کد خبر: 968412
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۳
موضوع توسعه در کردستان به معمایی پیچیده‌ تبدیل شده است
نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع توسعه در کردستان به معمای پیچیده تبدیل شده است، گفت: در پازل توسعه در کشور اعتبارات باید برای استان‌ها گذاشته شود که بیشترین کمک را به توازن منطقه‌ای می‌کنند.

سیداحسن علوی در گفت‌وگو با خبرنگار جوان در سنندج اظهار کرد: بخش قابل توجهی از آیتم‌های توسعه‌ای که برای استان‌های دیگر تعریف شده، در کردستان مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار گرفته است.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در پازل توسعه کشور اعتبارات باید برای استان‌هایی گذاشته شود که بیشترین کمک را به توازن منطقه‌ای می‌کنند.

علوی وجود تعارض منافع را مهم‌ترین دلیل مانع مسیر توسعه در کردستان دانست و عنوان کرد: تا زمانی که تعارض منافع در استان وجود دارد کردستان هیچ‌وقت روی ریل توسعه قرار نمی‌گیرد.

وی به آمار بالای پروژه‌های نیمه‌تمام در این استان گریزی زد و عنوان کرد: هر سال 30 تا 40 درصد اعتبارات عمرانی تخصیص پیدا می‌کند و وضعیت امسال نیز با توجه به کاهش میزان فروش نفت قطعا از سال‌های قبل بدتر خواهد بود.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کریدور شمال به جنوب، راه آهن، پروژه‌های بیمارستان و 33 سد در دست اجرا از پروژه‌های مهم نیمه‌تمام در استان است که اتمام آنها نیازمند اختصاص به موقع اعتبارات و نگاه ویژه در تخصیص اعتبارات است.

علوی اذعان داشت: بخشی از پروژه‌های روستایی در استان در برخی نقاط پیشرفت قابل توجهی در حد 80 درصد دارند که گازرسانی روستایی از مصادیق این سخن است هر چند برخی نقاط هنوز از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند نیستند.

وی اذعان کرد: گله‌مندی ما به عنوان نماینده و وکیل مردم از دولتمردان این است که برخی از پروژه‌ها تنها زمانی که قرار است فلان مقام کشوری به استان بیاید فعال می‌شوند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وقتی از آقایان مسؤول می‌پرسیم، چرا تا قبل از این سفرها پروژه‌‌ای با این سطح از اهمیت غیرفعال بوده، می‌گویند اعتبار کافی برای اجرا نداریم.

علوی گفت: بابت بی‌توجهی مسوولان اجرایی به استان شدیدا گله‌مند هستیم چون این سوال پیش می‌آید که چگونه می‌شود کردستان با وجود 220 کیلومتر مرز مشترک، بازارچه مرزی، منابع طبیعی زیاد و غیره توسعه پیدا نمی‌کند.

وی افزود: موضوع توسعه در کردستان و عدم توسعه‌یافتگی آن با وجود همه امکانات و ظرفیت‌ها، در حقیقت یک موضوع گنگ و به معمایی پیچیده تبدیل شده است.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در پازل توسعه در کشور اعتبارات باید برای استان‌هایی گذاشته شود که بیشترین کمک را به توازن منطقه‌ای می‌کنند.

وی گفت: اگر قرار است در تخصیص اعتبارات به همان رویه معمول عمل شود، قطعا استان کردستان همانگونه که از ریل توسعه عقب مانده، وضعیتی بهتر از این پیدا نمی‌کند.

وی در بخش پایانی سخنانش مطرح کرد: بیکاری امروز در کردستان بیداد می‌کند و جوانان تحصیلکرده دچار افسردگی شده‌اند، لذا از مسوولان و متولیان امر انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های خود استان در راستای ایجاد بسترهای اشتغال‌زایی برای جوانان گام بردارند گرچه مسوولان استان در این حوزه هم کم کاری می‌کنند.

انتهای پیام/2330/71

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر