کد خبر: 981586
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۰
شهردار اصفهان:
قدرت اله نوروزی در مورد توقف اجرای طرح گذر آقانوراله نجفی به دلیل پیشنهاد برخی دستگاه های اجرایی و سمن ها، گفت: در برخی مکان ها در شهر چالش هایی ایجاد می شود که در نهایت باید ببینیم قانونگذار چه گفته و کاری کنیم که تصمیمات در راستای جلب رضایت مردم باشد. هم اکنون این طرح در تهران و اصفهان در حال پیگیری است تا تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ، شهردار اصفهان با اشاره به هفته پژوهش و تبریک این روز به همه پژوهشگران، اظهار کرد: پژوهش اساس تغییر در هر جامعه و مبنای برنامه ریزی درست است. پژوهش به ما کمک می کند تا نیازها را شناخته و تغییرات مهم علمی و جامعه شناختی انجام دهیم.   

قدرت اله نوروزی با بیان اینکه در این فصل با بارش ها مواجه هستیم که در همین راستا در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان اتاق فکری برای مقابله با سیلاب ها تشکیل شده است، گفت: در این اتاق فکر به دنبال راهکارهایی هستیم تا  تاب آوری در مقابل چنین شرایطی فراهم شود. با توجه به برگزاری جلسات متعدد قرار است طرح جامع مقابله با سیلاب های شهری در اصفهان تهیه شود که نیاز است این طرح با همکاری همه دستگاه های اجرایی به اجرا درآید.

وی تصریح کرد: همه شهرداری های مناطق شهر اصفهان به پایگاه های پشتیبانی مجهز هستند تا در مناطق آرامش و آسایش برای مردم تأمین شود. اگر همه چیز باشد ولی آسایش و آرامش مردم محقق نشود، هدف اصلی دستگاه های خدمات رسان محقق نشده است. 

شهردار اصفهان ادامه داد: در این موارد نهادهای غیر شهرداری هم باید در برابر صدمات ناشی از سیلاب آماده و مجهز باشند و این اقدامات فقط وظیفه شهرداری نیست.

استفاده از نخبگان محلی درتصمیم گیری ها 

نوروزی با اشاره به اینکه برای ارتباط با شهروندان اصفهانی، مدیریت شهری در مناطق مختلف حضور پیدا می کند و این حضور بر اساس اعلام برنامه قبلی و ثبت نام از شهروندان است، گفت: هفته جاری در منطقه 14 با شهروندان ملاقات داشتیم. تلاش ما در این جهت است که مشارکت مردم در تعیین سرنوشت منطقه بیشتر شود و از این رو ایجاد تشکل های مشورتی محلات را آغاز کردیم تا نقش مشارکت جویانه مردم را در ارائه نقطه نظرات به مدیران شهری افزایش داده و از نخبگان محلی در تصمیمات استفاده کنیم. خوشبختانه در منطقه 14 کلید آغاز این کار را زدیم و در سایر مناطق هم به همین صورت شورای مشورتی معتمدین مردم در مناطق را شکل خواهیم داد. 

وی با بیان اینکه در روزهای سرد زمستانی اصفهان، تنور طرح های عمرانی گرم است، طرح های گذشته در حال تکمیل و طرح هایی که در این دوره آغاز کردیم نیز در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، افزود: تاکنون پل نصف جهان 38 درصد پیشرفت داشته و با وجود تحریم ها و مشکلاتی که وجود دارد برنامه زمان بندی پروژه ها به خوبی جلو می رود. پل آفتاب هم از برنامه زمان بندی جلوتر است.

433 پروژه فعال در شهر اصفهان در حال اجراست

شهردار اصفهان ادامه داد: پروژه سالن اجلاس سران هم از دوره قبل آغاز شده بود و در این دوره فعال و بدهی های آن، پرداخت شد که در حال حاضر 78 درصد پیشرفت داشته است. در خصوص پروژه سالن و پارکینگ گلستان شهدا آزادسازی های زیادی انجام شده است. در مجموع 433 پروژه فعال در شهر اصفهان داریم که در حال اتمام است.

وی با بیان اینکه برای پیدا کردن راه حلی برای معضل آلودگی هوای شهر از دو سال پیش تحقیقاتی را از سوی شهرداری اصفهان آغاز کردیم، گفت: این پژوهش با همکاری دانشگاه صنعتی و دانشگاه اصفهان شروع و نتایج آن استحصال و سهم هر منبع در میزان آلایندگی هوا و نوع ذرات معلق شده است. اطلاع مردم از نتایج این پژوهش زیرمجموعه حقوق شهروندی است و از همین رو این نتایج به اطلاع مردم رسید. همه دستگاه ها نیز باید برای راهکارهای موثر و عملیاتی در راستای کاهش معضل آلودگی هوا تلاش کنند و نتایج آن را به اطلاع مردم برسانند.

با احداث رینگ چهارم مشکل میدان شش راه برطرف می شود

نوروزی در مورد ساماندهی خیابان شهید رئیسی و میدان شش راه که مورد پرسش یکی از شهروندان منطقه 10 بود نیز اظهار کرد: سال هاست که ساماندهی میدان شش راه مطرح است و من در سال 81 تا 84 که فرماندار اصفهان بودم، تلاش کردم این مسئله حل شود. اکنون که در حال احداث حلقه حفاظتی هستیم میدان شش راه در فاصله 500 متری این حلقه قرار می گیرد. به همین سبب با اجرای رینگ، این مباحث تغییر می کند و دیگر بار سنگین ترافیک روی این میدان نخواهد بود.  

وی افزود: طرح قبلی میدان شش راه بدون توجه به حلقه چهارم ترافیکی بوده است. اگر رینگ ایجاد شود دیگر دلیل ندارد که خودروها از اتوبان اردستانی برای وارد شدن به حصه از این میدان عبور کنند. هرچند اگر این میدان بخواهد اجرا شود شهرداری آماده همکاری با دستگاه های متعدد متولی است چراکه این طرح در حوزه کاری وزارت راه و شهرسازی، شهرداری قهجاورستان و بخشداری مرکزی است. 

شهردار اصفهان در مورد انتقاد یکی از شهروندان در خصوص سد معبر از سوی برخی کسبه به ویژه در محله سبزه میدان، اظهار کرد: رفع سد معبر نیاز به همکاری کسبه دارد. میوه فروش ها و مشاغلی که از فضاهای عمومی استفاده می کنند باید بدانند که این فضا متعلق به عموم مردم است و تصرف آن تعرض به حقوق شهروندی است.

وی بیان کرد: متاسفانه موضوع سد معبر از سال ها قبل شکل گرفته و در باور کسبه به حق تبدیل شده است اما طبق تبصره 1 بند 2 از ماده 55 قانون شهرداری ها این موارد سد معبر تلقی می شود و شهرداری حق دارد، اخطار شفاهی  و در صورت عدم ترتیب اثر، اخطار کتبی داده و در نهایت نسبت به جمع آوری و پلمب مغازه اقدام کند.

نوروزی افزود: ما در اجرای قانون همه جوانب را رعایت می کنیم. این یکی از جلوه های مشارکت مردم است تا این سدمعبرها رفع شده و موجب ملال آوری برای مردم نشود. توجه شهرداری در این موضوع به این است که در برخورد با کسبه هم باید رعایت مقررات و هم تکریم انجام شود.

نیمی از گذر آقانوراله نجفی کف سازی شده است

وی در مورد پرسش یکی از ساکنان محله بیت الحسین در مورد تعیین تکلیف ساخت گذر آقانوراله نجفی که سبب دشواری در تردد ساکنان محل شده است، تصریح کرد: این گذر از خیابان نشاط به طرف خیابان حافظ امتداد دارد و از پشت مسجد شیخ لطف اله عبور می کند. 300 متر از این گذر حدفاصل خیابان نشاط تا بیت الحسین آزادسازی و کف سازی شده است.  

شهردار اصفهان افزود: شهرداری اصفهان می خواهد این طرح تعیین تکلیف شود اما به دلیل حساسیت های میراثی، درصدد هستیم بعد از رفع مسائل، خواسته مردمی در خصوص ساماندهی این گذر هم پیگیری شود. بافت تاریخی و میراثی اصفهان، اجازه برخی اقدامات را نمی دهد، این قسمت هم به تاریخی ترین بخش شهر نزدیک است و بحث های مختلف کارشناسی را به همراه دارد.  

نوروزی با بیان اینکه چگونگی ادامه این طرح در تهران و اصفهان در حال پیگیری است، گفت: بخشی از این طرح، حدفاصل خیابان بیت الحسین تا خیابان حافظ دقیقا پشت مسجد شیخ لطف اله واقع است و کار هم در این بخش متوقف شده است. 

وی بیان کرد: همواره در برخی مکان ها در شهر چالش هایی ایجاد می شود که باید ببینیم قانونگذار درباره آن چه گفته و تصمیماتی که می گیریم هم باید در راستای جلب رضایت مردم باشد. هر اقدامی که در شهرداری انجام می دهیم باید با توجه به این اصل باشد که میراث باقی مانده از گذشتگان به دست ما رسیده و ما باید پاسدار آن باشیم.

پرداخت هزینه نگهداری سرویس های بهداشتی مساجد از سوی شهرداری در صورت شبانه روزی شدن

شهردار اصفهان در پاسخ به یک شهروند در خصوص عدم وجود سرویس بهداشتی در محدوده فلکه شهدا برای استفاده مردم به ویژه کسبه تصریح کرد: میدان شهدا شرایط ویژه ای دارد و مرز بین مناطق 7، 8، 3 و یک است. از طرف دیگر در اطراف میدان زمینی در اختیار شهرداری برای ایجاد سرویس بهداشتی نبوده است و همانطور که در بسیاری از نقاط شهر اصفهان هم نیاز به احداث سرویس بهداشتی است، یکی از راهکارهای ما این است که از سرویس بهداشتی مساجدی که نزدیک این مکان است برای عموم استفاده کنیم. این اقدام نیاز به همکاری هیئت امنای مساجد و متولیان اماکن عمومی دارد.

وی ادامه داد: برای رفع مشکل کسبه میدان شهدا هم مسجدی در این محدوده واقع شده که در منطقه یک است و با مسئولین مربوطه باید مذاکره شود. شهرداری آمادگی دارد در صورتی که سرویس های بهداشتی مساجد به صورت شبانه روزی در اختیار مردم قرار گیرد، هزینه های نگهداری آن ها از سوی شهرداری پرداخت شود تا مردم از این امکان استفاده کنند. 

نوروزی در مورد تخریب برخی پل های روبروی مغازه هایی که در مسیر پیاده روسازی قرار داشته اند، افزود: مسیر چهارباغ پایین حدفاصل کوچه بحرینیان تا میدان شهدا پیاده روسازی شده است که برخی از پل هایی که برای عبور و مرور عابر پیاده بود، حین اجرای پروژه برداشته شد که باید سریعا دوباره به محل خودش برگردد. البته یک سری از پل های جلوی مغازه ها نیاز به اعلام درخواست از سوی کسبه دارد که با مراجعه به شهرداری منطقه درخواست آنها مورد بررسی و در صورت تایید نصب می شود.

پیشرفت 26 درصدی خط 2 مترو از محدود منطقه 14 به سمت میدان امام علی(ع)

وی در مورد سوال یکی از شهروندان در مورد زمان بهره برداری از خط دوم مترو در محدوده منطقه 14 و طرح توسعه حرم زینبیه نیز اظهار کرد: عملیات عمرانی خط دوم متروی اصفهان از خیابان دارک شروع شده، حفاری تونل آن از این محدوده که به سمت میدان امام علی(ع) ختم می شود، تاکنون 26 درصد پیشرفت داشته است. پیشرفت کار در ایستگاه زینبیه 74 درصد، در ایستگاه عاشق اصفهانی 75 درصد، در ایستگاه عمان سامانی 46 و در میدان لاله هم 54 درصد است.    

شهردار اصفهان افزود: حفاری تونل های خط دو مترو به زینبیه رسیده بود و اکنون زینبیه را هم رد کرده است. در جبهه مقابل هم که غرب شهر اصفهان است، تجهیز کارگاه انجام شده است. البته بخش دوم اجرای پروژه متروی اصفهان، خرید تجهیزات است و با توجه به شرایط تحریم گاهی برخی پیش بینی ها به هم می ریزد.

وی در پاسخ به بخش دوم سوال این شهروند ساکن منطقه 14 در مورد طرح توسعه حرم زینبیه هم افزود: با توجه به اینکه مجلس اجازه استفاده از اوراق مشارکت برای طرح های توسعه حرم امام رضا(ع) و شاهچراغ را صادر کرده بود، شهرداری اصفهان پیشنهاد دریافت مجوز فروش اوراق مشارکت 500 میلیارد تومانی برای اجرای طرح توسعه حرم زینبیه را مطرح کرد که اگر در بودجه امسال تصویب شود از این طریق طرح میدان حرم زینبیه را اجرا می کنیم. اگر هم این راهکار عملیاتی نشود از ظرفیت مشارکت بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر