کد خبر: 971448
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۱:۲۹
در نشست شورای حمل‌ونقل و لجستیک اعلام شد، در ایام اربعین فروش اینترنتی بلیت هواپیما ممنوع است.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: به گزارش «جوان»، به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، دومین نشست شورای حمل‌ونقل و لجستیک به ریاست وزیر راه و شهرسازی با حضور معاونان، مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه در وزارت راه و شهرسازی با هدف بحث و بررسی درباره موضوعات گزارش عملیات حج، گزارش قیمت بلیت هواپیما و گزارش مدیریت و برنامه‌ریزی در مدیریت سفر‌های اربعین برگزار شد.

در این نشست محمد اسلامی تأکید کرد: باید سطح خدمات پروازی به نحوی باشد که مردم برای سفر‌های اربعین نسبت به گذشته بیشتر از هواپیما استفاده کنند.

وزیر راه و شهرسازی خطاب به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، خواستار معرفی نماینده ویژه این سازمان در عراق برای جلوگیری یا پیگیری و رسیدگی به مشکلات و اتفاقات ناگهانی در قبال ایرلاین‌ها و زائران شد.

وزیر راه و شهرسازی خواستار هماهنگی بیشتر بین شرکت راه‌آهن و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شد تا زائران در زمان برگشت پس از انتقال به هاب‌های کرمانشاه، همدان و خرمشهر با استفاده از حمل‌ونقل ریلی به شهر‌های محل سکونت خود برسانند.

در این جلسه گزارش قیمت بلیت هواپیما مطرح و سپس موضوع نرخ بلیت ویژه اربعین مورد بحث و بررسی قرار گرفت که طبق اعلام معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشور عنوان شد: تاکنون ۶۲۶ مجوز پرواز برای ایام اربعین صادر شده و طبق برنامه‌ریزی تا ۷۲۰ مجوز برای پرواز به فرودگاه‌های نجف و بغداد ظرفیت ایجاد شد.
وی افزود: امسال فروش اینترنتی بلیت هواپیما ویژه ایام اربعین ممنوع اعلام شده و با هماهنگی دستگاه‌های نظارتی و پلیس فتا به‌شدت با آن برخورد می‌شود.

افزایش تدریجی پرواز‌ها
در همین حال یک مقام مسئول سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در حال حاضر فروش بلیت پرواز‌های اربعین از طریق ۱۸ دفتر خدمات هوایی انجام می‌شود و به تدریج ظرفیت پرواز‌های اربعین با اخذ مجوز‌های بیش‌تر از سوی ایرلاین‌ها، افزایش می‌یابد.

رضا جعفرزاده در گفتگو با فارس، درباره سرنوشت فروش بلیت پرواز‌های اربعین اظهار داشت: مراکز معتبر ارائه بلیت پرواز‌های اربعین مشخص شد، البته ظرفیت صندلی پرواز در این مراکز به تدریج افزایش می‌یابد، زیرا مجوز‌های پروازی و هماهنگی بین دو فرودگاه مبدأ و مقصد به تدریج در حال انجام است.

وی با تأکید بر اینکه روز‌های آتی به تعداد این مراکز فروش افزوده می‌شود، اضافه کرد: شرکت‌های هواپیمایی پس از دریافت مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری موظف هستند هماهنگی لازم را بین دو فرودگاه مبدأ و مقصد انجام دهند و پس از زمانبندی پرواز، اقدام به فروش بلیت هواپیما کنند.

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمای کشوری گفت: فروش بلیت هواپیما از طریق دفاتر به تدریج افزایش می‌یابد. دفاتری که معرفی می‌شوند، دفاتری هستند که طرف قرارداد شرکت‌های هواپیمایی هستند. از سوی دیگر مراکز اصلی فروش شرکت‌های هواپیمایی هم به تدریج با اخذ مجوز‌ها و هماهنگی بین فرودگاه‌های مبدأ و مقصد، نسبت به ارائه پرواز‌ها اقدام می‌کنند.

جعفرزاده با بیان اینکه فعلاً ۱۸ دفتر فروش بلیت با نرخ مصوب انجام می‌دهند، گفت: تعداد این دفاتر به تدریج افزایش می‌یابد و همچنین در استان‌هایی که پرواز‌های اربعین برقرار است نیز آژانس‌های طرف قرارداد به زودی معرفی خواهند شد، این نیازمند اخذ مجوز پرواز و هماهنگی شرکت هواپیمایی با فرودگاه‌های مبدأ و مقصد است.

برخورد با ۳ مورد گرانفروشی و برگرداندن پول مسافران
مقام مسئول سازمان هواپیمایی کشوری افزود: شرکت‌ها ملزم هستند به نحوه توزیع بلیت‌هایشان توسط آژانس‌های طرف قرارداد نظارت عالی داشته باشند، ضمن آنکه باید هرگونه تخلف را به سازمان هواپیمایی کشوری گزارش دهند.

جعفرزاده تأکید کرد: با هر تخلف در حوزه فروش و عرضه بلیت و همچنین گزارش تخلفات از سوی مردم، به صورت ویژه برخورد می‌کنیم.

وی به زائران توصیه کرد که حتماً از مراکز معتبر نسبت به تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اقدام کنند و در صورت امکان حتماً بلیت را از داخل کشور تهیه کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار