کد خبر: 975773
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹
رسیدگی به ۴۷ پرونده مفاسد اقتصادی در آذربایجان‌شرقی
رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی گفت: ۴۷ پرونده در رابطه با فساد، اختلال در نظام اقتصادی کشور و ارتشاء شکل گرفت و ۴۰ نفر تاکنون محکوم شده و ۲۲۰ میلیارد تومان به بیت‌المال اعاده شد که در مجموع برای متهمان بیش از ۱۰۰ سال محکومیت صادر شده است.

موسی خلیل‌اللهی،در نشست رئیس قوه قضائیه با کارکنان و قضات دادگستری استان آذربایجان‌شرقی با عرض خیرمقدم به رئیس قوه قضائیه و هیات همراه اظهار کرد: قدوم شما را به آذربایجان عالم‌خیز گرامی‌ می‌داریم و به قول شهریار، شهر تبریز است و جان قربان جانان می‌کند. 

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه این استان دارای دو شهید محراب است، افزود: سه علامه بزرگ جهان اسلام از جمله دارایی‌های گرانبهای تبریز است همچنین دیار مراجع بزرگ جهان اسلام می‌شود. 

وی افزود: آذربایجان تربیت‌کننده سرداران عاشورایی و خطه شهدای گلگون کفن، دیار اولین‌هاست که در یک اولین اولویت‌ دارد و آن اولین در بصیرت در فتنه ۸۸ می‌باشد چراکه مردم تبریز در ۸ دی ماه سال ۸۸ حماسه آفریدند و بر شعار همیشگی خود یعنی «آذربایجان اویاخدی انقلابا دایاخدی» تاکید کردند. 

خلیل‌اللهی با بیان اینکه طبق فرموده رهبری، آذربایجان سر ایران است، گفت: به سر ایران خوش آمدید. 

در برخورد با فساد کوچک‌ترین تفاوتی بین دانه درشت و دیگران نداریم

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی در تشریح گزارشات دادگستری استان نسبت به احیای کارخانجات و پیشگیری از جرایم اشاره کرد و گفت: مبارزه با مظاهر فساد جزو اولویت ماست و طبق تاکیدات ریاست قوه، در رابطه با فساد کوچک‌ترین تفاوتی بین دانه درشت و دیگران نداریم. 

وی به ایجاد مجتمع مخصوص برای مبارزه با فساد در استان گفت: ۴۷ پرونده در رابطه با فساد، اختلال در نظام اقتصادی کشور ارتشاء شکل گرفت و ۴۰ نفر تاکنون محکوم شده و ۲۲۰ میلیارد تومان به بیت‌المال اعاده شد که در مجموع برای متهمان بیش از ۱۰۰ سال محکومیت صادر شده است همچنین ۲ هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال در خصوص پرونده‌های دادگستری استان داریم. 

خلیل‌اللهی با تاکید به رونق تولید و اهمیت آن در جامعه گفت: از تعطیلی شرکت‌های تبریز کف، رخش خودرو، سراب گاز، بلبرینگ‌سازی و کمپرسورسازی و بیکاری ۱۴۰۰ کارگر جلوگیری شده است. 

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه دادگستری استان در رابطه حفاظت از منابع طبیعی اقدامات زیادی انجام داده است که نسبت به حد نگار و تثبیت مالکیت دولت بوده است، گفت: اعاده ۱۹ هکتار و ۱۵ هکتار از ملک‌های با ارزش همچنین ۱۶۴ هکتار از مراغه در این رابطه بوده است.

وی در ادامه  اجرای طرح قرآنی شفا و غدیر در زندان را مورد اشاره قرار داد و افزود: ۱۸۰۰ نفر  از این طرح بهره‌مند شده و الان عده‌ای حافظ کل قرآن هستند که یک مورد که فاقد هرگونه سواد خواندن و نوشتن است که اینک حافظ ۲۰ جزء می‌باشد. 

خلیل‌اللهی خاطرنشان کرد: جلوگیری از آلودگی هوا توسط نیروگاه برق تبریز و بناب از دیگر اقدامات می‌باشد،اقدام به صدور همه مجوزهای پلمب کردیم و الحمدالله در اکثر روزها شاهد تمیزی هوا هستیم.

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی با اشاره به عدم رعایت حریم رودخانه و تصاحب زمین‌های اطراف رودخانه توسط برخی سودجویان گفت: دستور قضایی مربوط به نهادها به ویژه شرکت آب منطقه‌ای ارسال شده و در نیمه نخست امسال تعداد ۴۶۷ حلقه چاه مسدود شده و ۲۲۲ کیلومتر از حریم رودخانه آزاد شده است. 

وی ابراز کرد: مجموع پرونده‌های مسن به ۱۵۲ فقره کاهش یافته است و این عدد تا پایان سال به صفر خواهد رسید. 

خلیل‌الهلی خاطرنشان کرد: دیدار مردمی در یکی از مساجد به صورت هفته‌ای و حضور در منازل شهدا از دیگر فعالیت‌های روزانه است.

ضرورت اجرای مجتمع خانواده در کلان‌شهر تبریز

وی به ضرورت اجرای مجتمع خانواده در کلان‌شهر تبریز تاکید کرد و گفت: به لحاظ حساسیت‌ها، دادگاه خانوادگی نیاز به مجتمع آرام و به دور از هیاهو در تبریز احساس می‌شود. 

خلیل‌اللهی گفت: کارکنان 3 هزار نفری دادگستری استان و خانواده آنها در این سفر می‌خواهند تا به بخشی از مطالبات آنها توجه داشته باشید. 

وی ابراز کرد: پرونده آتش‌سوزی قطار تبریز به مشهد در تهران در حال رسیدگی است که در سال ۹۶ یک مصیبت بزرگی بود و ۴۷ نفر از هموطنان جان خود را از دست داده و ۱۰۳ نفر مصدوم شده‌اند ولی همچنان بعد از گذشت سه سال هنوز حکم نهایی صادر نشده است. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر