کد خبر: 968776
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۰
در نشست مشترک کمیسیون ملی یونسکو و انجمن علمی فناوری چاپ ایران مطرح شد:
در نشست مشترک کمیسیون ملی یونسکو و انجمن علمی فناوری چاپ ایران که با عنوان نقش صنعت چاپ در ایجاد فرصت های آموزشی برابر برای جوامع کم برخوردار در محل کمیته ملی یونسکو برگزار شد موضوع راه اندازی کارگروه مشترک همکاری انجمن علمی فناوری چاپ ایران و کمیسیون ملی یونسکو مورد توافق قرار گرفت .

به گزارش جوان آنلاين به نقل از روابط عمومی انجمن علمی فناوری چاپ ایران دکتر محمد بیطرفان در این نشست با اشاره به نشست های مختلف پنجمین نکوداشت هفته علوم و فناوری چاپ گفت : بحث ایجاد و توسعه استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان یکی از موضوعات مهم مورد تاکید  برای توسعه صنعت چاپ است که دستگاه های مختلف و همچنین صنعتگران عرصه چاپ بر آن تاکید دارند.

وی با اشاره به اینکه تصمیمات مهمی با همکاری دانشگاه ها و کمیسیون های آموزش و تحقیقات و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در راستای تحول این صنعت و توسعه رشته های دانشگاهی این حوزه صورت می گیرد گفت: بیش از چهل تن از صنعتگران ، فعالان و روسای تشکل های این حوزه با نمایندگان ذی ربط در حوزه علمی ، فرهنگی و اقتصادی دیدار می کنند.

وی با اشاره به اینکه صنعت چاپ یکی از صنایع هایتک دنیاست یادآور شد : توسعه کسب و کار های دیجیتال ، ایجاد کسب و کار های دانش پایه و توسعه شرکت های دانش بنیان و دانشگاهی در این صنعت اهمیت بسیار دارد که انجمن علمی فناوری چاپ ایران در نشست های تخصصی علوم و فناوری چاپ به آنها توجه داشته و با همکاری دستگاه های علمی ، اجرایی و صنعتگران این حوزه به آن پرداخته است.

وی با تصریح اینکه آینده از آن شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها خواهد بود اظهار داشت: ضرورت دارد معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری ، بنیاد نخبگان و وزارت علوم و دانشگاه ها به آن توجه خاص داشته باشند و از این کسب و کار ها حمایت کنند.

 بنیان گذار انجمن علمی فناوری چاپ ایران در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه مهم یونسکو در توجه به مقوله فرهنگ ، آموزش، نقش صنعت چاپ در این زمینه و ... خاطر نشان کرد : یونسکو جایگاه مهمی در توسعه دانش بشری در جوامع مختلف دارد و یکی از ابزارهای توانمند یونسکو نیز در توسعه دانش بشری صنعت چاپ  است .

وی یکی از ماموریت های یونسکو را سهیم شدن در اشاعه دانش بشری و ایجاد فرصت های برابر آموزشی برای جوامع مختلف دانست و افزود: صنعت چاپ در راستای این ماموریت که با نوآوری، توسعه استارت آپ ها ،رشد شرکت های دانش بنیان ، بومی سازی و توسعه ‌کسب و کار ها و تنوع بخشی به فرهنگ و ارتباطات همراه است نقش مهمی ایفا می کند.

بیطرفان به رایزنی های خود با مسئولان بین المللی شامل اینتر پک و دوروپا برای ثبت روز جهانی چاپ اشاره کرد و گفت : همکاری کمیسیون ملی یونسکو- ایران با انجمن علمی فناوری چاپ ایران در راستای تحقق این موضوع از سوی ایران و به نام ایران یک هدف و برنامه مشترک است.

 

راه اندازی کمیته همکاری با انجمن بزودی

 

دکتر منوچهر روشن بخش معاون دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو - ایران  در امور ارتباطات و مشارکت ها در این نشست گفت: صنعت چاپ یک صنعت مهم و راهبردیست که همواره در دنیا روی خط توسعه مرز های دانش حرکت می کند.

وی با تصریح اینکه صنعت چاپ کشور با تحولات جهانی این صنعت همراه و همگام نبوده است اظهار داشت : صنعت چاپ کشورمان مثل همه بخش های اقتصادی تحت تاثیر اقتصاد دولتی قرار داشته و در شرایط کنونی نیازمند این هستیم با ورود نیروی انسانی تحصیل کرده ، به راه افتادن کسب و کار های دیجیتال و دانش بنیان و حمایت بخش های مختلف شاهد تحول این صنعت در عرصه ملی و بین المللی باشیم.

 دکتر روشن بخش با تصریح اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد نیرو های شاغل در این صنعت با دانش روز فاصله دارند گفت: کمیسیون ملی یونسکو آمادگی دارد با همکاری و همراهی انجمن علمی فناوری چاپ ایران برای جبران بخشی از عقب ماندگی ها تعامل و همکاری نماید.

معاون کمیسیون ملی یونسکو در ایران با استقبال از برگزاری پنج دوره  نکوداشت هفته علوم و فناوری چاپ ایران توسط انجمن چاپ گفت : به زودی کمیته مشترک همکاری بین کمیسیون ملی یونسکو و انجمن علمی فناوری چاپ ایران راه اندازی و آغاز به کار خواهد کرد.

دکتر روشن بخش در بخش  دیگری از سخنان خود در این نشست همچنین بر راه اندازی آموزش های آکادمیک ، چاپ کتاب تک نسخه ای ، برگزاری کنفرانس های بین المللی و راه اندازی رشته های دانشگاهی صنعت چاپ با همکاری انجمن در دانشگاه های تراز اول تاکید کرد.

 وی با اشاره به اینکه موضوعات متنوع و خوبی برای همکاری با این انجمن وجود دارد گفت: مستند کردن دانش تجربی پیشکسوتان و نسل طلایی و گذشته چاپ در کشورمان ، ایجاد کارگروه همکاری ، انجام فعالیت های علمی و پژوهشی در این حوزه از اقدامات مشترکیست که دنبال خواهیم کرد.

 

لزوم حمایت از فعالبت های انجمن چاپ

 

مهندس علی طارمی راد پیشکسوت چاپ و مدیرعامل چاپ افست نیز با اشاره به اینکه انجمن علمی فناوری چاپ در مدت کوتاه فعالبت خود خدمات شایاتی در حوزه صنعت چاپ کشور داشته است بر حمایت از فهالبت های این تشکل علمی و کارشناسی تاکید نمود.

وی بر آموزش صنعتگران و شاغلان این صنعت تاکید کرد و گفت: آموزش نیروی انسانی و تربیت نیروی انسانی توانمند برای این صنعت یک ضرورت ایت.

 

کارورزی دانش آموختگان در صنعت چاپ

 

دکتر زهرا جلیل ثانی کارآفرین و فعال در صنعت چاپ نیز با اشاره به اینکه تربیت نیروی انسانی توانمند برای تحول صنعت چاپ کشور ضروریست گفت : این صنعت می تواند در قالب طرح کارورزی از فارغ التحصیلان دانشگاه های مختلف برای کارورزی و تزریق دانش روز به بدنه سنتی صنعت چاپ استفاده نماید . وی همچنین ایده تشکیل کمیته زنان فعال در صنعت چاپ را مطرح نمود که با استقبال شرکت کنندگان این نشست به ویژه مسئولان کمیته ملی یونسکو در ایران قرار گرفت.

 

راه اندازی استارتاپ های حوزه چاپ کشور را از واردات محصولات چاپی خودکفا می کند

 

بهنام زنگی عضو هیات علمی دانشگاه هنر تهران نیز در این نشست با اشاره به واردات ۸۰ الی ۹۰ درصدی تجهیزات و محصولات مورد نیاز صنعت چاپ از خارج از کشور گفت: به طور حتم استارتاپ ها و دانش بنیان کشور می توانند کشور را از وارادات محصولات چاپی بی نیاز و خودکفا کنند.

وی اضافه کرد: با ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان و فناور فعال در کسب وکارهای حوزه چاپ می توان این صنعت را در کشور بومی سازی و بخشی از نیازهای این صنعت را با تلاش و همت نیروهای توانمند داخلی تامین کرد.

 در این نشست همچنین مهندس علی طارمی راد پیشکسوت چاپ و مدیرعامل سابق چاپ افست حضور داشت که به پاس دهه ها خدمت در عرصه صنعت چاپ و تلاش برای ارتقا  صنعت چاپ مورد تقدیر قرار گرفت و تندیس یادبودی از سوی انجمن علمی فناوری چاپ با حضور مسئولان یونسکو به وی اعطا گردید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار