کد خبر: 974395
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۲:۲۰
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:
خط سازش، «نفاق مدرن» است که در مَسخ ارزش‌های انقلاب فعالیت می‌کند و ارزش‌های تقلبی را به جای ارزش‌های انقلاب جا می‌زند.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگویی تفصیلی با مهر در تبیین ویژگی‌های جریان سازش گفت: برجسته‌ترین ویژگی این جریان زاویه از خط ولایت و رهبری است. نهضت آزادی بیشتر از جریان بنی‌صدر نسبت به زاویه با امام و مخالفت با نظام اسلامی شفاف بود و زودتر هم از انقلاب برید. جریان سازش در انحراف از ولایت و انقلاب شفاف نیست و تلاش دارد این زاویه و انحراف را پنهان کند. ممکن است بگویند مقام معظم رهبری، اما ولایت را به صورت کامل قبول ندارند. فضای غبارآلود سیاسی و فتنه، شناخت جریان سازش را برای مردم سخت می‌کند. بخشی از مردم بصیرت بیشتری داشته، شامه قوی‌تری دارند و زودتر جریان نفاق را شناسایی می‌کنند.

ذوالنور در پاسخ به این سؤال که سازش چه نسبتی با انقلاب دارد، گفت: جریان سازش را نمی‌توان منتسب به انقلاب کرد زیرا انقلاب نقطه مقابل سازش است. سازش به معنای تن دادن به وضع موجود و یا وضعی است که تنش و هزینه‌ای در آن نباشد. آرمان‌گرایی، واقع‌نگری و حقیقت‌بینی در جریان سازش جایی ندارد. سازش نقطه مقابل انقلاب است. جریان سازش، جریان نفوذی و عارض بر انقلاب است که دارای لایه‌های مختلفی است. لایه زیرین سازش خیانت و نوکری است. رژیم سابق نوکر، ژاندارم و حلقه به گوش دولت‌های استکباری و امریکا بود. لایه دیگر از جریان سازش، جریان ملی- مذهبی بود. این جریان کاملاً التقاطی بود. هم به دنبال تغییر بود و هم جرئت قطع ارتباط با استکبار و امریکا را نداشت و تلاش می‌کرد این دو موضوع را به هم وصل کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پیوند جریان سازش و فتنه را ثابت شده توصیف کرد و افزود: امروز نفوذ قدرتمندترین مسیر برای براندازی است زیرا هر مسیری برای براندازی هزینه‌هایی دارد، نفوذ نوعی جنگ نرم است. جنگ نرم بدون خشونت است. براندازی در جنگ نرم به صورت آرام و با سوار شدن بر فکر مردم و عملیات روانی برنامه‌ریزی می‌شود. در واقع جریان سازش به نفوذ و تغییر فکر اقدام می‌کند و تغییر ایجاد می‌کند، براندازی با ایجاد فتنه آغاز می‌شود و مانور جنگ نرم با به میدان آوردن جمعیتی از مردم اتفاق می‌افتد. سؤال اینجاست در سال ۸۸، جریان فتنه با نفوذ خود مردم را به خیابان‌ها کشاند یا با استفاده از رسانه‌های غربی از جمله توئیتر و سایر رسانه‌ها. اوباما گفت «توئیتر می‌خواست برای تعمیرات مدتی تعطیل کند، اما من گفتم بگذار برای بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایران»

ذوالنور اضافه کرد: در فتنه سال ۸۸ جریان سازش و غربگرا فکر می‌کرد کار تمام است بنابراین پیوند خود را با غرب علنی کرد. غربی‌ها نیز حمایت خود را از جریان سازش اعلام کردند. برخی عناصر سفارتخانه‌های خارجی وارد خیابان شدند، از سفارتخانه‌های برخی کشور‌ها در جریان فتنه ۸۸ دستگیری داشتیم. آقای اوباما اعلام کرد «ما صدای شما را شنیدیم، ما و مردم امریکا پشت شما هستیم، ما حرکت شما را تقدیس می‌کنیم». وی گفت: در فتنه ۸۸ پیوند جریان غربگرا و فتنه آشکار است. نفوذ تا زمانی که دستش رو نشده است می‌تواند مؤثر باشد. وقتی که جریان غربگرا، فتنه و سازش، نقاب خود را کنار گذاشت و گرد و غبار فتنه فرو نشست، چهره آن‌ها برملا شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار