کد خبر: 965508
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۱
برای اینکه انگیزه شما کمی غلیان پیدا کند و از این بی انگیزگی در بیایید کافی است سری به تمرینات تیم‌های ورزشی جانبازان و معلولین بزنید.
سرویس ورزشی جوان آنلاین- وحید صابری : افرادی که روی یک صندلی ثابت نشسته اند و نیزه و وزنه و دیسکی را در روز و در آفتاب سوزان ده‌ها بار پرتاب می‌کنند.
سری به تمرینات تیم‌های والیبال نشسته و فوتبال معلولین بزنید؛ و از همه مهمتر سری بزنید به تمرینات تیم فوتبال نابینایان.
نایبنایان و فوتبال؟
به سختی در مخیله انسان میگنجد!
نابینا و کم بینا، ولی همه یک چشم بند می‌بندند تا اگر هم کم بینا هستند هیچ جا را نبینند.
چه جوری به هم پاس می‌دهند؟
چه جوری دروازه را می‌بینند؟
چه جوری دریبل می‌زنند و یار مستقیم را از سر راه بر می‌دارند؟
همه اینکار‌ها را می‌کنند.
براحتی آب خوردن. شما کافی است یک بازی این بچه‌های تیم ملی نابینایان را ببینید بعد به استعداد خدادادی این بچه‌ها یقین می‌اورید. ی.
خانم دکترمریم پناهی، که به عنوان اولین روانشناس ورزشی زن در کنار تیم ملی نابینایان در اردو حضور داشتند با طرح این سوالات که قبل از رفتن به اردو در ذهن داشته اند، اکنون بعد از اولین حضور دراردو و دوره روانشناسی اندوخته‌های خود را می‌گوید:
اولین قدم برای یک روانشناس ایجاد ارتباط کارآمد با بازیکنان است.
در ابتدا با توضیحات بسیار کارآمد مربی خوبشان آقای فلفلی شروع به کار کردم.
خوشبختانه حالت رضایت را درسیمای عرق کرده بازیکنان دیدم. انگار از اینکه یک خانم روانشناس برای کمک به پیشرفت آن‌ها آمده بود خوشحال بودند.
به همراه مربی و رئیس فدراسیون و سرپرست و رئیس انجمن تیم به اتاق بازیکنان رفتم. هم شنیدم و هم اهداف دوره را با آن‌ها در میان گذاشتم تا بدانند از امروز برای ارتقاء مهارت‌های ذهنیشان و درد دلهایشان کسی در کنارشان هست.
بازیکنانی که سالم و بدون نقص عضو هستند هزار و یک مشکل دارند و این‌ها که بخش مهمی از عضو بدنشان را ندارند یقینا درصد مشکلشان چندین برابر است. اما کافی است اعتمادشان جلب شود و بدانند که روانشناس برای حل مشکلشان آمده نه برای دخالت در کار مربی یا .... به گفته مربی خوشبختانه موفق شده بودم با اعضا تیم که برای کسب مجوز حضور در پارالمپیک توکیو تلاش می‌کنند ارتباط موثر را برقرار کنم و اعتماد اولیه اشان را جلب کنم.
در قرن اخیر در تمامی جهان، چه در ورزش حرفه‌ای چه در ورزش آماتوری تاثیر مثبت حضور یک روانشناس ورزشی در کنار تیم‌ها کاملا به اثبات رسیده است. بر اساس نتایج آخرین پژوهش‌ها این تاثیر مثبت ۳/۳۳ درصد برآورد شده است.
از حیدری رییس انجمن فوتبال نابینایان و سرپرست تیم هم تشکر می‌کنم که این فرصت را به من دادند تا در ابتدای کار روانشناسی ورزشیم با یکی از چالش برانگیز‌ترین شرایط ورزشی روبرو شوم و بهترین تجربه ام را بدست آورم امید آن دارم که لیاقت اعتمادشان را داشته باشم.
از استاد گرامی دکتر واعظ موسوی، پدر روانشناسی ورزشی ایران نیز سپاسگزارم که با مشکلات فراوان اولین دوره روانشناسی ورزشی بانوان را در آکادمی ملی المپیک برگزار نمودند تا من و دیگر همکارانم افتخار حضور در کلاس درس این استاد فرهیخته را داشته باشیم.
امید آن دارم که بتوانم نیرویی موثر در خدمت ورزش کشورم باشم.
خانم پناهی از همکاران اداره کل امور ورزشی و مشالور مدیرکل تمور ورزشی کارگران می‌باشد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار