کد خبر: 981022
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۷
جلیلی در دانشگاه شهید بهشتی:
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هر دانشگاه می‌تواند یک دولت سایه باشد، گفت: منظور من از دولت سایه نه حزب است نه تشکیلات؛ بلکه یک نوع گفتمان و رویکرد است، یعنی سایه به سایه تحولات کشور را دنبال و تحلیل کنید.
سرویس سیاسی جوان آنلاین:  به گزارش تسنیم، سعید جلیلی در همایش عدالت اجتماعی از آرمان تا واقعیت که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: نوع واکنش و سؤالات شما دانشجویان در مورد شرایط فعلی کشور واقعا مغتنم است و می‌تواند موتور پیشران کشور باشد، منتها باید به موقع عمل کند تا تأثیر لازم را در جامعه بگذارد. باید این را بدانید حرکت دانشجو فقط عقده‌گشایی نیست بلکه می‌تواند تأثیر در آنچه واقع می‌شود داشته باشد آن هم یک تأثیر مثبت. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه در کودتا مسئله فقط کسانی که کودتا را برپا می‌کنند نیست، خاطرنشان کرد: مسئله اصلی صحنه‌سازی است که کودتاچیان می‌سازند تا به واسطه آن از جامعه و مردم طلبکار شوند آن‌ها کودتا می‌کنند، اما شعار حفظ تمامیت ارضی کشور و استقلال سرمی‌دهند. مثال آن جملات نیکسون دو روز بعد از شهادت دانشجویان بود که وقتی می‌خواستند دکتری افتخاری به او بدهند گفت خیلی خوشبختم که ملت ایران مصمم به حفظ استقلال سیاسی خود است این حرف را کسی می‌گفت که در ایران کودتاگر بود. در این میان تحلیل غلط این است که همه چیز را وارونه نشان دهیم افرادی صراحتا اعمال و اعلام می‌کنند که برایران فشار حداکثری دارند و از ابراز آن نیز ابایی نمی‌کنند. در مقابل کسانی در این کشور می‌گویند اشکالی ندارد ما با آن‌ها دوباره گفتگو و مذاکره می‌کنیم باید به آن‌ها گفت آنجایی که مذاکره کردید چه فرجامی داشت؟ دانشگاه محل چنین پرسش‌هایی است.

جلیلی یادآور شد: سال ۹۴ که بحث برجام مطرح شد در مراسم ۱۶ آذر دانشگاه شریف از دانشجویان درخواست برجام‌خوانی کردم، چون برجام یک نسخه مدل و الگو از رفتار طرف مقابل ماست. آن‌هایی که زمانی از تأثیرات مثبت برجام صحبت می‌کردند امروز یک بار هم نگفتند که امریکا کاملا از برجام خارج شده و او را محکوم نکردند؛ اوایل می‌گفتند متأسفیم الان این را هم نمی‌گویند. شما نمی‌توانید بدون توانایی و تحلیل درست از وقایع منطقه، وقایع داخلی را تحلیل درست کنید چرا که تحلیل‌های فلج کننده به مراتب سخت‌تر از تحریم فلج کننده است. وی در پاسخ به سؤال یکی دیگر از دانشجویان درمورد اینکه منظور ایشان از دولت سایه چیست، گفت: منظور من از دولت سایه نه حزب است نه تشکیلات؛ بلکه یک نوع گفتمان و رویکرد است، یعنی سایه به سایه تحولات کشور را دنبال و تحلیل کنید، اگر نقصی دیدید به تکمیل آن کمک کنید دانشگاه هر هفته باید محل چنین مطالباتی باشد نه فقط ۱۶ آذر‌ها تمام حرف من این است هر دانشگاه می‌تواند یک دولت سایه باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار