کد خبر: 981707
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۲
نماینده امریکا در سازمان ملل، برای اولین بار، با صریح‌ترین لهجه ممکن گفته که هدف اعتراضات در عراق، سوریه، لبنان و یمن به نتیجه رساندن فشار حداکثری بر ایران است و تا وقتی که سیاست فشار حداکثری امریکا به نتیجه برسد، این اعتراضات ادامه خواهد داشت.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: دیروز «برایان هوک» مسئول میز ایران در وزارت خارجه امریکا در گفت‌وگویی با شبکه خبری «الجزیره» گفت که تحریم‌های امریکا علیه ایران برای «تضمین امنیت ایالات متحده امریکا» است. هوک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سیاست فشار حداکثری چقدر بر ایران مؤثر بوده، می‌گوید: «ایران یک سال و نیم مقابل دو گزینه بود؛ اینکه به میز مذاکره باز گردد یا شاهد باشد که اقتصادش فرو می‌پاشد... یکی از گزینه‌هایی که سمینار دوحه بر آن متمرکز است، همین گفت‌وگوست... ایران به انتخاب گزینه‌های غلط ادامه می‌دهد و گزینه فروپاشی اقتصاد را انتخاب کرد». البته برایان هوک، تلاش کرده راه برداشته شدن فشار حداکثری به ایران را هم نشان دهد و گفته که واشنگتن حاضر است تحریم‌ها را بردارد: «ما آماده‌ایم که تحریم‌های ایران را برداریم و روابط دیپلماتیک با آن را از سر بگیریم، در صورتی که به توافقی بهتر با آن دست پیدا کنیم که بتواند با تهدید‌های این کشور برای امنیت و صلح منطقه مقابله کند.»

دیروز همزمان با سخنان رئیس میز ایران در وزارت خارجه امریکا، کلی کرافت، نماینده امریکا در سازمان ملل متحد با صراحت لهجه‌ای که تاکنون از کمتر مقام امریکایی شنیده شده، اعتراضات ماه‌های اخیر در لبنان و عراق را هم بخشی از سیاست فشار حداکثری امریکا علیه ایران دانست: «تظاهرات و ناآرامی‌ها در لبنان، سوریه و یمن و هر جایی که ایران در آن حضور دارد برقرار خواهد بود و این تظاهرات تا زمانی که فشار‌های حداکثر امریکا به نتیجه برسند ادامه پیدا می‌کند.»

پیش از این، برخی مقام‌های رژیم صهیونیستی، بین اغتشاشات در ایران و لبنان و عراق ارتباط برقرار کرده بودند، از جمله اینکه اسرائیل کاتز، وزیر خارجه رژیم صهونیستی اواخر آبان گفته بود که بروز اعتراضات در ایران، عراق و لبنان نشان‌دهنده کارایی فشار‌های امریکا علیه ایران است، با این حال، سخنان کلی کرافت صریح‌ترین بیان رویکرد امریکا در قبال اغتشاشات است.

در حالی که حسن روحانی، رئیس‌جمهور تا چند روز دیگر برای ملاقات با مقام‌های ژاپنی در سفری که هدف آن به طور صریح اعلام نشده، به توکیو سفر خواهد کرد، برخی ناظران حدس می‌زنند که دولت امریکا به طور همزمان سیاست چماق و هویج را در قبال ایران در پیش گرفته است. ظاهراً پمپئو، وزیر خارجه امریکا در این سیاست نقش پلیس بد را بازی می‌کند. در حالی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا طی یک هفته بعد از اغتشاشات ایران، سکوت کرده بود، پمپئو بار‌ها اغتشاشگران را معترضان نامید و از آن‌ها حمایت کرد. حال با گذشت یک ماه از اغتشاشات در ایران، دولت امریکا در حال پالس دادن درباره روی دیگر سکه سیاست «چماق و هویج» در قبال ایران است. ترامپ هفته قبل بعد از تبادل زندانیان بین ایران و امریکا با قدردانی از «مذاکره بسیار منصفانه»‌ای که به مبادله دو زندانی ایرانی و امریکایی منجر شد، توئیت کرد: «دیدید، ما می‌توانیم با هم به توافق برسیم.» حالا کمتر از یک هفته مانده به سفر حسن روحانی به ژاپن، این پالس‌ها از زبان مسئول میز ایران در وزارت خارجه امریکا نیز در حال شنیده شدن است: «ما آماده‌ایم که تحریم‌های ایران را برداریم و روابط دیپلماتیک با آن را از سر بگیریم.» معنی ضمنی این پالس، این خواهد بود: «اگر سفر ژاپن موفقیت آمیز نباشد، اعتراضات ادامه می‌یابد، خواه در در لبنان، سوریه و یمن باشد خواه هر جایی که ایران در آن حضور دارد.»
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
عل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۳
0
1
بگفته بزرگان؛
عدو شود سبسب خیر اگر خدا خواهد!
عل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
0
1
همانطور که جنگ افغانستان و عراق را مقدمه ای برای حمله به ایران قرار دادید و نتیجه عکس گرفتید! در این پروژه جدید به کمک پادوهایتان بطور حتم شکست خواهید خورد و بساط خودتان و نوکران اجاره ای جمع.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار