کد خبر: 980631
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰
نماینده کانون عالی شورا‌های اسلامی در کمیته دستمزد درباره آخرین وضعیت افزایش حقوق کارگران در سال آینده توضیحاتی داد.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: فرامرز توفیقی نماینده کانون عالی شورا‌های اسلامی در کمیته دستمزد درباره زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد گفت: از زمان افزایش قیمت بنزین برگزاری جلسات کمیته دستمزد با مشکل رو به رو شد و بیش از ۴ هفته است که کمیته دستمزد برگزار نشده است.

وی افزود: در آخرین جلسه کمیته نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت و نماینده وزارت اقتصاد و دارایی مدارکی را ارائه کردند و قرار بود ما آن‌ها را بررسی و نظرات خود را در مورد حقوق سال آینده مطرح کنیم.

نماینده کانون عالی شورا‌های اسلامی در کمیته دستمزد گفت: در ابتدا برای تعیین میزان حقوق کارگران باید عوامل موثر در سبد معیشت خانواده‌ها بررسی شود.

توفیقی بیان کرد: واقعیت این است که دیگر نمی‌توان سبد معیشت خانواده‌ها را از روی خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها تعیین کنیم، در حال حاضر علاوه بر تورم عجیبی و غریبی که در بخش مواد غذایی داریم با تورم عجیب‌تر در حوزه مسکن، حمل و نقل و بهداشت و درمان روبه رو هستیم که باید تمام این موارد بررسی شود.

توفیقی ادامه داد:دیگر نمی‌توانیم مانند سال‌های گذشته فقط تاثیر سبد مواد غذایی را در معیشت خانواده‌ها بسنجیم و بعد از یک محاسبه ساده میزان حقوق کارگران را تعیین کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر با تورم واقعی ۵۰ درصد در حوزه خوراکی ها، تورم ۱۵۰ درصدی در حوزه مسکن، تورم ۴۲ درصدی در حمل و نقل، تورم ۱۸ درصدی در ارتباطات و تورم ۳۸ درصدی در حوزه بهداشت و درمان داریم که باید تمام این موارد محاسبه و تاثیر آن‌ها در معیشت خانواده‌ها در نظر گرفته شود تا بتوانیم به یک رقم واقعی دست پیدا کنیم.

نماینده کانون عالی شورا‌های اسلامی در کمیته دستمزد گفت: اگر بخوانیم فقط تاثیر تورم سبد خوراکی‌ها را در معیشت خانواده‌ها بررسی کنیم مانند سال‌های گذشته در پایان سال قیمت گوشت، مرغ و برنج را پایین می‌آوریم و بعد یک جمع و تفریق ساده به یک تورم پایین و شیک می‌رسیم و در واقعیت بر سر اعداد وارقام کلاه گذاشته ایم.

توفیقی تاکید کرد: ما اعتقاد داریم هرگز بند ۲ ماده ۴۱ قانون کار اجرا نمی‌شود و حداقل حقوق بر اساس سبد معیشت واقعی تعیین نمی‌شود، اما لازم است یک بار میزان واقعی سبد معیشت را اعلام کنیم.

وی افزود: هفته گذشته نماینده کارگری در وزارت کار حاضر و تقاضای جلسه شورای عالی کار را دادند، زیرا در قانون آمده است که هرماه یک بار باید جلسات شورای عالی کار برگزار شود، اما از ابتدای سال فقط ۳ جلسه شورای عالی کار برگزار شده است که هر سه جلسه هم به درخواست نماینده کارگری بوده.

نماینده کانون عالی شورا‌های اسلامی کشور در کمیته دستمزد کشور درباره برنامه ریزی برای خانه دار شدن کارگران در جلسات شورای عالی کار گفت: اگر به نظرات نمایندگان کارگری توجه و فکر شود حتما طرح خانه دار کردن کارگران عملی می‌شود و حتی موجب اشتغال زایی هم خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار