت دامنه نیز دارید. برای ثبت دامنه و خرید هاست میتوانید از طریق شرکت‌های هاستینگ اقدام کنید. به این نکته توجه کنید که شرکت‌های هاستینگ امکانات متنوعی در اختیار شما قرار میدهند که در قیمت سرویس نهایی تاثیر خواهد داشت؛ بنابراین قبل از اقدام به خرید هاست حتما پیش نیاز‌های فروشگاه خود را بررسی و برای شرکت هاستینگ ارسال کنید تا در زمان راه اندازی فروشگاه دچار مشکل نشوید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار