کد خبر: 986138
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵
وزیر دفاع انگلیس با بیان اینکه امریکا «رهبری» جهان را از دست داده، از لزوم بازنگری در سیاست‌های دفاعی انگلیس سخن گفت.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: به گزارش فارس، «رابرت والاس» به روزنامه ساندی‌تایمز گفت: «عقب‌نشینی رو به افزایش امریکا از رهبری جهان تحت زمامداری دونالد ترامپ به این معناست که بریتانیا نیاز به بازبینی در پیش‌فرض‌های برنامه دفاعی خود دارد.»

والاس گفت از اینکه امریکا رهبری جهان را از دست بدهد نگران است و چنین احتمالی موجب شده شب‌ها را بیدار بماند و افزود: «این اتفاق برای جهان و برای ما بسیار ناگوار است. ما برای بد‌ترین سناریو برنامه‌ریزی می‌کنیم و امیدواریم بهترین اتفاق بیفتد.» وزیر دفاع انگلیس ادامه داد: «انگلیس باید در برنامه دفاعی خود بازبینی کرده و به قابلیت‌های نوین دست یابد تا کمتر در درگیری‌های پیش رو به امریکا متکی باشد.»

رابرت والاس افزود: «امریکا سال گذشته از سوریه عقب‌نشینی کرد و در خصوص عراق نیز می‌گوید که ناتو باید وظیفه خود را به دست بگیرد و بیش از پیش در خاورمیانه باشد.»

او در بخش دیگری از مصاحبه خود گفت که برخلاف سال ۲۰۱۰ که دولت انگلیس گمان می‌کرد همواره جزئی از ائتلاف با امریکا خواهد ماند، اما در حقیت لندن دیگر نمی‌تواند چنین عقیده‌ای داشته باشد.

وزیر دفاع انگلیس همچنین اذعان کرد که ارتش این کشور تا حد بسیار زیادی به پوشش هوایی امریکا و اصول جنگال و شناسایی این کشور وابسته است و نیاز دارد تا خود را نوسازی کند.

در این راستا روزنامه دیلی میل در ۲۶ ژوئن ۲۰۱۹ در گزارشی به وضعیت نیروی هوایی انگلیس پرداخت و نوشت که نیروی هوایی انگلیس ۴۳درصد از تعداد جنگنده‌های خود را که در سال ۲۰۰۷ به ۲۱۰ فروند می‌رسید، از دست داده است و این نیرو در شرایط بسیار بدی به سر می‌برد.

تولید موتور هوشمند جنگنده «تمپست»
جنگنده‌های تمپست نیروی هوایی ارتش انگلیس که قرار است در سال ۲۰۳۵ مورد استفاده قرار بگیرند و رقیب جنگنده امریکایی اف ۳۵ امریکا باشند، صاحب موتوری متفاوت شد.

به گزارش مهر، شرکت انگلیسی رولزرویس که برنامه‌ریزی برای تولید موتور‌های جدید را از پنج سال قبل آغاز کرده است، از به ثمر نشستن تلاش‌های خود خبر داد و اعلام کرد که موتور مذکور نه تنها نیروی حرکت این جنگجوی مافوق صوت را تأمین خواهد کرد، بلکه روند تأمین انرژی الکتریسیته مورد نیاز سیستم تسلیحاتی این جنگنده و دیگر سیستم‌های وابسته به آن را متحول می‌کند.

اقدام به ساخت مستقل آن البته با همکاری سوئد و ایتالیا، آن‌هم از سوی انگلیسی که خودش در پروژه ساخت اف ۳۵ با امریکا همکاری دارد، نشان دیگری از عدم اعتماد لندن به واشنگتن برای تأمین سلاح‌های حساس خود است.

تمپست نسل ششم جنگنده‌های مورد استفاده نیروی هوایی ارتش انگلیس محسوب می‌شود و پرنده‌ای سریع و چابک توصیف شده است که از قابلیت‌هایی همچون پنهان‌سازی، حسگر‌ها و سیستم‌های جدید فرمان و کنترل و نیز سیستم‌های هوش مصنوعی و خودآموز برای افزایش دقت هدف‌گیری و توان کنترل برخوردار است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار