کد خبر: 971604
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۴:۱۷
سرهنگ قلابی و همدستش که از فروشندگان مواد غذایی بازار تهران کلاهبرداری می‌کردند، بازداشت شدند.
سرویس حوادث جوان آنلاین: به گزارش جوان، این پرونده از اسفندماه سه‌سال قبل و همزمان با طرح شکایت‌های مشابه از سوی عده‌ای از تاجران مواد غذایی بازار تهران در دستور کار کارآگاهان اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. یکی از شاکیان توضیح داد: من فروشنده عمده برنج هستم. چندی قبل مردی همراه یک مأمور پلیس که درجه سرهنگی داشت به حجره‌ام در بازار تهران آمد و سفارش خرید چند تن برنج داد و خواست برای عقد قرار داد به دفترش در یکی از خیابان‌های شمالی تهران بروم. آن مرد گفت که مأمور پلیسی که همراهش است شریک کاری‌اش است که به آن‌ها اعتماد کردم و به دفتر کارشان رفتم. بعد از توافق بر سر قیمت و عقد قرارداد من چند فقره چک از آن‌ها گرفتم و محموله برنج را برایشان ارسال کردم. وقتی موعد چک‌ها فرا رسید و برای نقد کردن آن به بانک رفتم متوجه شدم که چک‌ها جعلی است و آن‌ها کلاهبردار هستند. اول با گوشی تلفن همراهشان تماس گرفتم که خاموش بود. سپس راهی دفتر محل کارشان شدم که گفتند آنجا را تخلیه کرده و گریخته‌اند که حالا شکایت دارم.

بعد از مطرح شدن شکایت و در حالی که تحقیقات برای بازداشت دو مرد کلاهبردار جریان داشت شکایت‌های مشابهی به پلیس گزارش شد که حکایت از این داشت که دو مرد فریبکار به همان شیوه از تاجران برنج کلاهبرداری می‌کنند. کارآگاهان پلیس سرانجام با بررسی شکایت‌های مطرح شده آخرین مخفیگاه متهمان را در میدان فاطمی شناسایی کردند. در اولین گام کارآگاهان در نقش فروشنده مواد غذایی قدم به داخل دفتر گذاشتند. مردی که خودش را مدیر دفتر معرفی کرد گفت که صاحب یک کارخانه سازنده ظروف یک‌بار مصرف است و شریک‌کاری‌اش که با لباس سرهنگ پلیس در محل حضور داشت را هم معرفی کرد. پس از آن بود که مأموران اطمینان پیدا کردند که این دو نفر همان کلاهبرداران تحت تعقیب هستند که هر دو را بازداشت کردند. در اولین بررسی‌ها مشخص شد که اسماعیل یکی از متهمان از مجرمان سابقه‌دار است که قبلاً به اتهام کلاهبرداری بازداشت شده و به زندان افتاده بود.

اسماعیل و محسن در بازجویی‌ها به کلاهبرداری‌های سریالی از تاجران برنج و مواد غذایی اعتراف کردند. اسماعیل در شرح ماجرا گفت: ما از سه‌سال قبل شروع به کلاهبرداری از فروشندگان مواد غذایی کردیم. ابتدا با هویت‌های جعلی دفاتری را در نقاط مختلف شهر اجاره کردیم و با همان هویت‌های جعلی هم از بانک‌ها دسته چک می‌گرفتیم. بعد از آن همدستم محسن برای فریب فروشندگان مواد غذایی لباس سرهنگ پلیس به تن می‌کرد و او را به عنوان شریک‌کاری‌ام معرفی می‌کردم. فروشندگان کالا هم با دیدن همدستم در لباس پلیس به راحتی اعتماد می‌کردند. سپس آن‌ها را به دفتر کارمان دعوت می‌کردیم و بعد از عقد قرارداد و تحویل محموله‌های بار به آن‌ها چک‌های بلامحل داده و فرار می‌کردیم. اسماعیل گفت: ما پول‌های حاصل از فروش محموله‌های بار را صرف خوشگذرانی و سفر‌های خارج از کشور کردیم.

سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی‌پور، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس‌آگاهی تهران بزرگ گفت: ارزش مالی پرونده در حال حاضر ۳ میلیاردتومان است که به دستور بازپرس شعبه‌۱۲ دادسرای ناحیه‌۶ تهران تحقیقات برای کشف جرائم بیشتر آن‌ها همچنان در جریان است. وی گفت: کسانی که به این شیوه هدف کلاهبرداری قرار گرفته‌اند برای طرح شکایت به اداره‌۱۳ پلیس‌آگاهی تهران واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار