کد خبر: 976494
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۴
«با یاد شهدای انقلاب و امام شهدا. آینده این انقلاب و ایران عزیز پیروزی است، به شرط اینکه ما مسئولان در هر سطحی به سنت‌های الهی باور داشته باشیم و با مردم، از مردم و برای مردم تلاش کنیم، مشکلات حل می‌شود. مردم ما لایق بهترین‌ها هستند».
سرویس سیاسی جوان آنلاین: این عبارتی است که محمد باقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان برنامه تلویزیونی این هفته دست خط برای این برنامه نوشت.

به گزارش تسنیم، قالیباف در بخشی از این گفتگو در پاسخ به سؤالی درباره چرایی نامه‌نگاری‌های چندی پیش وی به جوانان که از آن به نواصولگرایی تعبیر شد و همچنین تمرکز روی مجلس گفت: واقعیت این است که اگر تاریخ زندگی من را نگاه کنید من هیچ‌گاه در زندگی خودم دلبستگی به جریانات سیاسی به عنوان یک جریان حزبی نداشته‌ام. آن چیزی که همیشه دغدغه من بوده، همان آرمان‌هایی بود که در آغاز جوانی از امام عزیزمان دریافت کردیم و آن اسلام سیاسی که حضرت امام برای ما تبیین فرمودند و در ادامه‌اش هم حضرت آقا به درستی آن مسیر را تبیین کردند و ادامه دادند با شرایطی که در کشور و جهان و منطقه بود.

بحث من از این جهت روی مجلس بوده و تأکید کردم که مجلس در رأس امور است؛ این فرموده حضرت امام (رضوان الله علیه) است، ولی امروز شاهد هستیم مجلس به هر دلیلی که بیشتر فکر می‌کنم به کارنامه خود مجلس بازمی‌گردد، در رأس امور نیست. خب ما در اسفند می‌خواهیم گام چهار ساله برداریم و خیلی مهم است که این گام را درست برداریم. من در همین تأکیدی که در حوزه مجلس داشتم، گفتم مهم است که مردم ما افرادی را به مجلس بفرستند که دغدغه مردم را داشته باشند، دغدغه آرمان‌های انقلاب را داشته باشند.

قالیباف در ارزیابی خود از رویکرد ضد فساد قوه قضائیه که با ورود آیت‌الله رئیسی تشدید شده گفت: اصل مبارزه با فساد بدون شک کار پسندیده‌ای است. این هم وظیفه ما‌ها است و هم توقع مردم است. طبیعتاً در رأس آن هم قوه قضائیه است و به نظر من هم باید تشکر کرد و هم باید تقویت کرد که این کار را انجام دهند، ولی این سؤال هم در جامعه وجود دارد که آیا ما مفاسد را فقط با اقدامات سلبی باید حل و فصل کنیم؟ یا وقتی حرف از اخلالگر اقتصادی می‌زنیم، منظور ما از اخلالگر اقتصادی کیست؟ چه کسی اخلالگر اقتصادی است؟ وقتی یک تصمیم کسی که سیاست اعمال می‌کند و نظر و برنامه خودش را بیان می‌کند، مسئول هم هست و اختیار هم دارد، قانون هم به او اختیار داده است که نتیجه این می‌شود فردا صبح ده‌ها هزار نفر در صف خرید سکه قرار می‌گیرند. بعد با آن کسی که سکه خریده برخورد می‌کنیم، به نظر شما اخلالگر اقتصادی آن کسی است که در صف سکه ایستاده است یا آن کسی که این تصمیم نابخردانه را گرفته است؟ کدام یک از این‌ها اخلالگر اقتصادی است؟

قالیباف درباره چگونگی برخورد افراد شاخص و شناخته شده با مفاسد اطرافیان آن‌ها تصریح کرد: در مبارزه با فساد نباید خط قرمز داشته باشیم. حالا ممکن است هر کسی در یک مجموعه‌ای کار می‌کند و ممکن است یک فرد یا کارمند و مسئولی در یک رده‌ای حتی ممکن است، بستگان فرد باشد. اگر او برخورد کرد و خط قرمزی نداشت و آن روزی که خود او مطلع شد، تازه من معتقدم نه اینکه قوه قضائیه پیگیری کند، اگر خود مسئول متوجه شد، مسئولی در هر رده‌ای تخلف کرده است، یک زمانی مطلع نیست و تکلیفی هم بر او نیست، ولی آن روزی که مطلع شد، به نظر من مهم‌تر از دستگاه‌های نظارتی یعنی اولین دستگاه نظارتی که مسئول است، خود آن مسئولی است که مطلع می‌شود زیرمجموعه او این کار را کرده است. از دادگاه بخواهد با عدالت و با اشد مجازات باشد.

قالیباف در پاسخ به پرسش مجری برنامه که از او پرسید: الان - اینکه چیز پنهانی نیست - یکی از همکاران شما در شهرداری هم پرونده‌ای دارد و رسیدگی می‌شود. در مورد او هم این نظر را دارید، گفت: هیچ فرقی نمی‌کند. این مطلبی که بیان می‌کنم را اگر خودم اجرا نکنم به همین مردمی که گوش می‌دهند، خیانت می‌کنم. خواهش من این است که بحث که به اینجا رسید من این مطلب را بیان کنم که شما همین بحثی که مطرح کردند، به هر حال در کشور بحثی در آستانه انتخابات مطرح شد که آمدند به تعاونی‌های مسکن ما برچسب «املاک نجومی» زدند. من اولین کاری که کردم خودم نامه به دادستان کل نوشتم. از ایشان خواهش کردم چنین موضوعی را افرادی مطرح کرده‌اند و خواهش دارم به طور جد به این موضوع رسیدگی کنید.

قالیباف در پاسخ به این سؤال که یکی از اعضای شورای شهر، آقای میرلوحی، گفته بودند ۶۷۰ ملک به افراد خاص واگذار شده است، گفت: ایشان یک مرتبه سر همین حرف‌ها - من اهل شکایت و این حرف‌ها نیستم، ولی به خاطر اینکه معلوم شود این‌ها حرف درستی نمی‌زنند، من شکایت کردم - در دادگاه محکوم شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این شبهه که دیدار اخیر وی با احمدی‌نژاد بوی ائتلاف و مجلس می‌دهد، تصریح کرد: نه، ما همان عید بود که رفتیم. بحث احوالپرسی بود. ایام عید بود. یکی به من می‌گفت آقای احمدی‌نژاد را می‌بینید؟ گفتم بله ما هر جلسه مجمع نزدیک هم هستیم و آنجا را می‌بینیم و احوال هم را می‌پرسیم. بحثی که الان اشاره کردم، واقعاً ریشه در این دارد که وقتی نگاه می‌کنیم، می‌بینیم این موضوعات و جریانات سیاسی در کشور ما پدرخوانده‌هایی دارند. آن نامه‌ای که به جوانان نوشتم از اینجا بود. یک پدرخوانده‌هایی وجود دارد. این پدرخوانده‌ها در حین اینکه در شعار دادن با هم متفاوت هستند، ولی در عمل یکسان هستند. من به هیچ یک از این پدرخوانده‌ها در زندگی سعی کرده‌ام نه دلبستگی داشته باشم و نه عقد اخوت داشته باشم. نامه‌ای که به جوانان نوشتم از اینجا بود و گفتم تا خودتان در میدان نیایید این کار ادامه دارد.

قالیباف درباره اقدامات پدرخوانده‌های سیاست و کسانی که برای خانواده او حاشیه‌سازی کردند، گفت: یک نکته بیان کنم که به یکی از پدرخوانده‌ها در حوزه سیاست گفتم، شما نگاه کنید تا دی ماه سال ۸۳ که من هم فرمانده نیروی انتظامی بودم، هیچ بحثی هم از آمدن من در عرصه قدرت و سیاست نبود. شما یک مورد از این موارد در زندگی من نمی‌بینید که کسی شایع کرده باشد. حتی در همین مباحث کوی دانشگاه که صحبت می‌شود، من فروردین ۸۳ از نیروی انتظامی بیرون آمدم تا دی ماه که پا در سیاست نگذاشته بودم، جریانات سیاسی را نگاه کنید. درخصوص عملکرد من در ناجا، در رابطه با مسائل دانشگاه و رفتار با دانشجویان آن زمان در دولت آقای خاتمی نظرات ایشان نسبت به من را نگاه کنید. نظرات آقای معین را آن زمان نگاه کنید. همه می‌گفتند پلیس از این بهتر نمی‌توانست رفتار کند، چون من رفتار سیاسی نمی‌کردم.

قالیباف در ادامه با تأکید بر اینکه ما اصلاً قشر خاکستری نداریم، این چه حرفی است که بیان می‌کنیم، گفت: امروز به عنوان اسلام انقلابی و به عنوان اسلام سیاسی امام در مسند قدرت هستیم و همه این ۸۰ میلیونی که در این کشور زندگی می‌کنند در سایه قدرت هستند. همه این‌ها شهروندان ما هستند. انقلابی اصیل کسی است که برای تک تک مردم ایران دل می‌سوزاند. حالا یک عده قالیباف را قبول ندارند، اشکالی ندارد.

قالیباف گریزی هم به نظرسنجی‌ها زد و اینکه چرا جریان اصولگرایی به وحدت در معرفی کاندیدا در سال ۹۲ نرسید، گفت: من فکر می‌کنم اگر وحدت شکل می‌گرفت در همان مرحله اول به نظر من می‌توانستیم موفق باشیم. یک نفر می‌ماند، آقای عارف کنار رفت و فقط آقای روحانی ماندند که حمایت آقای هاشمی هم پشت ایشان بود. این سمت چهار نفر ماندیم.

وی تصریح کرد: مبنا اگر نظرسنجی بود در نظرسنجی‌ها خود آرا نشان داد فاصله ما با بقیه (نامزد‌های اصولگرا) حداقل دو برابر بود. ولی این نکته مهم است که درسی برای جریان سیاسی این طرف گرفتیم، برای انقلاب و مردم چه درسی بگیریم. خواهش می‌کنم این دو نکته را دقت کنید. در سال ۸۸ که این اتفاقات افتاد فاصله‌ای که گفتند آرا این طور شده و شمارش این طور شده، تقلب شده ۱۱ میلیون رأی شده، ولی در انتخابات سال ۹۲ چند میلیون در انتخابات شرکت کردند؟ حدود ۳۴ میلیون نفر. ۲۵۰ هزار رأی در ۳۵ میلیون بود. بقیه آرا را جمع می‌کردیم فاصله همان ۲۵۰ هزار رأی بود. حتی اگر من به عنوان نفر دوم، یک درخواست بازنگری از انتخابات می‌کردم و صندوق‌های ۳ تا ۴ میلیون رأی را بشمارند احتمال اینکه ۲۵۰ هزار رأی در صندوق ها...
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
فاتب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۸
0
0
تکلیف کسری اعتبار شهرداری ، زمین های خیریه منطقه 22 و ..... چی شد ؟؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار