کد خبر: 978750
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۰
نگاهی به فعالیت‌های گروه جهادی فجر صادق
نگاه به گروه‌های جهادی که متشکل از بهترین و باانگیزه‌ترین جوانان انقلابی است باید در مسئولان تغییر کند. باید نهاد‌های انقلابی همچون کمیته امداد و بنیاد مستضعفان به این جوان‌ها اعتماد کنند
صغری خیل فرهنگ
سرویس ایثار و مقاومت جوان آنلاین: گروه جهادی فجر صادق سال ۱۳۹۱ با عضویت بسیجیان و نخبگان پایگاه بسیج شهرک فجر که متعلق به خانواده شهدا و ایثارگران است راه‌اندازی شد. این گروه جهادی با اولویت خدمات‌رسانی به مناطق محروم کشور در بسیج سازندگی تأسیس شد و با حضور فرزندان شهدا و وابستگان آن‌ها رونق گرفت و توانست در این سال‌ها به طور مستمر فعالیت داشته باشد و روحیه جهادی را در افراد حاضر در گروه و همچنین در مردم مناطق کم‌برخوردار تقویت کند. این گروه جهادی در عرصه‌های عمرانی، اشتغالزایی و ارائه خدمات فرهنگی و پزشکی فعالیت می‌نماید. به مناسبت هفته بسیج و برای آشنایی با فعالیت‌های این گروه جهادی با محمد دوست‌قرین مسئول گروه به گفتگو نشسته‌ایم. متن زیر تشریح فعالیت‌های این گروه از زبان وی است.

ساخت مدرسه، مهد و خانه
گروه جهادی فجر صادق در استان‌های خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد و جنوب کرمان و در عرصه‌های عمرانی، اشتغالزایی و ارائه خدمات فرهنگی و پزشکی فعالیت می‌کند. این گروه در فعالیت‌های عمرانی خود توفیق ساخت بیش از شش مدرسه، دو مهدکودک، احداث یک قنات، احداث بیش از ۱۰ واحد مسکونی برای نیازمندان، احداث منابع آب و آبرسانی به روستا‌های فاقد آب شرب و... را در کارنامه عملیاتی خود داشته است. فجر صادق در فعالیت‌های پزشکی، دندانپزشکی، فرهنگی و آموزش به طور سالانه و مستمر در مناطق یاد شده حضور یافته و خدمات لازم را ارائه می‌دهد.

احیای زمین‌های کشاورزی و احداث مجتمع دامپروری
این گروه جهادی در بحث اشتغالزایی و کارآفرینی کار خود را از جنوب کرمان شروع کرد و با احیای زمین‌های کشاورزی باعث زنده شدن امید در دل مردم محروم منطقه شد. از طرح‌های انجام شده در جنوب کرمان که برای ۴۲ خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) انجام شده است، می‌توان به احداث مجتمع دامپروری اشاره کرد که امروزه در آن بیش از ۴۰۰ رأس دام توسط اهالی روستا همراه با مدیریت این گروه جهادی برداشت و اداره می‌شود. مردم با کمک‌های بلاعوض و وام‌های کوچک کمیته امداد امام خمینی (ره) این دامپروری را راه‌اندازی نمودند و گروه جهادی فجر صادق راهبری شغلی این طرح مهم و اساسی را بر عهده دارد.

مشارکت نهاد‌های دولتی
آنچه در کارآفرینی و اشتغال مهم است این است که منطقه به صورت کامل بررسی و استعداد موجود در منطقه شناسایی شود. پس از آن اقدامات لازم صورت پذیرد. به طور مثال مردم کرمان پیشینه خوبی در دامپروری داشتند و توانستیم با در اختیار قرار دادن وام‌های لازم، علوفه و زمین کشاورزی برای کاشت محصول و جایگاه وام این امر را به‌خوبی ساماندهی نماییم. هزینه انجام شده برای این طرح تا به حال ۵۴۰ میلیون تومان بوده که اگر تقسیم بر ۴۲ خانواده شود، شاید مبلغ چندانی نباشد، اما امید را در دل آن‌ها زنده می‌نماید و راه و مسیر کار را برایشان تسهیل می‌کند. ان‌شاءالله در آینده نزدیک ما مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را شاهد باشیم تا ساختمان‌های این مردم دارای برق شوند.

کارآفرینی جهادی
شاید بزرگ‌ترین مشکل در انجام کار‌ها در دولت و نظام جمهوری اسلامی همین روحیه جهادی باشد، همان روحیه که سال‌هاست به فراموشی سپرده شده و مسئولان با سابقه قدرت و ثروت را اصل قرار داده‌اند. باید هدف خدمت‌رسانی باشد و جهادگر همان است که در این راه برای خویش به حداقل‌ها کفایت می‌کند و هرچه دارد برای هدفش خرج می‌کند. روحیه جهادی تنها در مسیر تلاش بی‌وقفه و اتکا به خداوند متعال به وجود می‌آید و این روحیه نیازمند سبکی از زندگی است که در آن اصل بر سود شخصی نمی‌باشد بلکه اتفاق و کمک به همنوعان سرلوحه آن است.

اعتماد به نیرو‌های انقلابی و جهادی
بچه‌های جهادی بخشی از مال، وقت، نیرو و علم خود را فی‌سبیل‌الله در راه خدا خرج می‌کنند. نگاه به گروه‌های جهادی که متشکل از بهترین و باانگیزه‌ترین جوانان انقلابی است باید در مسئولان تغییر کند. باید نهاد‌های انقلابی همچون کمیته امداد و بنیاد مستضعفان به این جوان‌ها اعتماد کنند تا این جوانان انقلابی مسیر را برای کارآفرینی مخصوصاً در مناطق محروم باز نمایند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار