کد خبر: 982883
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۴
۴ هزار میلیارد تومان رقم اعتباری است که در روز‌های اخیر قرار شده از صندوق توسعه ملی برداشت و برای حل بحران فاضلاب در شهر اهواز و شهر‌های دیگر خوزستان هزینه شود. حال اصلی‌ترین سؤال این است که روی چه ایده و طرح و برنامه‌ای چنین اعتباری اختصاص داده شده است. آیا روشن است اعتبار اولیه چقدر خواهد بود و در صورت چند درصد پیشرفت کار، باقی اعتبار مذکور داده می‌شود؟ برآورد هزینه‌ها چطور بوده که به چنین رقمی رسیده‌اند؟
چرا چنین سؤالاتی پیش می‌آید و چرا افکار عمومی با دیده تردید نسبت به هزینه شدن این اعتبار برای حل مشکل استان خوزستان در زمینه ساخت شبکه آب و فاضلاب نگاه می‌کنند؟ شاید اصلی‌ترین دلیل همانی است که پیش از این، امام جمعه اهواز هم بیان کرد. حجت‌الاسلام سید محمدنبی موسوی‌فرد، در خطبه‌های نماز جمعه اهواز گفته است: «بانک جهانی در اوایل دهه ۸۰ اعتبار کلانی را برای رفع مشکل فاضلاب اهواز و برخی نقاط کشور اختصاص داد، اما متأسفانه این اعتبارات در شهرستان اهواز هزینه نشد و باید تلاش کنیم تا اعتبارات اختصاص داده شده به درستی مدیریت شود.»

اعتباری که امام جمعه اهواز می‌گوید، مربوط به سال ۸۴ و توافقی میان شرکت آب و فاضلاب اهواز و بانک جهانی است. از سال ۸۱ مذاکرات برای دریافت این وام خارجی آغاز شده بود و سرانجام سال ۸۴ توافق انجام شد و ۷۵ میلیون دلار که تنها ۶۰ درصد از مبلغ مورد توافق بود، توسط بانک جهانی طی پنج سال پرداخت شد و مابقی مبلغ موکول به پیشرفت پروژه‌ها شده است، اما به علت پایان مدت قرارداد ۵ ساله، بانک جهانی قرارداد را در سال ۸۸ لغو کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار