کد خبر: 963631
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۴
تحلیل سرلشکر صفوی از عملیات فروغ جاویدان
سرنوشت سازمان منافقین تاریخی سرتاسر عبرت است برای آنان که می‌خواهند تاریخ معاصر ایران را بررسی کنند؛ تاریخی که از مبارزه با نظام شاهنشاهی آغاز شده و به تنگه چهارزبر در عملیات مرصاد ختم می‌شود و حالا آخرین بقایای آن در پایگاه این گروه در آلبانی مشغول لجن‌پراکنی سایبری است.
سرويس سياسی جوان آنلاين: سرنوشت سازمان منافقین تاریخی سرتاسر عبرت است برای آنان که می‌خواهند تاریخ معاصر ایران را بررسی کنند؛ تاریخی که از مبارزه با نظام شاهنشاهی آغاز شده و به تنگه چهارزبر در عملیات مرصاد ختم می‌شود و حالا آخرین بقایای آن در پایگاه این گروه در آلبانی مشغول لجن‌پراکنی سایبری است. شاید در این میان عملیات مرصاد سنگین‌ترین ضربه‌ای باشد که نیرو‌های سازمان منافقین در طول سال‌های اخیر متحمل شده باشند.
سازمان منافقین بعد از ضربه‌های سنگینی که از سوی ساواک متحمل شد عملاً به حالت کما رفت تا اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی و اوج‌گیری مبارزات مردمی بار دیگر وارد عرصه سیاسی شد. مهم‌ترین حربه این سازمان برای جذب نیرو نیز استناد به سوابق مبارزاتی بود که غالباً بر اساس مبارزات مسلحانه قرار داشت که از جمله آن‌ها می‌توان به ترور برخی از مستشاران امریکایی اشاره کرد.

سازمان بعد از پیروزی انقلاب تا خرداد ۱۳۶۰ به ظاهر از فاز نظامی خارج بود، اما در خفا با انبارسازی اسلحه خود را برای رویارویی با جمهوری اسلامی آماده می‌کرد. سازمان در خرداد ۱۳۶۰ جنگ چریکی شهری را برای مقابله با انقلاب اسلامی انتخاب و بر اساس این استراتژی سعی کرد تا با بمبگذاری و ترور شخصیت‌های انقلابی، کشور را دچار بحران کند. بعد از مدت کوتاهی و با هوشیاری نیرو‌های انقلابی بسیاری از خانه‌های تیمی منافقین لو رفت که بزرگ‌ترین نمود آن را می‌توان لو رفتن مخفیگاه موسی خیابانی دانست.

بعد از این مقطع سازمان سعی کرد با رفتن به کردستان استراتژی خود را تغییر و بیشتر تمرکز بر مناطق حاشیه‌ای و روستایی مرزی برای مقابله با نیرو‌های انقلابی را در دستور کار قرار دهد. با این حال بعد از اینکه نیرو‌های نظامی ایران توانستند تا حد زیادی آرامش را به کردستان برگردانند، میزان تحرکات سازمان در این مناطق به حداقل ممکن رسید به طوری که منافقین به این نتیجه رسیدند که ادامه این استراتژی به اتمام حیات سازمانی آن‌ها منجر می‌شود. بر این اساس سازمان سعی کرد از ارتباطاتی که در این سال‌ها با رژیم بعث داشت، استفاده و بخشی از نیرو‌های خود را به درون عراق منتقل کند. همین مسئله سبب شد تا سازمان بعد از عقد قراردادی با صدام، مقر اشرف را در اختیار گیرد و نیروهایش را در آنجا مستقر کند. سازمان در این زمان با ایجاد ارتش به اصطلاح آزادیبخش خلق استراتژی خود را به جنگ کلاسیک تغییر داد. سازمان در حالی این روش را در پیش گرفته بود که همواره پیش از این مدعی بود به دلیل برخورداری از پایگاه مردمی می‌تواند با انجام عملیات‌های شهری، حکومت اسلامی ایران را تضعیف و زمینه را برای حضور توده‌ها در خیابان‌ها فراهم کند. استراتژی جدید سازمان علاوه بر اینکه نشان می‌داد سازمان در هدف اول خود شکست خورده است، تلاشی برای تطبیق منافقین با موقعیت جدید بود. در موقعیت جدید سازمان با در پیش گرفتن استراتژی جنگ کلاسیک خود را در حد نیرو‌های نظامی مزدور برای رژیم بعث فروکاست. همین مسئله سبب شد تا سازمان در اواخر سال ۶۶ و اوایل سال ۶۷ تحرکاتی را در مرز‌ها با پشتیبانی توپخانه‌ای عراق انجام دهد.

امریکا مهره اصلی پشت عملیات مرصاد

شاید در ادامه بد نباشد ادامه ماجرا را از زبان سرلشکر صفوی در این باره بشنویم.
این فرمانده دوران دفاع مقدس روز پنج‌شنبه در مراسم سالروز گرامیداشت عملیات مرصاد که در محل یادمان مرصاد برگزار شد، اظهار داشت: سلام مقام معظم رهبری را به یکایک جوانان سلحشور این دیار مقاومت می‌رسانم، همین ملت مقاوم و جوانان استان کرمانشاه و نیرو‌های بسیجی ۳۱ سال پیش در تاریخ سوم مردادماه سال ۶۷ در تنگه چهارزبر یک حماسه بزرگ خلق کردند.

به گزارش تسنیم مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: در این عملیات تمام جهان کفر، شیطان صفتان و پلیدان عالم در برابر سربازان راه خدا ایستادند و با شکست مفتضحانه منافقین پیروزی عظیمی نصیب ملت مسلمان ایران شد. صفوی عنوان کرد: تحلیل نخست در رابطه با عملیات مرصاد این است که بازیگر اصلی پشت پرده صحنه استراتژیک عملیات فروغ جاویدان نیرو‌های امریکایی و بازیگران استراتژیک آشکار این عملیات مذبوحانه نیز رژیم بعث صدام و منافقین بودند. مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا بیان کرد: دولتمردان امریکایی به خاطر شکست مک‌فارلین، صدام و منافقین را تشویق به حمله به ایران کردند و هدف اصلی آن‌ها براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود در حالی که ایران قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفته بود، البته قبل از آن هم نیرو‌های امریکایی هواپیمای مسافربری ایران را مورد حمله قرار داده بودند.

وی با اشاره به اینکه در تحلیل دوم باید به این نکته اشاره کرد که رژیم بعث صدام در طول جنگ هشت ساله علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هیچ دستاوردی نصیبش نشده بود، گفت: صدام با وجود اینکه قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفته بود، اما به دنبال این بود که در این قطعنامه امتیاز بیشتری بگیرد و از طرفی می‌خواست کشورش را از وجود مهره‌های سوخته منافقین که در پادگان اشرف جمع شده بودند رها کند که این منافقین را روانه مرز‌های ایران با عنوان عملیات فروغ جاویدان کرد.

خیال‌بافی رجوی در تصرف چند روزه تهران

صفوی اظهار کرد: در تحلیل سوم شکل‌گیری عملیات فروغ جاویدان می‌توان گفت روحیه فرصت‌طلبی و غرور کاذب مسعود و مریم رجوی باعث شد که منافقین با خیال واهی تصرف چند روزه تهران با ۲۵ تیپ سازمان یافته و ۵ هزار نیروی مکانیزه وارد مرز‌های غربی کشور شوند و تصور کردند که با ورود به ایران با استقبال نیرو‌های مردمی مواجه خواهند شد، در حالی که نمی‌دانستند صدام و امریکایی‌ها منافقین را به بازی گرفته‌اند.
مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا افزود: از طرفی نیرو‌های رژیم بعث صدام با وجود پذیرش قطعنامه به مرز‌های جنوبی کشور حمله و خرمشهر و آبادان را مورد هجمه موشک‌های خود قرار دادند که با مقاومت نیرو‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیجی‌ها مواجه شدند و شکست مفتضحانه‌ای خوردند و به مرز‌های خود بازگشتند.

هلاکت بیش از ۸۰ درصد منافقین در عملیات مرصاد

صفوی بیان کرد: منافقین هم با خیال واهی تصرف چند روزه تهران به تنگه چهارزبر رسیدند، اما به محض اینکه به این تنگه رسیدند با حملات گسترده نیرو‌های مردمی، بسیج، ارتش و سپاه سراسر کشور مواجه شدند و بیش از ۸۰ درصد منافقین توسط نیرو‌های انقلابی ایران به هلاکت رسیدند و تنها عده کمی توانستند فرار کنند. وی با بیان اینکه فرماندهی بیشتر ستون‌های منافقین را زنان به عهده داشتند و زمانی که این نیرو‌ها منهدم شد بسیاری از آن‌ها به روستا‌ها پناهنده شدند، بیان کرد: جنازه صد‌ها نفر از منافقین به همراه تجهیزات آن‌ها در جاده‌های اطراف این تنگه مشاهده می‌شد.
صفوی گفت: پیروزی عملیات مرصاد بزرگ‌ترین شکست برای نیرو‌های امریکایی، رژیم‌صهیونیستی، منافقین و رژیم بعث عراق بود. وی افزود: بعد از شکست مفتضحانه منافقین در عملیات مرصاد، آن‌ها در انقلاب مردم عراق به دستور صدام به جان نیرو‌های کرد عراقی افتادند و چند هزار نفر از این مردم را به شهادت رساندند.

تداوم سرسپردگی منافقین پس از سرنگونی صدام

مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: بعد از سرنگونی رژیم بعث صدام در سال ۲۰۰۳ منافقین به دامن دولتمردان امریکایی پناه بردند و از نیرو‌های حامی استکبار جهانی شدند و خدمات زیادی برای کشتار مردم عراق، سوریه و دیگر نقاط جهان به دلیل سرسپردگی به امریکا انجام دادند. وی بیان کرد: در تمام توطئه‌هایی که در اروپا و امریکا علیه نظام جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود به طور قطع منافقین سهم عظیمی دارند و این نیرو‌های شرور و خبیث از ابتدای انقلاب تاکنون به ترور نیرو‌های انقلابی، علما و روحانیون اقدام کرده‌اند و ترور امام خامنه‌ای در مسجد ابوذر در سال ۶۰ و به شهادت رساندن شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران وی از عملکرد این گروه ضدانقلاب است.

صفوی عنوان کرد: منافقین که در طول تاریخ بزرگ‌ترین جنایت‌ها را علیه نظام جمهوری اسلامی ایران خلق کردند اکنون تحت حمایت دولت امریکا و اروپا هستند و باید گفت شرم بر دولت مستکبر امریکا باد که نیرو‌های متدین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروه تروریستی قرار داده در حالی که منافقین جنایتکار را از این لیست خارج کرده است. وی افزود: در آستانه سی و یکمین سالگرد پیروزی عملیات مرصاد شاهد یک وفاق، همدلی و انسجام در بین آحاد مختلف ملت و مسئولان به رهبری امام خامنه‌ای هستیم و روز به روز اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران با اتکا به قدرت الهی و تمسک به اهل‌بیت (ع) و پیروی از ولایت فقیه در حال افزایش است و اکنون در حال تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ منطقه‌ای هستیم.
مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه امریکا باید هر چه سریع‌تر منطقه خاورمیانه را ترک کند، بیان کرد: روز به روز شاهد تزلزل قدرت امریکا هستیم و در این اواخر هیلاری کلینتون در یکی از جلسات رسمی به این نکته اشاره کرده که قدرت امریکا در معادلات جهانی در حال کاهش است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار