کد خبر: 972301
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۳
رئیس‌جمهور امریکا: ریک پری مرا وادار به تلفن به رئیس جمهور اوکراین کرد
حمله به دموکرات‌ها و متقلب و بیکاره خواندن آن‌ها تنها تکنیکی نیست که دونالد ترامپ برای مواجهه با حریف اتخاذ می‌کند.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: در حالی که یک مأمور اطلاعاتی دیگر حاضر به افشاگری علیه ترامپ شده تا کار او سخت‌تر شود، رئیس‌جمهور تکنیک قربانی‌سازی اطرافیان را امتحان کرده و در جمعی گفته است که وزیر انرژی کابینه وی را به تماس تلفنی با رئیس جمهور اوکراین راضی کرده است که تکذیب فوری این عضو را در پی داشته است. از سوی دیگر ترامپ سناتور رامنی جمهوریخواه را به سبب حمایت از استیضاح هدف فحاشی بی‌سابقه‌ای قرار داده است. شرایط در مسئله‌ای به این حد بالای امنیتی، به گونه‌ای است که پنتاگون، اعضای شورای امنیت ملی و مقامات ارشد کاخ سفید را به شدت نگران کرده است.

مارک اسپر، وزیر دفاع امریکا دیروز در پاسخ به سؤالی درباره آگاهی‌اش از تهدید اوکراین به توقف کمک نظامی ۴۰۰ میلیون دلاری به این کشور توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا گفت: تمرکز وزارت دفاع بر «ارزش‌های نظامی در زمینه کمک به کشوری مانند اوکراین و این است که آیا متحدان امریکا به این کشور کمک می‌کنند یا خیر.

گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن هستند که دونالد ترامپ در تماسی تلفنی که ۲۵ ژوئیه با همتای اوکراینی خود داشت، از او درخواست کرده که درباره جو بایدن، رقیب انتخاباتی ترامپ و پسرش تحقیقاتی صورت دهد و احتمال «فساد» آن‌ها را بررسی کند و با اهرم توقف کمک نظامی امریکا به اوکراین، رئیس‌جمهور این کشور را تحت فشار قرار داده است.

به گزارش پایگاه خبری هیل، اسپر افزود: «همانطور که پیش‌تر گفته‌ام، این یک مسئله سیاسی است. من هیزم این آتش را بیشتر نمی‌کنم. کنگره در حال بررسی این مسئله است و تحقیقاتی نیز در جریان است. ما به موقع پاسخ همه این سؤال‌ها را خواهیم داد، اما در حال حاضر در تلاش هستم وزارت دفاع را از این موضوع دور نگه دارم.» وزیر دفاع امریکا درباره کمک امریکا به اوکراین گفت: بیشتر مبلغ این کمک امنیتی تا پایان سال پرداخت می‌شود و هرگز احساس نکرده‌ام که توقف ارسال این کمک مالی تأثیری بر امنیت ملی امریکا داشته است.

درگیرکردن پری و فحاشی به رامنی
پایگاه آکسیوس به نقل از منابع مطلع خبر داد که رئیس‌جمهور امریکا در گفتگو با رهبران جمهوریخواه مجلس نمایندگان این کشور گفته که دلیل تماس تلفنی خبرساز ۲۵ جولای (سوم مهرماه) او با رئیس‌جمهور اوکراین، درخواست وزیر انرژی امریکا بوده است. ریک پِری، وزیر انرژی امریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌ان» با رد هرگونه دخالت در ماجرای اوکراین‌گیت به شبکه سی‌بی‌ان گفت: «من هرگز درباره این موضوع با رئیس‌جمهور صحبتی نکردم و از او چیزی هم در این رابطه نشنیدم، من یک گفتگو و تماس تلفنی در این باره با رودی جولیانی (وکیل ترامپ) داشتم و با سفیر سابق [امریکا در اوکراین]هم صحبت داشتم و همچنین با سفیر کنونی هم صحبت کرده‌ام. با همه آن اسم‌هایی که در رسانه‌ها برده شده است صحبت کردم، اما خداوند شاهد است که حتی یک بار هم در این گفتگو‌ها نام بایدن، معاون رئیس‌جمهور سابق و نه پسرش برده نشد.»،اما تنها پری نیست که در این بازی دارد قربانی می‌شود. رئیس‌جمهور امریکا که همزمان دنبال ترساندن جمهوریخواهان مخالف خود از شروع روند استیضاح است، در سری توئیت‌هایی خواستار استیضاح میت رامنی سناتور جمهوریخواه شده است که بار‌ها از اقدامات و سیاست‌های ترامپ به شدت انتقاد کرده و در چند روز اخیر شدیداً از درخواست ترامپ از چین و اوکراین برای تحقیق از جو بایدن رقیب دموکراتش در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ میلادی انتقاد کرده و این اقدام را «اشتباه و هولناک» توصیف می‌کند. ترامپ در توئیتی نوشته است: می‌شنوم که مردم بزرگ یوتا به این نتیجه رسیدند که رأی‌شان به میت‌رامنی «سناتور بی‌پروا» «یک اشتباه بزرگ» بوده است. من کاملاً موافقم. «او یک فرد احمق است که بازیچه دست دموکرات‌ها شده است. میت‌رامنی را استیضاح کنید.»

ترامپ در توئیتی دیگر آورد ه است: لطفاً یکی میت‌رامنی را از خواب بیدار کند و به او بگوید گفت‌وگوی من با رئیس‌جمهور اوکراین یکی از گفتگو‌های بسیار مناسب و مطلوب بوده است.

وی افزوده است: او (رامنی) یک «الاغ مغرور» است که از ابتدا با من سر جنگ داشته به جز زمانی که از من به خاطر تأییدم برای حضور او در سنا التماس می‌کرد و من به او این تأییدیه را دادم و هنگامی که او برای رسیدن به پست وزیر امور خارجه التماس می‌کرد به او چنین اجازه‌ای ندادم. او برای جمهوریخواهان «بسیار بد» است.

نگرانی در کاخ سفید و شورای امنیت ملی
یک مقام سابق کاخ سفید که خواسته نامش فاش نشود، به روزنامه واشنگتن پست گفت: مقامات ارشد دولت ترامپ پیوسته از مشاهده چیز‌هایی که در این گفتگو‌های تلفنی اتفاق می‌افتد، واقعاً وحشت‌زده می‌شوند؛ تماس‌های تلفنی شرم‌آور، اشتباهات بزرگ او، چندین ماه کار که با یک توئیت بدون فکر او از بین می‌رود. به گفته مقامات کاخ سفید، اظهاراتی که ترامپ در تماس‌های تلفنی‌اش با رهبران جهان بیان می‌کند، نگرانی دستیاران او را به دنبال داشته است.

طبق گزارش روزنامه واشنگتن پست، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا در تماسی تلفنی با مقامات سعودی، متعهد شده که به پیوستن این کشور به گروه ۷ کمک کند. همچنین گزارش شده است که او با دادن وعده ارسال یک هواپیمای حمل و نقل نظامی هرکولس طی ۲۴ ساعت به پرو در تماس تلفنی دیگری با رئیس‌جمهور این کشور، دستیارانش را گیج کرد. در این گزارش همچنین به جزئیات دو تماس تلفنی میان ترامپ و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه اشاره شده که نشان می‌دهد ترامپ طی یکی از نخستین تماس‌هایش با پوتین، او را به گرمی تحسین می‌کند و در تماس دیگری از او درباره ایجاد روابط با رهبر کره‌شمالی درخواست راهنمایی می‌کند.

از سوی دیگر تحقیقات دموکرات‌های مجلس نمایندگان امریکا درباره اقدامات ترامپ در خصوص اوکراین و همچنین ورود چهارمین مشاور امنیت ملی امریکا به کاخ سفید تنش و تردید‌های جدیدی را در فعالیت‌های روزانه کارمندان شورای امنیت ملی امریکا در کاخ سفید وارد کرده است. در حالی که بسیاری در شورای امنیت ملی امریکا از رفتن جان بولتون به عنوان مدیر این شورا خرسند شده‌اند، اما رابرت اوبراین که به تازگی جانشین او شده است، زیاد تمایلی به استفاده از روند تصمیم‌گیری سنتی در شورای امنیت ملی نداشته و این بدان معناست که تنها در کمتر از سه سال با تغییر سه رئیس این شورا، روش‌های تصمیم‌گیری نیز تغییر کرده است.

در حال حاضر پیدا کردن افراد برای پر کردن پست‌های خالی در شورای امنیت ملی سخت‌تر شده است. در دوران دولت اوباما، رقابت سختی برای گرفتن پست در شورای امنیت ملی وجود داشته، اما طی سه سال گذشته این تمایل به شدت کاهش یافته است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
میثم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۵
0
0
با نام خدا و صلوات بر محمد و خاندان مطهرش همامنا وعده خداوند محق است و همواره حق بر باطل با تمام ظاهر قدرتمند و باطن خوار و ضعیفش پیروز خواهد بود و به یاری مولا و در سایه ولایت و مجاهدت صالحین و مومنین از این دوران هم سربلند با پرچم برافراشته عبور خواهیم کرد
حسین - ن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۵
0
0
این وضعیت دولت آمریکا است بدون تردید می شود گفت حدود 1500 نفر از اراذل و اوباش از سال های 1970 در دانشگاه های آمریکا با هم هم دست شدند در بین اینها همه جور افراد رذل از فاحشه خانه دار تا قاچاقچیان مواد مخدر و زنان روسپی و همچنین افرادی با تحصیلات عالیه و نخبه حضور دارند اینها گردانندگان کشور آمریکا هستند همانطور که پهپاد های ما برای سیستم‌های کشف و دفاع آمریکایی ها ناشناخته مانده سیستم جمهوری اسلامی هم هنوز برایشان ناشناخته مانده البته خیلی از شیفتگان غرب در داخل کشور فکر می کنند آنها آدمهای خوبی هستند در حالی که خیلی از سران آمریکا طی این پنج دهه اخیر محکومان جنایت علیه بشریت هستند مثل جان کری
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار